cinzano schreef op 22 August 2008 - 19:28 #1945458
Avatar
3 berichten
Noob
Hoi allemaal,

Tijdens het spelen van COD4 heb ik last van stotterend beeld,
als ik naar links of naar rechts draai is het net of alles in slowmo gaat.
Dit heb ik vaak als er een heli of airtrike in gezet wordt.

Heb dit probleem gehad met vista, heb een nieuwe HD er in gezet
en daar XP-pro op gezet, en nu het zelfde probleem.

PC eigenschap
Quadcore 2.4 Ghz
4 gig memory
asus p5k mobo
Gefore 8800 GTS (640mb)

Hopelijk kunnen jullie me hier mee helpen ??

Gr Cinzano

admin: heb even de topic titel verduidelijkt


Laatst gewijzigd op 22 August 2008 - 19:58

bbs schreef op 22 August 2008 - 19:53 #1945478
Avatar
4465 berichten
Honorary Gamelux Member
so cute, dat is gewoon dat je pc het niet trekt, zet je intellingen lager mattie :)
jester. schreef op 22 August 2008 - 19:55 #1945479
Avatar
1360 berichten
Net 1337 geweest
je PC kan 't gewoon niet aan of er is iets kapot in je PC.
NellyFurtado schreef op 22 August 2008 - 19:55 #1945480
Avatar
6520 berichten
Professional
is wel een monster pc... moet et doen iMO..

speel je vet hoge details ofzo ?
patrick schreef op 22 August 2008 - 19:57 #1945484
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
wss gewoon fps lag, cg_drawfps 1 en kijk hoe hard je fps dropt met een airstrike
legendareN schreef op 22 August 2008 - 21:18 #1945524
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
airstrikes en alles max = fps vreter, al die textures ineens.. vooral AA en AF vreten je fps op, gooi die omlaag en tis wss al fixed (als je tenminste geen 5000x2000 reso speelt)
Vr4nckuh schreef op 22 August 2008 - 22:20 #1945551
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
NellyFurtado schreef:
is wel een monster pc... moet et doen iMO..

speel je vet hoge details ofzo ?


monsterpc.met een 8800GTS ? lellerflapper.

je instellingen staan te hoog (blur, Fog, AA, Shadow, Reflect) staat allemaal te hoog.
ufear schreef op 22 August 2008 - 22:22 #1945553
Avatar
2944 berichten
The Hacker
Dual video cards aanzetten in CoD4, ik had ook vage shit met 9800GTX/260GTX als ik dat niet deed.
cinzano schreef op 22 August 2008 - 23:39 #1945595
Avatar
3 berichten
Noob
Ik speel het met een resolutie van 1024*768 AA staat uit en
alles op low (kan je alles beter zien :) )

Dus ik heb het niet zo hoog staan allemaal :D
Rosco P. Coldchain schreef op 23 August 2008 - 00:30 #1945620
Avatar
1909 berichten
Net 1337 geweest
vertical sync uit ?
cinzano schreef op 23 August 2008 - 00:57 #1945639
Avatar
3 berichten
Noob
Rosco P. Coldchain schreef:
vertical sync uit ?


Volgens mij staat deze uit :)
legendareN schreef op 23 August 2008 - 00:59 #1945640
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
cinzano schreef:
RoscoP.Coldchain schreef:
vertical sync uit ?


Volgens mij staat deze uit :)

probeer em anders aan te zetten :b alsk em uitzet dan krijgk trillende lijntjes onder in mn beeld, is irrii.. mjah geprobeerd met andere config?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->