pushkin schreef op 6 May 2009 - 12:55 #2216662
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
we hebben nu iemand gevonden die wel servertjes wil hosten
alleen lukt het tot nu toe om maar 1 server op te starten.
Zo hebben wij het gedaan.

2 verschillende server.exe
-server.exe
-server2.exe

2 verschillende snelkoppelingen
2 verschillende .cfg files met io de ene poort 28960 en ander 28961

de ene met de poort 28961 kan wel de concol starten maar dan kunnen we niet de server joinen.
zijn er andere mogelijkheden om 2 servers op 1 computer te krijgen?

PS 28960= public 28961= Promod

havoc schreef op 6 May 2009 - 13:02 #2216677
Avatar
1142 berichten
Honorary Gamelux Member
misschien heb je hier iets aan, heb geen verstand van cod servers eigenlijk..:

http://forum.i3d.net/technische-hulp-cod4/18486-tutorial-een-eigen-call-duty-4-server-opzetten.html
eagle schreef op 6 May 2009 - 13:19 #2216714
Avatar
2918 berichten
Te enthousiast
Gebruik 2 volledige dedicated server installs, niet alleen 2 exes in dezelfde folder.
Geef elke server 10 poorten ruimte, vaak zijn er under the hood meer poorten dan 1 nodig en met 10 houd je het nog makkelijk onthoudbaar: 28960, 28970, 28980 etc.
In de config zet je alles maar in de commandline zet je wat belangrijk is bij het starten, dus de mod, het ip en de poort.
Als je dat fixt heb je in ieder geval een goed begin van je setup, misschien werkt het al wel direct.
Ash Ketchum schreef op 6 May 2009 - 14:11 #2216803
Avatar
2128 berichten
Te enthousiast
Staan de poorten wel open?


Laatst gewijzigd op 6 May 2009 - 14:12

faxity schreef op 6 May 2009 - 14:13 #2216805
Avatar
5422 berichten
Professional
Ash Ketchum schreef:
Staan de poorten wel open?
waarschijnlijk.. anders werkt 1 server toch ook niet..? -_-'
pushkin schreef op 6 May 2009 - 14:39 #2216879
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
eagle schreef:
Gebruik 2 volledige dedicated server installs, niet alleen 2 exes in dezelfde folder.
Geef elke server 10 poorten ruimte, vaak zijn er under the hood meer poorten dan 1 nodig en met 10 houd je het nog makkelijk onthoudbaar: 28960, 28970, 28980 etc.
In de config zet je alles maar in de commandline zet je wat belangrijk is bij het starten, dus de mod, het ip en de poort.
Als je dat fixt heb je in ieder geval een goed begin van je setup, misschien werkt het al wel direct.
ja poortrn staan open ik ga kijken of het werkt( kan ik de modern warfare map gewoon kopieren??)
Quote:
Het gaat om de mappen Main, Zone en pb, en de bestanden:

* iw3mp
* Codlogo.bmp
* Localization.txt
* mss32.dll
* version.inf
* binkw32.dll

Kopieer eerst deze bestanden en de map pb naar de map op je server pc.

* iw3mp
* Codlogo.bmp
* Localization.txt
* mss32.dll
* version.inf
mss alleeen deze filess
* binkw32.dll


Laatst gewijzigd op 6 May 2009 - 14:41

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->