bnlers schreef op 15 May 2008 - 11:34 #1838332
Avatar
182 berichten
Amateur
he,



ik heb net cod4 gekocht toen gng ik het installeren toen stond er klik ja om punkbuster te installeren toen deed ik per ongeluk nee nu als ik een server wil joinen dan zegt ie van punkbuster blablabla hoe moet ik het downloaden of waar pls help?


Laatst gewijzigd op 15 May 2008 - 11:39

creat1ve schreef op 15 May 2008 - 11:36 #1838335
Avatar
1499 berichten
Net 1337 geweest
ga s naar je cod4 map, als t goed is staat t daar gewoon, ff updaten done.
correct me if im wrong
Shun-li schreef op 15 May 2008 - 11:36 #1838336
Avatar
6033 berichten
Professional
bij battlefield 2 was het vaak zo dat je punkbuster nog moest updaten.
deze link zou het moeten fixen: http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
Ritalin schreef op 15 May 2008 - 11:38 #1838339
Avatar
176 berichten
Amateur
Probleem hadk ook, gwn ffkes naar de site en downloade maar toen was bij mij het probleem opgelost :D

http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod4.php


Laatst gewijzigd op 15 May 2008 - 11:38

bnlers schreef op 15 May 2008 - 11:50 #1838365
Avatar
182 berichten
Amateur
aiaiai hij is klaar ik downlaod gewoon die pbupdate thnQ
creat1ve schreef op 15 May 2008 - 11:51 #1838369
Avatar
1499 berichten
Net 1337 geweest
gefixed?
stLpt. schreef op 15 May 2008 - 12:22 #1838412
Avatar
9653 berichten
Gamelux Elite
aiai

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->