Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 13:18 #2122786
Avatar
142 berichten
Amateur
In cod5, kan ik geen multiplayerprofile aanmaken , dan kan ik een naam intypen en dat doe ik dan. Dan komt er te staan; You want to create a profile now, click yes or no, dan klik ik yes en dan komt er weer het vlak waar ik mijn naam in kan typen. En dan komt de vraag weer van ja of nee

en zo gaat het door, hoe kan dit verholpen worden
ashtray schreef op 14 February 2009 - 13:19 #2122787
Avatar
3089 berichten
Vierkante ogen
Door het het te kopen..?
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 13:19 #2122790
Avatar
142 berichten
Amateur
anders niet, waarom zijn er dan cracked servers?
jordeeeh schreef op 14 February 2009 - 13:21 #2122792
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
Hier wordt niet geholpen als het om een cracked versie gaat.

Slot :)
luqq schreef op 14 February 2009 - 13:25 #2122797
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
dit gaat hem niet worden maat
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 13:36 #2122812
Avatar
142 berichten
Amateur
why niet
mark aka mh schreef op 14 February 2009 - 13:57 #2122836
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
Omdat het niet mag <3
Hef B. schreef op 14 February 2009 - 14:07 #2122845
Avatar
2343 berichten
Te enthousiast
koop ofsoww
seppeh schreef op 14 February 2009 - 14:07 #2122846
Avatar
2195 berichten
Te enthousiast
1: go to C:Documents and SettingsUsernameLocal SettingsApplication DataActivisionCoDWaW
2: Delete __CoDWaWmp
3: Go to playersprofiles and delete all the player profiles here
4: Create a folder with the name you want for your profile.
5: Create a txt file, name it �active� and write the name of the folder you�ve just created for your profile, put this txt in the profile folder not in the the folder that you just created.

maar je kan prolly niet connecten omdat je key niet goed is.
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 14:09 #2122851
Avatar
142 berichten
Amateur
wtf, ik heb geen local settings kan dat?
ashtray schreef op 14 February 2009 - 14:10 #2122852
Avatar
3089 berichten
Vierkante ogen
Yskonijn schreef:
wtf, ik heb geen local settings kan dat?

folder options - view - show hidden files and folders


Laatst gewijzigd op 14 February 2009 - 14:11

seppeh schreef op 14 February 2009 - 14:11 #2122854
Avatar
2195 berichten
Te enthousiast
mis heb je geen engelse Windows draaien maar nederlandse
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 14:15 #2122858
Avatar
142 berichten
Amateur
ashtray schreef:
Yskonijn schreef:
wtf, ik heb geen local settings kan dat?

folder options - view - show hidden files and folders
seppeh schreef:
1:
5: Create a txt file, name it �active� and write the name of the folder you�ve just created for your profile, put this txt in the profile folder not in the the folder that you just created.

wat staat daar, ik zie allemaal tekens en cijfers.

create a txt file, name it active and write the name of the folder you've just created


moet je in het txt file, je profile name zetten?


Laatst gewijzigd op 14 February 2009 - 14:26

MR.3i schreef op 14 February 2009 - 14:26 #2122866
Avatar
5776 berichten
Professional
spelkopiewereld

naar engels vertalen en dan google :$
donioljiE schreef op 14 February 2009 - 14:26 #2122868
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
Yskonijn schreef:
ashtray schreef:
Yskonijn schreef:
wtf, ik heb geen local settings kan dat?

folder options - view - show hidden files and folders
seppeh schreef:
1:
5: Create a txt file, name it �active� and write the name of the folder you�ve just created for your profile, put this txt in the profile folder not in the the folder that you just created.

wat staat daar, ik zie allemaal tekens en cijfers.

create a txt file, name it active and write the name of the folder you've just created


moet je in het txt file, je profile name zetten?

ja dat staat daar 'voor zover ik het zie'
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 14:35 #2122881
Avatar
142 berichten
Amateur
JOSBRINKIE schreef:
spelkopiewereld

naar engels vertalen en dan google :$

daar staan alleen maar cracks op voor singleplayer toch?

en, ik heb dit gedaan:

profile verwijderd > txt bestand met naam active en profile name in de map gedaan van mn profile, en dan start ik op > en dan lukt het nog neiet :(
seppeh schreef op 14 February 2009 - 14:35 #2122883
Avatar
2195 berichten
Te enthousiast
in profiel map maak je een map aan genaamd "accountnaam". dan maak je in die profile map nog een txt bestand aan genaamd "active" en daarin zet je je "accountnaam"


zo
southz schreef op 14 February 2009 - 14:45 #2122894
Avatar
1657 berichten
Net 1337 geweest
koop het spel gewoon van t gezijk af..
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 16:54 #2123050
Avatar
142 berichten
Amateur
seppeh schreef:
in profiel map maak je een map aan genaamd "accountnaam". dan maak je in die profile map nog een txt bestand aan genaamd "active" en daarin zet je je "accountnaam"


zo

Werkt niet, of ik doe iets fout.

moet ik dan nog op een speciale manier opstarten ofso?
WsH schreef op 14 February 2009 - 17:01 #2123060
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
C:Documents and SettingsUsernameLocal SettingsApplication Data

gooi map activision daar weg
Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 17:05 #2123063
Avatar
142 berichten
Amateur
WsH schreef:
C:Documents and SettingsUsernameLocal SettingsApplication Data

gooi map activision daar weg

Werkt niet


Laatst gewijzigd op 14 February 2009 - 17:12

WsH schreef op 14 February 2009 - 17:19 #2123076
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
c:program filesactivision weggooien

of

ga naar C:WINDOWSsystem32driversetc

open daar hosts met kladblok.. typ daar onder localhost
127.0.0.1 www.gamelux.nl

dan opslaan als.. dan gaat hij langs the auth server en kun je wel een profiel aanmaken.


Laatst gewijzigd op 14 February 2009 - 17:23

Yskonijn schreef op 14 February 2009 - 18:12 #2123164
Avatar
142 berichten
Amateur
profile could not be created :(:(

Thnx tenminste
seppeh schreef op 14 February 2009 - 18:57 #2123239
Avatar
2195 berichten
Te enthousiast
iemand keertje Zombie doen over hamachi ofso nog nooit gedaan:D
donioljiE schreef op 14 February 2009 - 21:03 #2123391
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
seppeh schreef:
iemand keertje Zombie doen over hamachi ofso nog nooit gedaan:D
dat heeft hem vast geholpen lol
seppeh schreef op 14 February 2009 - 21:45 #2123428
Avatar
2195 berichten
Te enthousiast
donioljiE schreef:
seppeh schreef:
iemand keertje Zombie doen over hamachi ofso nog nooit gedaan:D
dat heeft hem vast geholpen lol

Gelukkig had ik m al geholpen maar heeft niet geholpen, daarnaast als je ander topic opent krijg je gelijk flames mjah flames krijg je altijd wel
TERRORISTter schreef op 13 March 2009 - 13:21 #2154226
Avatar
24 berichten
Noob
JOSBRINKIE schreef:
spelkopiewereld

naar engels vertalen en dan google :$
KK LELIJK WIJF BLUFFEN MET DER TIETEN DIE KK LELIJK ZIJN

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->