I3unny schreef op 5 November 2008 - 20:47 #2019665
Avatar
6 berichten
Noob
Heey,

Als ik COD2 (Multi én Singleplayer!) probeer op te starten krijg ik het volgende te zien;

mubibk.jpg

Met daarna de volgende screen;

21eoo5u.jpg

Heeft iemand enig idee wat dit is en hoe het op te lossen is?
Ik heb doorgekregen dat het met de grafische kaart te maken heeft, klopt dat?
Zo ja, welke grafische kaart heb ik nodig om het te laten werken?

Alvast bedankt,
I3unny


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 21:35

Scrtz schreef op 5 November 2008 - 20:50 #2019670
Avatar
9614 berichten
Honorary Gamelux Member
je hebt een onboard grafische kaart, die support die shaders niet, en kan in andere woorden het spel gewoon niet aan, om het op te lossen zou ik een grafische kaart gaan kopen, voordat je dit doet zou ik eerst de rest van je pc specs laten zien om te kijken of dat het wel nog waard is
I3unny schreef op 5 November 2008 - 20:52 #2019672
Avatar
6 berichten
Noob
Scrtz schreef:
je hebt een onboard grafische kaart, die support die shaders niet, en kan in andere woorden het spel gewoon niet aan, om het op te lossen zou ik een grafische kaart gaan kopen, voordat je dit doet zou ik eerst de rest van je pc specs laten zien om te kijken of dat het wel nog waard is

Wot zijn specs? (Sorry ben niet zo computer-taal-kundig x'D)
RiCH` schreef op 5 November 2008 - 20:53 #2019673
Avatar
1386 berichten
Net 1337 geweest
de specificaties van je pc, dus alle hardware etc.
I3unny schreef op 5 November 2008 - 20:56 #2019676
Avatar
6 berichten
Noob
Nou de hardware en zo zijn allemaal wel ok, naar mijn weten.
Het zou dus blijkbaar alleen aan de grafische kaart liggen?


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 21:09

eXtreme.FSN schreef op 5 November 2008 - 20:56 #2019677
Avatar
7381 berichten
Professional
voorbeeld van specs:

Operating System
Windows Vista Platinum 2009
Mainboard
Gigabyte GA-MA770-DS3
Memory
-Transend 2GB pc-667
-DDR2 Patriot 2GB DDR2-800 (2x1GB)
Processors
AMD Athlon AM2 x64 6000+ 3.1GHz dualcore
Graphics Card
ATI HD4870 512MB
Harddisc
-SATA 400GB 7200 16MB Samsung HD403LJ
-SATA 640GB 7200 16MB Samsung
Drives
GSA-H54N DVD 18x Super Multi DVD Rewriter
Screens
22inch ASUS VW222S
Scrtz schreef op 5 November 2008 - 21:06 #2019689
Avatar
9614 berichten
Honorary Gamelux Member
I3unny schreef:
Nou de hardware en zo zijn allemaal wel ok.
Het zou dus blijkbaar alleen aan de grafische kaart liggen?
post nu maar gewoon de hardware
als je niet weet
start > uitvoeren > dxdiag > ok > dan eerste tabblad en 2e ( beelscherm ) en post maar screenshots ervan
I3unny schreef op 5 November 2008 - 21:14 #2019699
Avatar
6 berichten
Noob
Heb maar gedaan wat je zei.
Alleen is het 3e tabblad bij mij beeldscherm, dus heb die maar gescreent.

1e tabblad;

scdxyx.jpg

3e tabblad;

25ivhja.jpg

(screens passen zelfs cropped niet helemaal op 't forum)

Hoop dat je er wat aan hebt.


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 21:16

donioljiE schreef op 5 November 2008 - 21:24 #2019706
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
noem je dat ok? :B
Scrtz schreef op 5 November 2008 - 21:25 #2019708
Avatar
9614 berichten
Honorary Gamelux Member
Minimum Requirements

1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)

512 MB RAM

ATi Radeon 9200 / GeForce 4


Optimum Requirements

2, 5 GHz Prozessor (Athlon XP / Pentium 4)

1 GB RAM

ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

diti s wat je nodig hebt voor cod2 goed te kunnen draaien, aangezien je geen grafische kaart hebt haal je dit niet, maar zelfs al zou je een grafische kaart halen dan zou je niet zo heel ver komen met die celeron processor.
donioljiE schreef op 5 November 2008 - 21:26 #2019709
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
Scrtz schreef:
Minimum Requirements

1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)

512 MB RAM

ATi Radeon 9200 / GeForce 4


Optimum Requirements

2, 5 GHz Prozessor (Athlon XP / Pentium 4)

1 GB RAM

ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

diti s wat je nodig hebt voor cod2 goed te kunnen draaien, aangezien je geen grafische kaart hebt haal je dit niet, maar zelfs al zou je een grafische kaart halen dan zou je niet zo heel ver komen met die celeron processor.

ot:

op mijn second pc:

dual core 4300 @ 1.8 ghz (2cpu)
nVidia 7300GS
2 GB ram

loopt die nog niet eens lekker :(


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 21:27

I3unny schreef op 5 November 2008 - 21:40 #2019719
Avatar
6 berichten
Noob
Mm - het ziet er dus niet uit dat ik ooit op deze pc cod2 ga spelen?
donioljiE schreef op 5 November 2008 - 21:44 #2019724
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
I3unny schreef:
Mm - het ziet er dus niet uit dat ik ooit op deze pc cod2 ga spelen?
heeft die het ooit gedaan?
I3unny schreef op 6 November 2008 - 13:08 #2020208
Avatar
6 berichten
Noob
Is voor het eerst dat ik het op deze pc probeer.
Reinstal helpt ook niet trouwens.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->