ducoz schreef op 5 August 2008 - 10:59 #1931566
Avatar
41 berichten
Noob
Hallo,

dev1ous.net is opzoek naar een Call of Duty 4 team die meteen kan beginnen met spelen.

over dev1ous.net
dev1ous.net is een serieuze maar ook gezellige clan. Momenteel heben wij alleen Call of Duty 2. Voorheen hadden wij ook een css en een coduo team maar helaas is het css team gestopt aangezien ze het te druk hadden met andere zaken en het coduo team is gestopt omdat coduo vrijwel dood is. dev1ous.net is het oude prOstify, deze clan bestaat al sinds augustus 2007, Je kunt dus zeggen dat wij vrij stabiel zijn. De members zitten allemaal nog op de middelbare school en zijn rond de 14 en 18 jaar. Wij kunnen ook allemaal ons volwassen gedragen. Ons Call of Duty 2 team is best wel bekend in de wereld van Call of Duty 2. Verder zijn we net opnieuw begonnen met een nieuw team en weer herstart met clanbase. Vroeger hadden we rond de 1100 punten op de Call of Duty 2 S&D 4v4-10v10 ladder. Na de zomervakantie zijn we van plan er vol tegen aan te gaan.

wat wij verwachten
dev1ous.net is opzoek naar een Call of Duty 4 team, wij verwachten dat dit team uit minimaal 4 spelers bestaat. Verder is het gewenst dat ze allemaal in bezit zijn van een microfoon, Teamspeak, orginele Call of Duty 4 en Xfire. De minimale leeftijdsgrens 14 jaar. De nationaliteit maakt opzich niks uit, behalve dat ze wel Engels kunnen spreken. Wij verwachten dat de spelers ongeveer med/med+ in de richting van med+ skilled zijn en dat de spelers goed met elkaar kunnen opschieten.

wat hebben wij voor het Call of duty 4 team
Wij kunnen voor het team een apart forum regelen, de team captain rights op Teamspeak, rights op onze website (www.dev1ous.net), en rights op een gameserver die wij voor de Call of Duty 4 team kunnen gaan regelen met onze sponsor.

contact opnemen?
Als u met ons wilt contact opnemen kan dat via onze website (www.dev1ous.net) en dan naar forum, via de mail ducos93@gmail.com, of door hier een reactie achter te laten.

Mvg,

Duco ''ducoz''
www.dev1ous.net
__________________
z1PP3i schreef op 5 August 2008 - 12:16 #1931608
Avatar
10842 berichten
Honorary Gamelux Member
Je hoeft niet te gaan dubbelposten dus sluit deze maar even, je andere topic word al gereageerd.
Mannekino schreef op 5 August 2008 - 12:19 #1931610
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
Wat Kim Possible zegt, op slot.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->