dennix1k schreef op 19 January 2009 - 18:47 #2093001
Avatar
735 berichten
Veel vrije tijd
Hej, ik heb leuk servertje voor COD4, van (e-s.se jaja doe maar duur :P) maar ksnap er niet zoveel van..
er staat pam 4 op, dat weet ik. van het rcon snap ik niet egt hoe ik het moet gebruiken.. heel anders als bij cs :( HELP ME!

at ik snap: rcon_password <rcon>
ennuh ja daar houd het op


Laatst gewijzigd op 19 January 2009 - 18:51

Urandor schreef op 19 January 2009 - 18:51 #2093013
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
eXtreme.FSN schreef op 19 January 2009 - 18:51 #2093014
Avatar
7381 berichten
Professional
google is ook moeilijk he...
dennix1k schreef op 19 January 2009 - 18:52 #2093015
Avatar
735 berichten
Veel vrije tijd
had ik al gekijke maar als ik bv: rcon /map_restart doe doetie nix
kf- schreef op 19 January 2009 - 18:56 #2093024
Avatar
1532 berichten
Net 1337 geweest
dennix1k schreef:
had ik al gekijke maar als ik bv: rcon /map_restart doe doetie nix


ik weet er niks van hoor...
maar als ik zo die site met commands bekijk is het niet

rcon /map_restart

maar

/rcon login [password]

en dan gewoon

/rcon map mp_jeweet

of zie ik het nou verkeerd? ;-/
dennix1k schreef op 19 January 2009 - 19:00 #2093033
Avatar
735 berichten
Veel vrije tijd
als ik doe /rcon login snapt console het niet en console erkent rcon_password wel.. :S ik kan nu alleen via hlsw map change
boellie schreef op 19 January 2009 - 19:01 #2093039
Avatar
2791 berichten
Te enthousiast
dennix1k schreef op 19 January 2009 - 19:06 #2093048
Avatar
735 berichten
Veel vrije tijd
boellie schreef:
dude je jat mijn flame

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->