fabulous schreef op 31 October 2008 - 00:18 #2014525
Avatar
977 berichten
Veel vrije tijd
shadoN3i schreef:
mosin nagant kapot hard
zit nog met dat jappen ding :((
ding is 50 % 2 shots kill
Mannekino schreef op 31 October 2008 - 00:23 #2014526
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
Server software is erg buggy helaas. Dit heeft te maken met het maximale aantal entitities (spawnpoints, grenades, dogs, enzovoorts). Zodra dit aantal bereikt is crasht de server. De TDM servers lijken hier het meest last van te hebben. Ik heb de rondetijden weer iets verlaagd en een delay gezet op het spawnen. Hopelijk verminder dit het aantal crashes.


Laatst gewijzigd op 31 October 2008 - 00:24

shepherd schreef op 31 October 2008 - 01:10 #2014554
Avatar
6990 berichten
Professional
shadoN3i schreef:
mosin nagant kapot hard
Ik zit nu met een springfield + scope.. waarom zijn er geen echte sniperrifles als bij cod4? :[

Oh en ik hoorde dat max rank 40 was in beta.. dan kan je niet eens de KAR (1shot1kill zonder scope, tenminste bij DoD) proberen, beetje matig!

Verder prima servers mannekino : )
p3ngu schreef op 31 October 2008 - 08:28 #2014617
Avatar
238 berichten
Amateur
heeft er iemand een goeie private server warmod/config ? met restricted weapons etc... ?
jordeeeh schreef op 31 October 2008 - 09:14 #2014630
Avatar
9451 berichten
Gamelux Elite
wimbo schreef:
die beta key staat nergens :S!!! kan iemand helpen!
Same, krijg ook geen mailtje ofzo :confused:
Hidde schreef op 31 October 2008 - 10:14 #2014647
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
jordeeeh schreef:
wimbo schreef:
die beta key staat nergens :S!!! kan iemand helpen!
Same, krijg ook geen mailtje ofzo :confused:
als het goed is staat de key in de account/profile tab als je inlogt op de cod-site

//btw; als ik gewoon serverlist refresh zie ik er nooit clanhost servers tussen staan.


Laatst gewijzigd op 31 October 2008 - 10:15

timon3i schreef op 31 October 2008 - 11:37 #2014702
Avatar
12127 berichten
Honorary Gamelux Member
Hidde schreef:
jordeeeh schreef:
wimbo schreef:
die beta key staat nergens :S!!! kan iemand helpen!
Same, krijg ook geen mailtje ofzo :confused:
als het goed is staat de key in de account/profile tab als je inlogt op de cod-site

//btw; als ik gewoon serverlist refresh zie ik er nooit clanhost servers tussen staan.
ik wel :P
maar je moet gewoon naar favorieten gaan en daar dan de ip's toevoegen ;x
luminary schreef op 1 November 2008 - 14:00 #2015614
Avatar
210 berichten
Amateur
blijkbaar liggen alle servers eruit, of alleen ik heb dat probleem.
Toen ik ingame was gaf hij aan: Connection interrupted, ik leavde, maar alle andere gameservers waren ook opeens weg....

raar... :humph: :confused:
luminary schreef op 1 November 2008 - 15:13 #2015686
Avatar
210 berichten
Amateur
laat maar, is al gefixt :P
Ash Ketchum schreef op 1 November 2008 - 16:57 #2015763
Avatar
2128 berichten
Te enthousiast
Top game :)
RenzP schreef op 1 November 2008 - 17:41 #2015786
Avatar
640 berichten
Veel vrije tijd
hoe fokking lang moet ik wachten op zo'n mailtje =/?
luminary schreef op 1 November 2008 - 17:48 #2015788
Avatar
210 berichten
Amateur
COD: WaW is inderdaad een topgame :).
Er zijn ook natuurlijk minpunten! ik vind de honden hoogst vervelend! maar dat zie ik door de vingers :P
Hidde schreef op 1 November 2008 - 18:40 #2015839
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
luminary schreef:
COD: WaW is inderdaad een topgame :).
Er zijn ook natuurlijk minpunten! ik vind de honden hoogst vervelend! maar dat zie ik door de vingers :P
het is een beta... conclusies trekken is niet het juiste moment
DrixJeej schreef op 1 November 2008 - 19:16 #2015868
Avatar
2885 berichten
Te enthousiast
IK HEB DIKKE ERORS HELETIJD KUT SPEL!
shepherd schreef op 1 November 2008 - 19:46 #2015887
Avatar
6990 berichten
Professional
sound compressed vandaar dat het zo tering slecht te horen is
recon/arti/dogs - perks worden verwijderd in een mod
en je hebt gelijk een mooie game :)

tanks zullen wel een probleem zijn als je geen perks hebt, maar daar zal wel wat voor gevonden worden in de mod :)

qezjeh schreef op 1 November 2008 - 19:51 #2015890
Avatar
5855 berichten
Professional
Schijnbaar hebben veel mensen last dat als je jezelf nu aanmeldt, je geen mailtje terug krijgt incl. key.

Bij mij start het spel niet eens op.. Hangt constant zodra het scherm overspringt naar zwart. Iemand hier misschien een oplossing voor?

Ik krijg geen foutmelding zoals de andere mensen hier.. Maar ik zal dat het met geluid zo eens proberen.


Laatst gewijzigd op 1 November 2008 - 19:53

n0t.b0t schreef op 1 November 2008 - 20:00 #2015893
Avatar
187 berichten
Amateur
Ik hou het op cs 1.6 :B
Finjays schreef op 1 November 2008 - 20:21 #2015900
Avatar
13814 berichten
Eindbaas
bij mij werkt heel cod gwn prima =x
spilo schreef op 1 November 2008 - 20:56 #2015926
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
heb geen mail gehad maar na registratie kreeg ik het gewoon op het scherm te zien, opgeschreven en np's :]

en is wel leuk spel maar als je vaak cs speelt is dit niet hét spel om online te spelen (zóveel hoekjes, gaatjes, ... niet te doen:D) wel leuk spel daar niet van hé jongens ;)
Finjays schreef op 1 November 2008 - 21:11 #2015937
Avatar
13814 berichten
Eindbaas
spilo schreef:
heb geen mail gehad maar na registratie kreeg ik het gewoon op het scherm te zien, opgeschreven en np's :]

en is wel leuk spel maar als je vaak cs speelt is dit niet hét spel om online te spelen (zóveel hoekjes, gaatjes, ... niet te doen:D) wel leuk spel daar niet van hé jongens ;)

wennen denk ik, maar geef je wel gelijk, zijn veeel meer spots waar je op moet letten waar een enemy kan zitten :P vooral deahtmatch als ze van alle kanten komen ;d
spilo schreef op 1 November 2008 - 21:16 #2015940
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
Finjays schreef:
spilo schreef:
heb geen mail gehad maar na registratie kreeg ik het gewoon op het scherm te zien, opgeschreven en np's :]

en is wel leuk spel maar als je vaak cs speelt is dit niet hét spel om online te spelen (zóveel hoekjes, gaatjes, ... niet te doen:D) wel leuk spel daar niet van hé jongens ;)

wennen denk ik, maar geef je wel gelijk, zijn veeel meer spots waar je op moet letten waar een enemy kan zitten :P vooral deahtmatch als ze van alle kanten komen ;d
ja idd, op cs ben je die 30 spotjes per stuk gewoon en hier lijkt het net alsof er 500 per vierkante meter zijn, zeker met die bosjes, grauw weer, etc :D
luminary schreef op 1 November 2008 - 21:38 #2015967
Avatar
210 berichten
Amateur
inderdaad. Ik moest er ook heel erg aan wennen, maar nu is het juist andersom!
Ik moet alweer wennen in cs om normaal te kunnen richten, want die rifles in call of duty zijn toch wel andere koek! :confused:
jiep schreef op 3 November 2008 - 23:25 #2017551
Avatar
3236 berichten
Vierkante ogen
ik heb ook die error van Error during initialization: Unhandled exception caught
hiervoor had ik nog wat met directx en daarvoor nog wat met dll, maar die waren verholpen door van een andere site te downloaden... anyway, ik heb dus hier al gelezen dat ik me sound op 48khz en 24 bit zetten.. heb al die dingetjes van sound afgezocht en uitgespit, windows sound settings en me eigen drivers (realtek hd nogwat) maar kan nerges vinde hoe ik dat moet doen.. iemand die me kan helpen? (A)
alvast bedankt
reactz schreef op 4 November 2008 - 16:15 #2018055
Avatar
175 berichten
Amateur
Ik heb ook die error during initializationg unhandled exeption canught en kan die dingen ook nergens vinden? En op een andere site stond dat je d3dx9_37.dll moest deleten en dan cod5 deinstalleren en daarna je dx weer updaten en cod5 installeren en dan moest ie het doen maar bij mij ook al niet... En op site's staat zo van: I saw something that worked....go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device.... En ook dit heb ik geprobeerd : ok what i did was very simple moved the icon on the desktop into the actual World At War folder and then bam it worked u can still run it with a desktop icon just right click and make a shortcut 2 it then drag it over 2 ur desktop...easy fix yes i know!
dus ik had de shortcut gewoon bij de map activision/cod5 gedaan maar dat werkt ook niet. Ik hoop dat iemand kan helpen dan zou ik fcking blij zijn....
Alvast bedankt.
Greetz reactz.
fabulous schreef op 4 November 2008 - 16:17 #2018056
Avatar
977 berichten
Veel vrije tijd
nja voor mij geen cod waw beetje bagger spel, cod2 <3
tweety schreef op 4 November 2008 - 20:58 #2018495
Avatar
1 berichten
Noob
furYYY schreef:
toucI-IER schreef:
jimmy.kaprelian schreef:
kYun schreef:
ik heb het gefixt maar nu als ik cod WaW opstart dan lijkt et alsof die opstart maar dan krijg ik "Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
en dan klik ik: "Niet verzenden". dan krijg ik:
Error during initialization: Unhandled exception caught

specs:

AMD Athlon64 X2, 6000+, 3.01GHz
ATI Radeon HD3850, 512MB
4 GB dual channel
500 GB hdd

owja, en Windows XP + SP3. NL

Zelfde fout alleen ik heb vista + sp1
YEHAA oplossing gevonden

Ga naar je geluidsopties en zet het daar op 24 bits, 48000 GHZ Studiokwaliteit.
Same fixed here :) alleen dan wel kutgeluid maarja tis wel grappig spelletje en maak er maar 48000 hz van ;) anders hoor jij wel heel goed :$

Hey hoe kom ik bij geluidopties? hoe stel ik die GHZ en bits in?
Ik heb zelf Xear 3d als driver, Daar kan ik et ook al niet vinden, Ajsblieft help me! :cry:
Okay schreef op 16 November 2008 - 17:08 #2029941
Avatar
120 berichten
Amateur
reactz schreef:
Ik heb ook die error during initializationg unhandled exeption canught en kan die dingen ook nergens vinden? En op een andere site stond dat je d3dx9_37.dll moest deleten en dan cod5 deinstalleren en daarna je dx weer updaten en cod5 installeren en dan moest ie het doen maar bij mij ook al niet... En op site's staat zo van: I saw something that worked....go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device.... En ook dit heb ik geprobeerd : ok what i did was very simple moved the icon on the desktop into the actual World At War folder and then bam it worked u can still run it with a desktop icon just right click and make a shortcut 2 it then drag it over 2 ur desktop...easy fix yes i know!
dus ik had de shortcut gewoon bij de map activision/cod5 gedaan maar dat werkt ook niet. Ik hoop dat iemand kan helpen dan zou ik fcking blij zijn....
Alvast bedankt.
Greetz reactz.

Ja, ik heb precies hetzelfde.
Iemand hier al een oplossing hiervoor...?
KIROKI schreef op 19 November 2008 - 19:21 #2033616
Avatar
18 berichten
Noob
hoe ga ik naar mijn geluids opties ?

kep geeeen idee

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->