xeoN schreef op 29 October 2008 - 11:54 #2012405
Avatar
3056 berichten
Vierkante ogen
Hidde schreef:
om key te krijgen, moet je account maken op callofduty site en dan krijg je mailtje
idd, ik heb em ook °D nu nog wachten totdat ik uit school ben =°
tjoppaern schreef op 29 October 2008 - 11:56 #2012408
Avatar
2999 berichten
Te enthousiast
ufear schreef:
AWESOME-O3000 schreef:
ufear schreef:
Trok em net met 9mb/s van gamezone.com, kutspel trouwens.
wat voor internet provider heb je :B ?

SURFnet =D
heb ik ook overdag op universiteit echt te fijn. thuis neem ik al geen genoegen meer met 2 mb/s downloaden door dat surfnet :D
toucI-IER schreef op 29 October 2008 - 12:02 #2012416
Avatar
3540 berichten
Honorary Gamelux Member
Downloading :D

Het is nog een beta... de volledige versie zal waarschijnlijk wel beter zijn en vervolgens met de war plugins nog beter.
MilsoN schreef op 29 October 2008 - 12:29 #2012438
Avatar
2629 berichten
Te enthousiast
mmh vet veel problemen ...
ik download, installeer, start op en dan komt er op van: d3dx....dll is niet gevonden.
Dan maar die dll gedownload
ik start op en dan na een minuutje zegt hij: Call Of Duty: World At War has stopped working ...
Hoe komt dit?
Aan me laptop kan het niet liggen, want hij kan COD4 op het hoogste draaien ...
patrick schreef op 29 October 2008 - 12:38 #2012444
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
Mannekino schreef:
patrick schreef:
@mannekino een ctf server met non stop die treinstation map zou wel cool zijn:D

Ok, ik zal dit morgen even regelen. Heb je alle mappen al gespeeld?

HeLLOOOOoo cod admin hier :D, tuurlijk heb ik alle maps gespeeld

Roundhouse: grappig voor ctf of tfm of iets
Makin: kut, veel te donker
Castle: gaat wel wat worden voor SD/esports mss
semigear schreef op 29 October 2008 - 12:53 #2012466
Avatar
3550 berichten
Vierkante ogen
Ik vind het echt een kut spel...
Die tanks.. te overpowered, die 'flashes' zijn geen flashes, en ik vind het jammer dat je niet overal kan komen.. Ook vind ik het jammer van die wolven... krijg je nauwelijks dood geak

ik hoop dat ze dit allemaal fixen:B
Bally- schreef op 29 October 2008 - 12:56 #2012471
Avatar
2086 berichten
Te enthousiast
1.43 mb ik heb me key via email gekregen
shepherd schreef op 29 October 2008 - 12:59 #2012479
Avatar
6990 berichten
Professional
semigear schreef:
Ik vind het echt een kut spel...
Die tanks.. te overpowered, die 'flashes' zijn geen flashes, en ik vind het jammer dat je niet overal kan komen.. Ook vind ik het jammer van die wolven... krijg je nauwelijks dood geak

ik hoop dat ze dit allemaal fixen:B
Ik ben het eens met de tanks en flashes, maar die honden zijn ez..

Let wel, dit is geen warmod, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al die kutonzin niet.
baxm schreef op 29 October 2008 - 13:38 #2012522
Avatar
1538 berichten
Net 1337 geweest
shepherd schreef:
semigear schreef:
Ik vind het echt een kut spel...
Die tanks.. te overpowered, die 'flashes' zijn geen flashes, en ik vind het jammer dat je niet overal kan komen.. Ook vind ik het jammer van die wolven... krijg je nauwelijks dood geak

ik hoop dat ze dit allemaal fixen:B
Ik ben het eens met de tanks en flashes, maar die honden zijn ez..

Let wel, dit is geen warmod, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al die kutonzin niet.

Let wel, dit is geen warmod, dan heb je al die kutonzin niet.

zo is beter :P
ISTIMEWA schreef op 29 October 2008 - 14:02 #2012562
Avatar
2101 berichten
Te enthousiast
wel geinig alleen nu nog fatsoenelijke fps
AIITJE schreef op 29 October 2008 - 14:10 #2012587
Avatar
4255 berichten
Vierkante ogen
ja hijs wel leuk!
TLA schreef op 29 October 2008 - 14:27 #2012655
Avatar
859 berichten
Veel vrije tijd
ik begin net 4 onder de knie te krijgen:D 5word toch egt andere laptop halen denk ik:(

of scheelt het niet heeeeel erg veel met cod4?
baxm schreef op 29 October 2008 - 14:46 #2012673
Avatar
1538 berichten
Net 1337 geweest
TLA schreef:
ik begin net 4 onder de knie te krijgen:D 5word toch egt andere laptop halen denk ik:(

of scheelt het niet heeeeel erg veel met cod4?

scheelt niet veel neem ik aan ( kan fps nog niet zien pcies Oo )
maar is zelfde engine enzo duszzz
donioljiE schreef op 29 October 2008 - 14:49 #2012681
Avatar
1502 berichten
Net 1337 geweest
ik vind m crap.
kYun schreef op 29 October 2008 - 15:51 #2012735
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
Hidde schreef:
om key te krijgen, moet je account maken op callofduty site en dan krijg je mailtje
linkje pl0x :$
Mannekino schreef op 29 October 2008 - 15:58 #2012751
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
Naar aanleiding van ontvangen feedback zijn de servers opnieuw geconfigureerd met de volgende (relevante) instellingen. Nog meer opmerkingen of suggesties laat het mij even weten.

83.96.144.219:28960 CLANHOST.NL #1 (TDM - ALL)

- Gametype (tdm)
- Mappen (alles)
- Slots (28/4)
- Maxping (150)
- Maxrate (20000)
- Teambalance (aan)
- Voice (uit)
- Hardcore (uit)
- Oldschool (uit)
- Friedly Fire (uit)
- Scorelimit (2000)
- Timelimit (20)

83.96.144.220:28960 CLANHOST.NL #2 (CTF - ROUNDHOUSE)

- Gametype (ctf)
- Mappen (mp_roundhouse)
- Slots (28/4)
- Maxping (150)
- Maxrate (20000)
- Teambalance (aan)
- Voice (uit)
- Hardcore (uit)
- Oldschool (uit)
- Friedly Fire (uit)
- Scorelimit (5)
- Timelimit (20)

83.96.144.221:28960 CLANHOST.NL #3 (DM - ALL)

- Gametype (dm)
- Mappen (alles)
- Slots (28/4)
- Maxping (150)
- Maxrate (20000)
- Teambalance (aan)
- Voice (uit)
- Hardcore (uit)
- Oldschool (uit)
- Friedly Fire (uit)
- Scorelimit (250)
- Timelimit (20)

83.96.144.225:28960 CLANHOST.NL #4 (SAB - ALL)

- Gametype (sab)
- Mappen (alles)
- Slots (28/4)
- Maxping (150)
- Maxrate (20000)
- Teambalance (aan)
- Voice (uit)
- Hardcore (uit)
- Oldschool (uit)
- Friedly Fire (uit)
- Scorelimit (1)
- Timelimit (20)

83.96.144.226:28960 CLANHOST.NL #5 (SD - ALL)

- Gametype (sd)
- Mappen (alles)
- Slots (28/4)
- Maxping (150)
- Maxrate (20000)
- Teambalance (aan)
- Voice (uit)
- Hardcore (uit)
- Oldschool (uit)
- Friedly Fire (uit)
- Roundswitch (10)
- Scorelimit (0)
- Defusetime (7)
- Planttime (7)
- Timelimit (2.5)

83.96.144.227:28960 CLANHOST.NL #6 (TDM - ALL)

- Gametype (tdm)
- Mappen (alles)
- Slots (28/4)
- Maxping (150)
- Maxrate (20000)
- Teambalance (aan)
- Voice (uit)
- Hardcore (uit)
- Oldschool (uit)
- Friedly Fire (uit)
- Scorelimit (2000)
- Timelimit (20)
toucI-IER schreef op 29 October 2008 - 15:59 #2012755
Avatar
3540 berichten
Honorary Gamelux Member
Bij mij crashed ie als ik um boot >.> krijg alleen ff een zwart fullscreentje
kYun schreef op 29 October 2008 - 16:01 #2012759
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
MilsoN schreef:
mmh vet veel problemen ...
ik download, installeer, start op en dan komt er op van: d3dx....dll is niet gevonden.
Dan maar die dll gedownload
ik start op en dan na een minuutje zegt hij: Call Of Duty: World At War has stopped working ...
Hoe komt dit?
Aan me laptop kan het niet liggen, want hij kan COD4 op het hoogste draaien ...
same...
Visual schreef op 29 October 2008 - 16:08 #2012776
Avatar
737 berichten
Veel vrije tijd
kYun schreef:
MilsoN schreef:
mmh vet veel problemen ...
ik download, installeer, start op en dan komt er op van: d3dx....dll is niet gevonden.
Dan maar die dll gedownload
ik start op en dan na een minuutje zegt hij: Call Of Duty: World At War has stopped working ...
Hoe komt dit?
Aan me laptop kan het niet liggen, want hij kan COD4 op het hoogste draaien ...
same...

same,

het ligt aan directx maar het lukt mij nog niet om het te fixen
rox_ schreef op 29 October 2008 - 16:12 #2012782
Avatar
2414 berichten
Te enthousiast
als je dat probleem hebt met die d3dx.... blablabla, nieuwste versie van directx downloaden en klaar
kYun schreef op 29 October 2008 - 16:14 #2012786
Avatar
2488 berichten
Te enthousiast
ik heb het gefixt maar nu als ik cod WaW opstart dan lijkt et alsof die opstart maar dan krijg ik "Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
en dan klik ik: "Niet verzenden". dan krijg ik:
Error during initialization: Unhandled exception caught

specs:

AMD Athlon64 X2, 6000+, 3.01GHz
ATI Radeon HD3850, 512MB
4 GB dual channel
500 GB hdd

owja, en Windows XP + SP3. NL


Laatst gewijzigd op 29 October 2008 - 16:17

Mannekino schreef op 29 October 2008 - 19:09 #2013006
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
De gameservers crashen regelmatig met de melding.
Quote:
ERROR: No languages available because no localized assets were found
********************
ERROR: G_Spawn: no free entities
********************
Server Shutdown
==== ShutdownGame (1) ====

Ik ben bezig met het zoeken naar een oplossing.
rox_ schreef op 29 October 2008 - 19:43 #2013053
Avatar
2414 berichten
Te enthousiast
als ik cod 5 opstart krijg ik zwart beeld. wel hoor de muziek en geluid als ik met me muis over de knoppen beweeg. hoe krijg ik dit zwarte sscherm weg? ik heb die nieuwste ati control center ding gedownload. want precies de driver voor mijn video kaart ik niet vinden. weet iemand een oplossing?

video kaart: ati RADEON X300/X550/X1050
timon3i schreef op 29 October 2008 - 20:03 #2013093
Avatar
12127 berichten
Honorary Gamelux Member
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D
kajsk1ng_ZeS schreef op 29 October 2008 - 20:27 #2013120
Avatar
3328 berichten
Vierkante ogen
timon3i schreef:
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D

wat mij verteld is, is dat het een sicke game voor op public is maar dat het war gebeuren faalt, ( ik hoop het iig wel LoL )
j00r schreef op 29 October 2008 - 20:35 #2013136
Avatar
228 berichten
Amateur
kajsk1ng_ZeS schreef:
timon3i schreef:
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D

wat mij verteld is, is dat het een sicke game voor op public is maar dat het war gebeuren faalt, ( ik hoop het iig wel LoL )
dat zeiden ze ook van cod4 maar datis ook een succes geworden :)
kajsk1ng_ZeS schreef op 29 October 2008 - 20:36 #2013138
Avatar
3328 berichten
Vierkante ogen
j00r schreef:
kajsk1ng_ZeS schreef:
timon3i schreef:
nooit cod ofzo gespeeld, maar dit spel is wel echt super vet!! :D:D

wat mij verteld is, is dat het een sicke game voor op public is maar dat het war gebeuren faalt, ( ik hoop het iig wel LoL )
dat zeiden ze ook van cod4 maar datis ook een succes geworden :)

dat kan kloppen, alsnog hoop ik zelf dat het failed :< :P
toucI-IER schreef op 29 October 2008 - 20:39 #2013146
Avatar
3540 berichten
Honorary Gamelux Member
kYun schreef:
ik heb het gefixt maar nu als ik cod WaW opstart dan lijkt et alsof die opstart maar dan krijg ik "Call of Duty(R): World at War Multiplayer is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak.
en dan klik ik: "Niet verzenden". dan krijg ik:
Error during initialization: Unhandled exception caught

specs:

AMD Athlon64 X2, 6000+, 3.01GHz
ATI Radeon HD3850, 512MB
4 GB dual channel
500 GB hdd

owja, en Windows XP + SP3. NL


Dat heb ik ook...

specs
e6600
7900gtx
2gb ocz

vista
fabulous schreef op 29 October 2008 - 21:39 #2013225
Avatar
977 berichten
Veel vrije tijd
kan er niet een castle only server tdm worden gestart oid?
Mannekino schreef op 29 October 2008 - 21:44 #2013231
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
fabulous schreef:
kan er niet een castle only server tdm worden gestart oid?

Iets meer motivatie :P denk je dat dit succesvol zal zijn?

Ik wil er eventueel nog wel 2 servers bij zetten. Maar er zijn al twee TDM servers.


Laatst gewijzigd op 29 October 2008 - 21:48

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->