luosrevo schreef op 12 April 2008 - 21:44 #1797343
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
Hey,

Ik heb niet zo'n hele goeie pc maar vraag me toch af of het kan lukken.
Ik heb een amd athlon 2.2 en nvidia 7600 gt 1024 ram gaat dat een beetje lukken alles op low of niet?

alvast bedankt:)


Laatst gewijzigd op 15 April 2008 - 18:06

qezjeh schreef op 12 April 2008 - 21:46 #1797345
Avatar
5855 berichten
Professional
dat trekt je pc wel, tot er prut uit komt
007 schreef op 12 April 2008 - 21:46 #1797346
Avatar
1645 berichten
Net 1337 geweest
dat trek je..
Yuna schreef op 12 April 2008 - 21:46 #1797347
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
nope , trekt hij niet
Rez_ schreef op 12 April 2008 - 21:46 #1797348
Avatar
2083 berichten
Te enthousiast
ik gok op 20 fps... aan jezelf de keus of je dat playable vin
luosrevo schreef op 12 April 2008 - 21:48 #1797349
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
hmmm mja ik ga ffies kijken.:P
dh.ma1kel schreef op 12 April 2008 - 21:54 #1797351
Avatar
2326 berichten
Te enthousiast
je kan het wel opstarten maar of het goed draait weet ik neit
alfredus schreef op 12 April 2008 - 21:55 #1797353
Avatar
27 berichten
Noob
luos trek je wel kennis van mij heeft precies zelfde specs en heeft 60fps op hoge resolutie 1024x768
dh.ma1kel schreef op 12 April 2008 - 21:56 #1797354
Avatar
2326 berichten
Te enthousiast
alfredus schreef:
luos trek je wel kennis van mij heeft precies zelfde specs en heeft 60fps op hoge resolutie 1024x768


dat is geen hoge resolutie voor tegenwoordig is dat meer laag :)
wesJJJ schreef op 12 April 2008 - 21:57 #1797356
Avatar
696 berichten
Veel vrije tijd
Voor mij dezelfde vraag,
Intel Pentium D 2.80 GHz Dual core
1024 MB RAM
NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS

Ik denk zelf dat het opzich wel kan, maar dat het niet geweldig zal zijn.
En als ik nou 1 gb werkgeheugen erbij zet en mn videokaart vervang, dan zou het zeker wel moeten lukken ?
Ik hoor het wel.
NELISZ schreef op 12 April 2008 - 22:00 #1797357
Avatar
2955 berichten
Te enthousiast
wesJJJ schreef:
Voor mij dezelfde vraag,
Intel Pentium D 2.80 GHz Dual core
1024 MB RAM
NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS

Ik denk zelf dat het opzich wel kan, maar dat het niet geweldig zal zijn.
En als ik nou 1 gb werkgeheugen erbij zet en mn videokaart vervang, dan zou het zeker wel moeten lukken ?
Ik hoor het wel.
Vooraal met een andere vieokaart zou het moeten lukken
luosrevo schreef op 12 April 2008 - 22:04 #1797360
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
ty alfredus
solario schreef op 12 April 2008 - 22:04 #1797361
Avatar
619 berichten
Veel vrije tijd
lukt je niet, najah het lukt wel maar speelt niet chill
luosrevo schreef op 12 April 2008 - 22:18 #1797370
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
mja hoop dat het een btje goed komt anders ga ik het op de ps3 spelen:)
AViCED schreef op 12 April 2008 - 22:25 #1797377
Avatar
6237 berichten
Professional
probeer eerst de niet legale manier
daarna kun je beslissen of je m koopt!
patrick schreef op 12 April 2008 - 22:32 #1797381
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
ja je trekt het NET aan, moet je wel ff een goeie fps config gebruiken

Ik heb het ook gedaan met een 7600GS met 125 fps @ 800*600, het is brak, maar het werkt :D
legendareN schreef op 12 April 2008 - 22:37 #1797383
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
Rez_ schreef:
ik gok op 20 fps... aan jezelf de keus of je dat playable vin

uh? ik speelde met een 3500+ en x1600 en gwn 80+ fps in wars en een 2.2 athlon is zover ik weet een 3500
Mrt schreef op 12 April 2008 - 22:54 #1797400
Avatar
355 berichten
Hobbyist
nee denk niet dat jij dat trekt....
espeeiks schreef op 12 April 2008 - 22:55 #1797402
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
luosrevo schreef op 14 April 2008 - 23:00 #1799566
Avatar
1187 berichten
Bijna 1337
n1 spx thnx
benny schreef op 14 April 2008 - 23:04 #1799572
Avatar
296 berichten
Hobbyist
met deze specs kan je het wel vergeten ;)
c2d met minimaal een 7800gt ( speel ik mee haal die 125-180 ) kan je denk ik het best mee spelen onder 125 suckt in de cod series
dennix1k schreef op 14 April 2008 - 23:05 #1799573
Avatar
735 berichten
Veel vrije tijd
640 trekt ie 't ziet er matig uit maar hij trekt het 100%


Laatst gewijzigd op 14 April 2008 - 23:07

nakuu schreef op 14 April 2008 - 23:10 #1799577
Avatar
953 berichten
Veel vrije tijd
red je wel
bLURR schreef op 14 April 2008 - 23:43 #1799609
Avatar
447 berichten
Hobbyist
Kan je gewoon wel ok draaien, op een amd 2400+, 512mb ram en een 9600xt haalde ik 60 stabiel op low 800x600, moet wel hoger lukken bij jou ;)

en tja als je van trickjumps houdt wordt het upgraden voor 125 stabiel ;)
phatowner schreef op 14 April 2008 - 23:44 #1799610
Avatar
5211 berichten
Professional
lekker trekken

p.s trek je wel jah ;)
LE CHAT DU JAZZ schreef op 14 April 2008 - 23:50 #1799620
Avatar
11684 berichten
Eindbaas
nah ik denk niet dat je trekt..
MARK [ass klutch'EM] schreef op 15 April 2008 - 00:49 #1799651
Avatar
1200 berichten
Bijna 1337
beide hebben een betere pc nodig
Nagani schreef op 15 April 2008 - 17:52 #1800291
Avatar
8 berichten
Noob
Moet werken. Heb zelf een Geforce 6600 met 3,2 Ghz Pentium. 1024 Mb Geheugen. En dit is makkelijk speelbaar. Geen geweldige graphics natuurlijk maar speelbaar.
Bjeaurn schreef op 15 April 2008 - 17:55 #1800302
Avatar
2520 berichten
Te enthousiast
www.canirunit.com

Die site is het antwoord op je vraag.

Slot!
Erasher schreef op 15 April 2008 - 18:06 #1800324
Avatar
2310 berichten
Te enthousiast
genoeg advies, en links naar site

Slot

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->