blew schreef op 29 October 2008 - 22:06 #2013264
Avatar
4259 berichten
Vierkante ogen
Halp!!!

Ik heb hem net geïnstalleerd, maar steeds als ik een server wil joinen uit de server browser krijg ik een foutmelding die zegt "Server authentication failure".

Hoe kan ik dit verhelpen?
jimmy.kaprelian schreef op 29 October 2008 - 22:06 #2013266
Avatar
213 berichten
Amateur
kYun schreef:
ik heb het gefixt maar nu als ik cod WaW opstart dan lijkt et alsof die opstart maar dan krijg ik "Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
en dan klik ik: "Niet verzenden". dan krijg ik:
Error during initialization: Unhandled exception caught

specs:

AMD Athlon64 X2, 6000+, 3.01GHz
ATI Radeon HD3850, 512MB
4 GB dual channel
500 GB hdd

owja, en Windows XP + SP3. NL

Zelfde fout alleen ik heb vista + sp1
x1ger schreef op 29 October 2008 - 22:07 #2013268
Avatar
2192 berichten
Te enthousiast
hoelang duurt het voordat je een mailtje terug krijgt :confused: ?
baxm schreef op 29 October 2008 - 22:29 #2013292
Avatar
1538 berichten
Net 1337 geweest
kajsk1ng_ZeS schreef:
j00r schreef:
kajsk1ng_ZeS schreef:
timon3i schreef:
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D

wat mij verteld is, is dat het een sicke game voor op public is maar dat het war gebeuren faalt, ( ik hoop het iig wel LoL )
dat zeiden ze ook van cod4 maar datis ook een succes geworden :)

dat kan kloppen, alsnog hoop ik zelf dat het failed :< :P

cod4 is ook een dikke bagger game ... ga dan meteen cod1 of meschien 2 spelen
toucI-IER schreef op 29 October 2008 - 23:10 #2013344
Avatar
3540 berichten
Honorary Gamelux Member
jimmy.kaprelian schreef:
kYun schreef:
ik heb het gefixt maar nu als ik cod WaW opstart dan lijkt et alsof die opstart maar dan krijg ik "Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
en dan klik ik: "Niet verzenden". dan krijg ik:
Error during initialization: Unhandled exception caught

specs:

AMD Athlon64 X2, 6000+, 3.01GHz
ATI Radeon HD3850, 512MB
4 GB dual channel
500 GB hdd

owja, en Windows XP + SP3. NL

Zelfde fout alleen ik heb vista + sp1
YEHAA oplossing gevonden

Ga naar je geluidsopties en zet het daar op 24 bits, 48000 GHZ Studiokwaliteit.
furYYY schreef op 29 October 2008 - 23:31 #2013368
Avatar
5615 berichten
Professional
toucI-IER schreef:
jimmy.kaprelian schreef:
kYun schreef:
ik heb het gefixt maar nu als ik cod WaW opstart dan lijkt et alsof die opstart maar dan krijg ik "Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
en dan klik ik: "Niet verzenden". dan krijg ik:
Error during initialization: Unhandled exception caught

specs:

AMD Athlon64 X2, 6000+, 3.01GHz
ATI Radeon HD3850, 512MB
4 GB dual channel
500 GB hdd

owja, en Windows XP + SP3. NL

Zelfde fout alleen ik heb vista + sp1
YEHAA oplossing gevonden

Ga naar je geluidsopties en zet het daar op 24 bits, 48000 GHZ Studiokwaliteit.
Same fixed here :) alleen dan wel kutgeluid maarja tis wel grappig spelletje en maak er maar 48000 hz van ;) anders hoor jij wel heel goed :$
shepherd schreef op 29 October 2008 - 23:38 #2013376
Avatar
6990 berichten
Professional
baxm schreef:
kajsk1ng_ZeS schreef:
j00r schreef:
kajsk1ng_ZeS schreef:
timon3i schreef:
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D

wat mij verteld is, is dat het een sicke game voor op public is maar dat het war gebeuren faalt, ( ik hoop het iig wel LoL )
dat zeiden ze ook van cod4 maar datis ook een succes geworden :)

dat kan kloppen, alsnog hoop ik zelf dat het failed :< :P

cod4 is ook een dikke bagger game ... ga dan meteen cod1 of meschien 2 spelen
Leuk hè, dat iedereen zijn voorkeur heeft. Houdt het gamen spannend. Je moet er niet aan denken dat de hele bevolking slechts één spel speelt, wat dat spel dan ook mag zijn.
mARTyy3i schreef op 30 October 2008 - 00:12 #2013402
Avatar
4952 berichten
Vierkante ogen
kajsk1ng_ZeS schreef:
timon3i schreef:
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D

wat mij verteld is, is dat het een sicke game voor op public is maar dat het war gebeuren faalt, ( ik hoop het iig wel LoL )

spel is harde kaas.
Dat jij alleen een beetje kan terug schieten op cod4 dat is jou probleem! [/flame] :D:D:D:D

Scope is daar wel dope. eerst ff flink wennen en dan gaan met die banaan.

<3 castle
Hef B. schreef op 30 October 2008 - 00:24 #2013418
Avatar
2343 berichten
Te enthousiast
netjes
dummy schreef op 30 October 2008 - 13:29 #2013731
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
Beta doet 't niet. Ik krijg echt een schijterror waar ik niets mee kan....

In Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

en daarna: Error during initialization: Unhandled exception caught :s


Oh zie net dat er meerdere zijn met 't probleem.

NVM


Laatst gewijzigd op 30 October 2008 - 13:29

Bally- schreef op 30 October 2008 - 13:40 #2013739
Avatar
2086 berichten
Te enthousiast
Ik heb geen last van errors kan alleen niet alt tabben :( maarja dat is niet zo erg kan wel spelen :D
shepherd schreef op 30 October 2008 - 13:42 #2013743
Avatar
6990 berichten
Professional
Kan niet wachten tot de promod, nu wil niemand deaud. :(
eXtreme.FSN schreef op 30 October 2008 - 13:59 #2013768
Avatar
7381 berichten
Professional
geen last van errors, ik kan alt-tabben, alles, no problems here!
toucI-IER schreef op 30 October 2008 - 16:10 #2013962
Avatar
3540 berichten
Honorary Gamelux Member
dummy schreef:
Beta doet 't niet. Ik krijg echt een schijterror waar ik niets mee kan....

In Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.

en daarna: Error during initialization: Unhandled exception caught :s


Oh zie net dat er meerdere zijn met 't probleem.

NVM

De oplossing staat er ook al
Bally- schreef op 30 October 2008 - 16:34 #2013992
Avatar
2086 berichten
Te enthousiast
Kan nu niet connecten met de ea servers nog meer mensen last van ?
BlinkiEEE schreef op 30 October 2008 - 16:43 #2014006
Avatar
638 berichten
Veel vrije tijd
waarom krijg ik geen code heb me net geregistreerd?: <
wimbjorno schreef op 30 October 2008 - 16:50 #2014016
Avatar
2516 berichten
Honorary Gamelux Member
ik kan die key nergens vinden?
wietse02 schreef op 30 October 2008 - 17:13 #2014063
Avatar
4 berichten
Noob
Hallo,

Sinds gister heb ik van Filefront Call of Duty 5 MP Beta gedownload, geïnstalleerd met m'n key, tot daar liep het perfect!
Toen startte ik de game op, het bleef een zwart scherm met het muisaanwijzer van COD 5 erin.
Na ongeveer 30 min. begon het filmpje en kon ik in een game gaan.
Ik klikte een server aan met de map TD Castle. Hij begon met laden, althans dat dacht ik.
Ik zag alleen het scherm met een picture van de map Castle en een driehoek met informatie over bijvoorbeeld perks.
Maar ik zag geen loading balkje zoals in 4.
Dit bleef eeuwig doorgaan en game startte niet op.
Hoe kan ik dit verhelpen? Heb DX10 kan het daaraan liggen?

Systeem:

Vista ultimate SP1 directx10
Intel Pentium D CPU 2,8Ghz
3.0GB RAM
ATI HD3850 overlocked edition 512 mb
70 gb ruimte vrij!

Waaraan kan het liggen?
Primary schreef op 30 October 2008 - 17:16 #2014071
Avatar
1669 berichten
Net 1337 geweest
wietse02 schreef:
Hallo,

Sinds gister heb ik van Filefront Call of Duty 5 MP Beta gedownload, geïnstalleerd met m'n key, tot daar liep het perfect!
Toen startte ik de game op, het bleef een zwart scherm met het muisaanwijzer van COD 5 erin.
Na ongeveer 30 min. begon het filmpje en kon ik in een game gaan.
Ik klikte een server aan met de map TD Castle. Hij begon met laden, althans dat dacht ik.
Ik zag alleen het scherm met een picture van de map Castle en een driehoek met informatie over bijvoorbeeld perks.
Maar ik zag geen loading balkje zoals in 4.
Dit bleef eeuwig doorgaan en game startte niet op.
Hoe kan ik dit verhelpen? Heb DX10 kan het daaraan liggen?

Systeem:

Vista ultimate SP1 directx10
Intel Pentium D CPU 2,8Ghz
3.0GB RAM
ATI HD3850 overlocked edition 512 mb
70 gb ruimte vrij!

Waaraan kan het liggen?

respect dat jij 30 min kan staren naar een loading scherm en dat die het dan ook doet ook :humph:
wietse02 schreef op 30 October 2008 - 17:26 #2014093
Avatar
4 berichten
Noob
Primary schreef:
wietse02 schreef:
Hallo,

Sinds gister heb ik van Filefront Call of Duty 5 MP Beta gedownload, geïnstalleerd met m'n key, tot daar liep het perfect!
Toen startte ik de game op, het bleef een zwart scherm met het muisaanwijzer van COD 5 erin.
Na ongeveer 30 min. begon het filmpje en kon ik in een game gaan.
Ik klikte een server aan met de map TD Castle. Hij begon met laden, althans dat dacht ik.
Ik zag alleen het scherm met een picture van de map Castle en een driehoek met informatie over bijvoorbeeld perks.
Maar ik zag geen loading balkje zoals in 4.
Dit bleef eeuwig doorgaan en game startte niet op.
Hoe kan ik dit verhelpen? Heb DX10 kan het daaraan liggen?

Systeem:

Vista ultimate SP1 directx10
Intel Pentium D CPU 2,8Ghz
3.0GB RAM
ATI HD3850 overlocked edition 512 mb
70 gb ruimte vrij!

Waaraan kan het liggen?

respect dat jij 30 min kan staren naar een loading scherm en dat die het dan ook doet ook :humph:

Lol, natuurlijk niet 30 min. voor me uit zitten staren, gewoon HW gemaakt, en na ong. 30 min. begon hij :P
faxity schreef op 30 October 2008 - 17:29 #2014098
Avatar
5422 berichten
Professional
pff ben zo slecht in dat spel :D heb altijd cs 1.6 gespeeld dus nu ga ik eens cod5 uitproberen, 1ste score 1 - 12.. toen quit :p
wimbjorno schreef op 30 October 2008 - 18:27 #2014199
Avatar
2516 berichten
Honorary Gamelux Member
die beta key staat nergens :S!!! kan iemand helpen!
baxm schreef op 30 October 2008 - 18:49 #2014221
Avatar
1538 berichten
Net 1337 geweest
kvin het tbh wel een goed spel :P moet nog wat getweaked worden hier en daar ...
maar zie er wel potentie in :)
Hidde schreef op 30 October 2008 - 19:23 #2014243
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
cod4 - kut guns + chille guns=cod5
Initial schreef op 30 October 2008 - 19:28 #2014245
Avatar
261 berichten
Hobbyist
thanks voor deze post ben hem nu aan het downloade :)
shadoN3i schreef op 30 October 2008 - 19:34 #2014256
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
mosin nagant kapot hard
MARTYN schreef op 30 October 2008 - 19:45 #2014267
Avatar
2711 berichten
Te enthousiast
Locked aim x gothha schreef:
shepherd schreef:
Holy shit nice url hidde 1,5mb/sec
Heeft weinig met de url te maken, tis je internet

Dat heeft heel veel met de url te maken pik ...
Hef B. schreef op 30 October 2008 - 21:29 #2014403
Avatar
2343 berichten
Te enthousiast
MARTYN schreef:
Lockedaimxgothha schreef:
shepherd schreef:
Holy shit nice url hidde 1,5mb/sec
Heeft weinig met de url te maken, tis je internet

Dat heeft heel veel met de url te maken pik ...
idd, probeer jij maar eens met 1.5mb/s van filefront te downloade zonder premium acc
Spoef schreef op 30 October 2008 - 22:33 #2014449
Avatar
2 berichten
Noob
wordt hele tijd gekicked door punkbuster met het bericht : no packet flow iemand idee hoe te verhelpen :doh:
timon3i schreef op 30 October 2008 - 23:27 #2014482
Avatar
12127 berichten
Honorary Gamelux Member
Spoef schreef:
wordt hele tijd gekicked door punkbuster met het bericht : no packet flow iemand idee hoe te verhelpen :doh:
/cl_maxpackets 100

zal hier wel niks mee te maken hebben, maar is toch handig command voor iedereen die het nog niet kent waardoor je 100 fps kan draaien!!

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->