venture_- schreef op 5 November 2008 - 03:03 #2018766
Avatar
1121 berichten
Bijna 1337
hoi, telkens als ik cod4 opstart krijg ik deze error :

error.JPG

in combinatie met deze:

error2.JPG

iemand een idee hoe ik dat fix?

Hardware:
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ (512KB L2 Cache, Socket 939)
Memory: 1024 MB
Video: NVIDIA GeForce 7800 GT
Soundcard: Realtek AC'97 Audio

thanks


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 03:06

fragbastard schreef op 5 November 2008 - 06:28 #2018777
Avatar
2432 berichten
Te enthousiast
Het kinderslot erop gezet door je ouders... omdat je op dat tijdstip moet slapen! :p

ot; Geen idee, mss dat iemand anders je kan helpen.
shepherd schreef op 5 November 2008 - 09:32 #2018859
Avatar
6990 berichten
Professional
Ik denk dat je een plaatje niet kunt laden waarop glas aan gruzelementen staat.

Misschien fix je het door een reinstall, of door ergens anders de patch te downloaden. :confused:
Arjen schreef op 5 November 2008 - 11:35 #2018974
Avatar
35 berichten
Noob
rip
Initial schreef op 5 November 2008 - 12:56 #2019035
Avatar
261 berichten
Hobbyist
image is missing dus ik denk reinstall
Clipz schreef op 5 November 2008 - 13:19 #2019052
Avatar
422 berichten
Hobbyist
wacht op cod5 ><
donioljiE schreef op 5 November 2008 - 13:38 #2019072
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
het kan ook je geluidskaart zijn van realtek, dat had ik namelijk ook en de eerste keer dat ik cod4 speelde daarmee, was die meteen kapot en kwamen er errors :(

nu heb ik andere soundcard.
fella schreef op 5 November 2008 - 13:57 #2019099
Avatar
397 berichten
Hobbyist
fragbastard schreef:
Het kinderslot erop gezet door je ouders... omdat je op dat tijdstip moet slapen! :p

ot; Geen idee, mss dat iemand anders je kan helpen.

Een echt nuttige reply heb jij, even stoer een flame uitbrengen en dan ook nog eens helemaal niets weten? Lame :b

Verwijder COD4 (unstall) en install (download) weer kijk of het dan weg is :D
shepherd schreef op 5 November 2008 - 14:01 #2019103
Avatar
6990 berichten
Professional
donioljiE schreef:
het kan ook je geluidskaart zijn van realtek, dat had ik namelijk ook en de eerste keer dat ik cod4 speelde daarmee, was die meteen kapot en kwamen er errors :(

nu heb ik andere soundcard.
Geen last van hier.
WsH schreef op 5 November 2008 - 14:25 #2019128
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
shepherd schreef:
donioljiE schreef:
het kan ook je geluidskaart zijn van realtek, dat had ik namelijk ook en de eerste keer dat ik cod4 speelde daarmee, was die meteen kapot en kwamen er errors :(

nu heb ik andere soundcard.
Geen last van hier.
is alleen bij bepaalde realtek kaarten droplul michel :D:D:D

maar inderdaad reinstall of kijken of je die error op internet kunt zoeken? Misschien kun je dat bestandje er zelf neerzetten :)?


*op internet staat dat er een "backup" versie van COD4 deze foutmelding geeft..*


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 14:28

shepherd schreef op 5 November 2008 - 14:34 #2019136
Avatar
6990 berichten
Professional
WsH schreef:
shepherd schreef:
donioljiE schreef:
het kan ook je geluidskaart zijn van realtek, dat had ik namelijk ook en de eerste keer dat ik cod4 speelde daarmee, was die meteen kapot en kwamen er errors :(

nu heb ik andere soundcard.
Geen last van hier.
is alleen bij bepaalde realtek kaarten droplul michel :D:D:D

maar inderdaad reinstall of kijken of je die error op internet kunt zoeken? Misschien kun je dat bestandje er zelf neerzetten :)?


*op internet staat dat er een "backup" versie van COD4 deze foutmelding geeft..*
droplul? droplul? ga anders even de posh lul uithangen met je weekendje weg voor die breezer van je :D:D:D
fragbastard schreef op 5 November 2008 - 15:17 #2019191
Avatar
2432 berichten
Te enthousiast
fella schreef:
fragbastard schreef:
Het kinderslot erop gezet door je ouders... omdat je op dat tijdstip moet slapen! :p

ot; Geen idee, mss dat iemand anders je kan helpen.

Een echt nuttige reply heb jij, even stoer een flame uitbrengen en dan ook nog eens helemaal niets weten? Lame :b

Verwijder COD4 (unstall) en install (download) weer kijk of het dan weg is :D

Mag je geen grapjes meer maken? :)
valium` schreef op 5 November 2008 - 15:54 #2019261
Avatar
3496 berichten
Vierkante ogen
fragbastard schreef:
fella schreef:
fragbastard schreef:
Het kinderslot erop gezet door je ouders... omdat je op dat tijdstip moet slapen! :p

ot; Geen idee, mss dat iemand anders je kan helpen.

Een echt nuttige reply heb jij, even stoer een flame uitbrengen en dan ook nog eens helemaal niets weten? Lame :b

Verwijder COD4 (unstall) en install (download) weer kijk of het dan weg is :D

Mag je geen grapjes meer maken? :)
met het zero-tolerance beleid niet nee!

probeer eens opnieuw te patchen,
andere locatie je cod4 installeren
en anders ff die file : shattered_glass ofzo ff laten sturen en dan handmatig in je eigen map doen

en als dat niet werkt, download cod4 dan via torrents en dan MOET het wel werken


Laatst gewijzigd op 5 November 2008 - 15:55

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->