eleeb schreef op 12 January 2009 - 17:38 #2084266
Avatar
7144 berichten
Professional
jeuw

wij moeten voor school een stop-motion filmpje maken :rant: en nu hebk alle fotos al genomen maar moet ze nu nog bij adobe flash invoeren, en ik wil ze niet 1 voor 1 gaan invullen, heb al geprobeerd om op import -> stage te doen maar dan komen ze op 1 frame, en wil graag per foto 1 frame natuurlijk

hoe?

xx
pushkin schreef op 12 January 2009 - 17:40 #2084270
Avatar
831 berichten
Veel vrije tijd
kant en klare script downloaden
MilsoN schreef op 12 January 2009 - 17:56 #2084316
Avatar
2629 berichten
Te enthousiast
eleeb schreef:
jeuw

wij moeten voor school een stop-motion filmpje maken :rant: en nu hebk alle fotos al genomen maar moet ze nu nog bij adobe flash invoeren, en ik wil ze niet 1 voor 1 gaan invullen, heb al geprobeerd om op import -> stage te doen maar dan komen ze op 1 frame, en wil graag per foto 1 frame natuurlijk

hoe?

xx
Je moet ze allemaal tegelijk importeren door: Import -> To Library
Dan kan je ze gewoon slepen naar het frame dat je wilt
styZz schreef op 12 January 2009 - 18:22 #2084358
Avatar
389 berichten
Hobbyist
je kan ook import to stage doen maar dan staat er nog een xtra dingetje zodat hij ze in allemaal aparte frames zet
luqq schreef op 12 January 2009 - 18:46 #2084380
Avatar
3697 berichten
Vierkante ogen
kan je dat niet beter met een ander programma samenvoegen, en dan het filmpje in flash invoegen?
BLAZiNNNNN schreef op 12 January 2009 - 18:47 #2084382
Avatar
1313 berichten
Bijna 1337
waarom doe je het in flash? of moet daT?
Ari Gold schreef op 12 January 2009 - 18:47 #2084384
Avatar
5094 berichten
Professional
haha dat had ik vandaag als toets met flash op school 8)
BLAZiNNNNN schreef op 12 January 2009 - 18:50 #2084391
Avatar
1313 berichten
Bijna 1337
Ari Gold schreef:
haha dat had ik vandaag als toets met flash op school 8)
bedankt, dit helpt enorm!
timon3i schreef op 12 January 2009 - 18:51 #2084393
Avatar
12127 berichten
Honorary Gamelux Member
BLAZiNNNNN schreef:
waarom doe je het in flash? of moet daT?
op eleeb zijn opleiding zal die op dit moment wel alles met flash moeten doen :P
gewoon stoppen ruud, is toch kut opleiding :<
BLAZiNNNNN schreef op 12 January 2009 - 18:53 #2084400
Avatar
1313 berichten
Bijna 1337
ik denk dat je ze gewoon 1 voor 1 moet invoeren dan..

of heb je ZOVEEL fotos?
eleeb schreef op 12 January 2009 - 20:43 #2084650
Avatar
7144 berichten
Professional
sorry was ff werken :~) maar heb 120 fotos, en mensen uit me klas hebben ook alles 1 voor 1 zitten doen, maar er moest wel iets zijn dat dat niet hoefte (A) ik zal eens ff dat van styzz/milsonn proberen
ty


Laatst gewijzigd op 12 January 2009 - 20:44

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->