deurmatje schreef op 1 March 2009 - 15:25 #2139916
Avatar
380 berichten
Hobbyist
ok.. ik had even een vraagje.


hoe kan het dat ik op cod 2 met dx 7 alles high 150/200 fps haal

em cod 1 gewoon alles high 140 max .. wat volgens mijn veel hoger moet kunnen iemand die hier ook last van heeft ? of weet hoe ik mijn fps wel hoger kan krijgen op cod 1..


Gr


Laatst gewijzigd op 1 March 2009 - 15:28

Skire schreef op 1 March 2009 - 15:36 #2139926
Avatar
452 berichten
Hobbyist
denk dat je fps gecapped is op 140? met fps max command zou dat weg moeten zijn (weet het precieze command niet precies voor max fps command in cod). maar dat wil je niet. als je fps heel hoog is loop je echt in slow motion. gewoon op 140 laten dus.
legendareN schreef op 1 March 2009 - 15:37 #2139928
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
com_maxfps @ skire
deurmatje schreef op 1 March 2009 - 15:38 #2139931
Avatar
380 berichten
Hobbyist
nee is niet zo /com_maxfps (333) bijv dat is die command maar ik kom gewoon niet boven de 140 / 150 echt heel raar terwijl ik zat mensen ken die 333 op cod 1 hebben..

Gr
Urandor schreef op 1 March 2009 - 16:09 #2139958
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
cod @ 125fps = win:D
mARTyy3i schreef op 1 March 2009 - 16:18 #2139967
Avatar
4952 berichten
Vierkante ogen
Urandor schreef:
cod @ 125fps = win:D
250
jiep schreef op 1 March 2009 - 16:25 #2139982
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
staan je reso / andere vid settings wel gewoon t zelfde?
voor de rest boeit t niet echt want als je em gwn capt op 125 is dat goed
deurmatje schreef op 1 March 2009 - 16:38 #2139994
Avatar
380 berichten
Hobbyist
ja ik heb alles high zowel cod 1 als cod 2 maar cod 2 is togh een iets zwaarder spel als cod 1 .. en 250 is beter .. je sgiet sneller enz en voor jumpen is het ook altijd makkelijk =D

maar 250 moet sowieso makkelijk kunnen met cod 1..

kan het niet zijn dat iets me videokaart tegen houd ofzw.. dat die niet volop kan presteren bij cod 1 ofzw ?


Laatst gewijzigd op 1 March 2009 - 16:39

Scrtz schreef op 1 March 2009 - 16:42 #2140000
Avatar
9616 berichten
Honorary Gamelux Member
wss omdat cod2 een verbeterde engine heeft, en je dus meer fps ziet
patrick schreef op 1 March 2009 - 16:45 #2140003
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
V synch uit? je haalt zo en zo minder fps@cod1 omdat de game heel anders in elkaar zit (cod1 Q3 engine, cod2 omgebouwde Q4 engine). Op cod2 kan je je fps veel beter tweaken
Riverside schreef op 1 March 2009 - 18:02 #2140149
Avatar
174 berichten
Amateur
400 Fps @ COD5 :D
hUX schreef op 1 March 2009 - 18:14 #2140178
Avatar
4108 berichten
Vierkante ogen
Riverside schreef:
400 Fps @ COD5 :D
held nu is zijn probleem opgelost

ot; wrm moet je eigelijk meer dan 140 fps hebben?
jiep schreef op 1 March 2009 - 18:45 #2140234
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
Quote:
ot; wrm moet je eigelijk meer dan 140 fps hebben?
scroll omhoog...

weet niet of je een goede cfg heb bij cod2/cod1? maar zoals hierboven al gezegt is kan je bij cod2 je fps veel beter tweaken dan bij 1(simpelweg meer settings daarvoor)

deurmatje schreef op 1 March 2009 - 19:40 #2140314
Avatar
380 berichten
Hobbyist
huCks Omdat je met meer fps sneller schiet..
dummy schreef op 1 March 2009 - 19:49 #2140330
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
hUX schreef:
Riverside schreef:
400 Fps @ COD5 :D
held nu is zijn probleem opgelost

ot; wrm moet je eigelijk meer dan 140 fps hebben?

In cod1 zijn er jumps die je pas met 333 fps kan doen, dat is de enige reden die ik kan bedenken waarom je meer dan 140 moet.

Het verschil tussen 140 fps en 333 fps is namelijk geeneens merkbaar....
patrick schreef op 1 March 2009 - 20:10 #2140398
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
cod1 kan volgens mij ook niet goed overweg met dual core proc's, mss dat dat het verschil verklaard
bbs schreef op 1 March 2009 - 20:55 #2140474
Avatar
4465 berichten
Honorary Gamelux Member
dummy schreef:
hUX schreef:
Riverside schreef:
400 Fps @ COD5 :D
held nu is zijn probleem opgelost

ot; wrm moet je eigelijk meer dan 140 fps hebben?

In cod1 zijn er jumps die je pas met 333 fps kan doen, dat is de enige reden die ik kan bedenken waarom je meer dan 140 moet.

Het verschil tussen 140 fps en 333 fps is namelijk geeneens merkbaar....
zeg je dit omdat je er toch altijd naast mikt of omdat je niet lang genoeg gamet om door te hebben dat het wel degelijk verschil maakt?

ot: kan aan veel dingen liggen, post je specs er bij dan :)
dh.ma1kel schreef op 1 March 2009 - 21:18 #2140507
Avatar
2326 berichten
Te enthousiast
cod1 engine is gewoon kut :P care je ehby boven de 100 fps dus be hapy
patrick schreef op 2 March 2009 - 23:24 #2142069
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
dh.ma1kel schreef:
cod1 engine is gewoon kut :P care je ehby boven de 100 fps dus be hapy
die quake 3 engine rockt HARD man, beetje ul dat iedereen die pauperengine van cod4 leuker vindt :(
-Sai- schreef op 3 March 2009 - 04:32 #2142175
Avatar
1369 berichten
Net 1337 geweest
alsof je scherm veel heeft aan zoveel fps. neem aan dat je achter tft zit die toch maar 70 hrtz aankan. dan heb je aan een fps veel hoger dan 100 niks...

waarom denk je dat we cs anders op 100fps locken, omdat monitor toch niet sneller stabiel kan refreshen dan dat.
dummy schreef op 3 March 2009 - 07:53 #2142181
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
bbs schreef:
dummy schreef:
hUX schreef:
Riverside schreef:
400 Fps @ COD5 :D
held nu is zijn probleem opgelost

ot; wrm moet je eigelijk meer dan 140 fps hebben?

In cod1 zijn er jumps die je pas met 333 fps kan doen, dat is de enige reden die ik kan bedenken waarom je meer dan 140 moet.

Het verschil tussen 140 fps en 333 fps is namelijk geeneens merkbaar....
zeg je dit omdat je er toch altijd naast mikt of omdat je niet lang genoeg gamet om door te hebben dat het wel degelijk verschil maakt?

ot: kan aan veel dingen liggen, post je specs er bij dan :)

Speel al sinds cod1, maargoed.
Xiru schreef op 3 March 2009 - 08:49 #2142210
Avatar
3570 berichten
Vierkante ogen
-Sai- schreef:
alsof je scherm veel heeft aan zoveel fps. neem aan dat je achter tft zit die toch maar 70 hrtz aankan. dan heb je aan een fps veel hoger dan 100 niks...

waarom denk je dat we cs anders op 100fps locken, omdat monitor toch niet sneller stabiel kan refreshen dan dat.


Cs en css is wat anders dan cod 1/2 noob

Er zijn bugs en tricks in cod 1/2 waarbij je meer dan 300 fps nodig heb zoals van dak naar dak springen die met 100 fps onmogelijk zijn(Ik heb het zelf geprobeerd)

Cod 2 moet je met veel fps spelen(300-500 fps) om het beste uit het spel te halen heeft met recoil van wapens te maken

Ik heb geloofde het ook eerst allemaal niet totdat zon kerel uit mijn xfire dit allemaal zei en hij kan het weten want hij heeft vroeger top eu gespeeld


Laatst gewijzigd op 3 March 2009 - 08:51

deurmatje schreef op 3 March 2009 - 19:13 #2143008
Avatar
380 berichten
Hobbyist
@ -Sai-


Ja meer fps merk je cker wel wat A-lexx ook zegt je jumped verder en je schiet ook nog sneller met meer fps dus .. ( ik weet niet hoe dit zit met css )
TERRORISTter schreef op 13 March 2009 - 13:17 #2154208
Avatar
24 berichten
Noob
sukkels

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->