NoseCandy schreef op 14 December 2008 - 16:21 #2056427
Avatar
3 berichten
Noob
Ik blijf steeds foutmeldingen krijgen bij het starten van COD World at War. Ik kan zowel singelplayer als de multiplayer niet spelen/starten. Ik heb nog nooit enig laadscherm, menu,… van het spel gezien. Heb eerder al gelezen dat dit kan liggen aan niet up to date sounds kaarten,… Maar alles bij mij is 100% up to date en mijn foutmelding is eigenlijk totaal anders dan wat de anderen mij vertelde. Weet iemand hoe ik volgende fout kan oplossen (Zie screenshot).

steampo5.th.jpg

Ik krijg deze foutmelding altijd nadat ik launch klikte in het scherm waar ik kan kiezen singel of multiplayer. Wanneer het spel eigenlijk zou moeten opstarten krijg ik deze foutmelding. Heb al gedacht aan herinstalleren maar dan moet ik COD weer volledig opnieuw downloaden en dat doe ik liever als laatst. Ik heb COD namelijk gekocht via Steam zelf. Of is er een manier om COD te herinstalleren zonder alles volledig opnieuw te downloaden?

Cheers.
romeh schreef op 14 December 2008 - 16:23 #2056430
Avatar
734 berichten
Veel vrije tijd
Hadik ook, reboot en dan iets met je sound doen ofzo moet je ff googlen.

edit: de nieuwste directx erop gooien
en ik denk ook dat je een backup kunt nemen via steam waardoor je niet opniew hoeft te downloaden.


Laatst gewijzigd op 14 December 2008 - 16:26

NoseCandy schreef op 14 December 2008 - 16:25 #2056434
Avatar
3 berichten
Noob
Heb deze fout nu al een week. Heb dus al verschillende malen ge reboot. Soundcard is volledig up to date dus ik denk niet dat het echt veel met mijn sound temaken heeft. Kan natuurlijk altijd, zal nog wat verder moeten zoeken.

Edit: DirectX is ook in orde. Heb nog niet geprobeerd een back-up te nemen. Misschien moet ik dit eens doen en alles gewoon herinstalleren.


Laatst gewijzigd op 14 December 2008 - 16:28

romeh schreef op 14 December 2008 - 16:27 #2056438
Avatar
734 berichten
Veel vrije tijd
Van i3d forum gehaald:
Quote:
heb oplossing gevonden
--> rechtermuis op mijn computer
--> eigenschappen
--> naar de tab met HARDWARE
--> naar device manager (in nl: apparaatbeheer)
--> tussen de lijst zoek je naar sound, video and game controllers (geen idee hoe het in het nederlands noemt!)
--> schakel alles waar audio in voorkomt uit door rechtermuis op het apparaat en dan uitschakelen
BELANGRIJK: geen drivers uitschakelen, enkel de apparaten!!!!
--> voor je het spel nu opstart MOET je je pc rebooten doe je dit niet zal het nog steeds niet werken
--> game werkt... (als je headset heb, kan je nog steeds spelen met sound anders heb je pech en is het nog zonder... HAHAHAH)

hopelijk kunnen er nu al meer mensen het spelen...

Update je directx eens anders.
aurora schreef op 14 December 2008 - 16:40 #2056450
Avatar
149 berichten
Amateur
uninstal en prullenbak is de oplossing

/fail cod waw
NoseCandy schreef op 14 December 2008 - 17:03 #2056479
Avatar
3 berichten
Noob
Heb net het probleem opgelost. Tijdens het instaleren vroeg mijn instal wizard automatisch om directX te instaleren. Bleek DirectX9 te zijn. Heb nu DirectX 10 geïnstalleerd via: http://www.gamesforwindows.com/en-US/AboutGFW/Pages/DirectX10.aspx En nu kan ik zonder moeite singel en multiplayer spelen. Sound is ok want drivers zijn allemaal up to date. Spel blokkeert niet en draait lekker soepel.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->