Nitr0 schreef op 31 August 2008 - 14:13 #1952127
Avatar
349 berichten
Hobbyist
Ik heb weer opstart problemen met co4 via steam

er wordt aangegeven in de foutmelding

c:program filessteamsteamappscommoncall of duty 4zoneenglishcode_post_gfx.ff'



Is het mogelijk dat iemand dat mapje van english upload ergens zodat het misschien dan wel gaat opstarten.


ik heb al verschillende keren geprobeert om het spel opnieuw te installeren maar elke keer komt deze foutmelding weer naar voren.


iemand die weet hoe ik dit kan oplossen ?
timon3i schreef op 31 August 2008 - 14:17 #1952130
Avatar
12127 berichten
Honorary Gamelux Member
is de foutmelding dat je het bestand mist, of dat je een verkeerd bestand hebt ??

misschien even alle bestanden in het mapje verwijderen en hopen dat steam het dan update :P?
Nitr0 schreef op 31 August 2008 - 14:25 #1952133
Avatar
349 berichten
Hobbyist
dat hele mapje bestaat niet. daarom de vraag of iemand misschien alleen dat mapje wil uploaden met inhoud :)
itons schreef op 31 August 2008 - 14:38 #1952146
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
dat mapje is 2.38gb, dus ....

probeer deze 2 files er is neer te zetten

http://drop.io/8ueokh2

als dat niet werkt meot je denk ik alle cod4 bestanden gewoon deleten in je steam map en dan opnieuw downloaden en installeren (die .ncf files deleten dus)


Laatst gewijzigd op 31 August 2008 - 14:39

Nitr0 schreef op 31 August 2008 - 14:42 #1952147
Avatar
349 berichten
Hobbyist
itons schreef:
dat mapje is 2.38gb, dus ....

probeer deze 2 files er is neer te zetten

http://drop.io/8ueokh2

als dat niet werkt meot je denk ik alle cod4 bestanden gewoon deleten in je steam map en dan opnieuw downloaden en installeren (die .ncf files deleten dus)


ik zal het proberen .. zal laten weten of het gelukt is


update

Als ik die 2 files erin zet kan ik het nog niet opstarten want dan wordt er aan gegeven dat er nog andere bestanden missen.

Nu opnieuw aan het installeren en dan nog eens kijken.


Laatst gewijzigd op 31 August 2008 - 14:49

legendareN schreef op 31 August 2008 - 16:03 #1952208
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
weet je zeker dat je tot 100% heb laten downloaden? want je mist 3/4 deel van het spel -_-
Nitr0 schreef op 31 August 2008 - 18:25 #1952369
Avatar
349 berichten
Hobbyist
Ik snap niet waarom mijn post weg gehaald word maar okay (zal wel weer een reden hebben) wat itons zei heeft geholpen.


Bedankt ..


hier mag nu een slotje op. vriendelijke forum opzichter


Laatst gewijzigd op 31 August 2008 - 18:26

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->