nush schreef op 24 May 2008 - 16:24 #1854273
Avatar
377 berichten
Hobbyist
CPU2) Intel® Core™2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz @ 2666MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3R mainboard)

(RAM) 2GB, 0.98GB free

(HDDs) 298GB, 45.8GB free

NVIDIA GeForce 8800 GT (512MB), 1680x1050x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 12m 52s uptime, 13h 51m 25s uptime record

Speel op 1024x768 AA OFF

kan iemand mij uitleggen waarom ik nieteens boven de 30fps uit kom ???

Bedankt!
bartjeuh schreef op 24 May 2008 - 16:36 #1854286
RaiKu schreef op 24 May 2008 - 16:39 #1854287
Avatar
2025 berichten
Te enthousiast

Ja dat zal die vast nodig hebben. :/ Vooral met die specs


Laatst gewijzigd op 24 May 2008 - 16:39

nush schreef op 24 May 2008 - 16:40 #1854288
Avatar
377 berichten
Hobbyist
mijn pc is goed genoeg voor COD4.
Sterker nog een maat van me heeft zowat de zelfde setup en bij hem draaid het 60 stabiel op 1680x1050.

Ik heb geen spyware voor zover ik weet, spellen als CSS draaien perfect
bartjeuh schreef op 24 May 2008 - 16:40 #1854290
Avatar
739 berichten
Veel vrije tijd
ik heb een betere pc als hem en ik had ook focking weinig fps met die aangepaste config gaat alles 10x beter
nush schreef op 24 May 2008 - 16:50 #1854303
Avatar
377 berichten
Hobbyist
met die config van die site heb ik 101 fps ... :/
bartjeuh schreef op 24 May 2008 - 16:53 #1854305
Avatar
739 berichten
Veel vrije tijd
je moet hem zelf helemaal aanpassen want nu is alles lelijk,
ik haal met me ati 3680 een goeie stabiele 90 tot 100 fps dus 101 fps met een 8800 lijkt me sterk :/

edit: en ik speel ook op 1024


Laatst gewijzigd op 24 May 2008 - 16:54

RaiKu schreef op 24 May 2008 - 16:55 #1854308
Avatar
2025 berichten
Te enthousiast
Gast ik heb met een 7600GS 125 fps constant

E6750, 7600GS, 2GB RAM.

En ik heb alles op medium/high dus niks lelijk.
nush schreef op 24 May 2008 - 17:00 #1854314
Avatar
377 berichten
Hobbyist
heeeeeeeeeeelp :(
RiCH` schreef op 24 May 2008 - 17:07 #1854322
Avatar
1386 berichten
Net 1337 geweest
morge kan ik je wel helpe zit nu namelijk niet achter me pc maar als ik me niet vergis moet je ff naar je NVidia configuratie scherm en dan vsync op 2x zetten.. dat moet je effe uittesten morgen kan ik voor je kijken nu nog helaas niet
RaiKu schreef op 24 May 2008 - 17:08 #1854324
Avatar
2025 berichten
Te enthousiast
RiCH` schreef:
morge kan ik je wel helpe zit nu namelijk niet achter me pc maar als ik me niet vergis moet je ff naar je NVidia configuratie scherm en dan vsync op 2x zetten.. dat moet je effe uittesten morgen kan ik voor je kijken nu nog helaas niet

Vsync op 2x? HAHAHAHHAHA
bbs schreef op 24 May 2008 - 17:40 #1854380
Avatar
4465 berichten
Honorary Gamelux Member
ik denk misschien een core probleem? zet de affiniteit maar ns op 1 ofzowhatever heb geen dualcore via ctrl-alt-del als cod4 draait
dh.ma1kel schreef op 24 May 2008 - 17:49 #1854390
Avatar
2326 berichten
Te enthousiast
format ?

stof uit je pc halen
nakuu schreef op 24 May 2008 - 17:50 #1854392
Avatar
953 berichten
Veel vrije tijd
nush schreef:
met die config van die site heb ik 101 fps ... :/
cod spele de meeste op 125 xD


ot; sync every frame no, bij graphics
anders weet ik het niet


Laatst gewijzigd op 24 May 2008 - 17:51

nush schreef op 25 May 2008 - 17:27 #1855453
Avatar
377 berichten
Hobbyist
ik denk dat het een cpu probleem is, hier een screen van speedfan:


speefdnaam6.jpg

te heet????
nika- schreef op 25 May 2008 - 17:46 #1855477
Avatar
1639 berichten
Net 1337 geweest
je pc is wel goed genoeg idd,
dohmen schreef op 25 May 2008 - 18:26 #1855557
Avatar
1176 berichten
Bijna 1337
- vista:P

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->