hoeksemad schreef op 11 April 2008 - 18:45 #1796194
Avatar
7 berichten
Noob
Nou, ik had cod4 al een tijdje maar ik had tegen mezelf gezegt dat ik die pas ging spelen als ik een goede computer heb wie het ding kon trekken. Wat ik dus nu ook heb.

Zit ik een tijdje te spelen (singleplayer), intro leveltje gedaan enz enz
Zit ik in dat eerste stuk waarbij je nikolai moet redden, loopt de game compleet vast. Niks doet het meer. Kon ook niet terug naar windows ofzo.

Dus ja, dan maar een reboot, en nog een keer proberen. Al na een minuut of 5 weer een crash. En dat gebeurde dus elke keer.

Ik aan kameraad vragen wat het zou kunnen zijn, volgens hem miss de voeding. Ik nakijken, bleek ik een 300 watt voeding erin te hebben. Beetje bagger spul dus, maarja ik laat dat vervangen door een nieuwe. Een 500 Watt erin gedrukt.

Ga ik weer verder met single player, alles doet normaal voor een goede tijd. Totdat het weer gebeurt. Complete crash. En zo gaat het maar door.

Dit is toch niet zo normaal meer, dunkt mij. Ik heb zelf met de winkel gebelt en uitgelegd wat het probleem is, deze gaf mij het advies om activision te bellen of hun hier iets tegen weten.

Maar momenteel niet te bereiken moet ik dus tot maandag wachten, geen zin, dus mijn vraag: Weten jullie miss hier iets tegen?


Processor
Model : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
Speed : 2.67GHz
Cores per Processor : 2 Unit(s)
Threads per Core : 1 Unit(s)
Type : Dual-Core
Internal Data Cache : 2x 32kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size
L2 On-board Cache : 4MB, ECC, Synchronous, ATC, 16-way, 64 byte line size, 2 threads sharing

System
Platform Compliance : Intel vPro
Mainboard : Intel Corporation DG33BU
Bus(es) : PCI PCIe IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
System BIOS : Intel Corp. DPP3510J.86A.0293.2007.1002.1519
Total Memory : 1.98GB DDR2

Chipset
Model : ??? (8086) ??? (29C0)
Front Side Bus Speed : 4x 333MHz (1.33GHz)
Total Memory : 2GB DDR2
Memory Bus Speed : 2x 400MHz (800MHz)

Video System
Adapter : NVIDIA GeForce 9600 GT (512MB DDR3, PCIe 1.00 x16, SM 4.0)

Physical Storage Devices
SAMSUNG HD753LJ 750GB (SATA300, NCQ, 32MB Cache) : 699GB (C:)
Optiarc DVD RW AD-7200A (ATAPI66, DVD+-RW, CD-RW, 960kB Cache) : 6GB (D:)

Logical Storage Devices
Hard Disk (C:) : 699GB (NTFS) @ SAMSUNG HD753LJ 750GB (SATA300, NCQ, 32MB Cache)
COD4MW (D:) : 6GB (UDF) @ Optiarc DVD RW AD-7200A (ATAPI66, DVD+-RW, CD-RW, 960kB Cache)
Removable Drive (E:) : N/A @ AVEX AX1611 CF (USB)
Removable Drive (F:) : N/A @ AVEX AX1611 MS (USB)
Removable Drive (G:) : N/A @ AVEX AX1611 MMC/SD (USB)
Removable Drive (H:) : N/A @ AVEX AX1611 SM (USB)

Network Services
Network Adapter : Intel(R) 82566DC-2 Gigabit Network Connection (Ethernet, 100Mbps)

Power Management
Mains (AC) Line Status : On-Line

Operating System(s)
Windows System : Microsoft Windows Vista Home 6.00.6000
Platform Compliance : x86

Windows Experience Index
Current System : 5.5

legendareN schreef op 11 April 2008 - 18:54 #1796215
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
chipset drivers geupdate ? videokaart drivers geupdate? of juist gedowngrade?
hoeksemad schreef op 11 April 2008 - 19:09 #1796239
Avatar
7 berichten
Noob
Ik heb de computer sinds gisteren binnen, alle belangrijke updates heb ik via windows binnen gehaalt, en ik heb ook de nieuwste driver van de videokaart geinstalleerd.

Maar waar kan ik zulke chipset drivers vinden? Beetje een newb op dit onderwerp. :hmm:

De pc.
legendareN schreef op 11 April 2008 - 19:15 #1796250
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
er staat niet bij wat voorn moederbord je hebt

zonder die drivers is je pc zo instabiel als ik weet niet wat
phatowner schreef op 11 April 2008 - 19:22 #1796265
Avatar
5211 berichten
Professional
heb je de originele versie? of gedownloade?
hoeksemad schreef op 11 April 2008 - 19:26 #1796284
Avatar
7 berichten
Noob
System
Platform Compliance : Intel vPro
Mainboard : Intel Corporation DG33BU
Bus(es) : PCI PCIe IMB USB FireWire/1394 i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
System BIOS : Intel Corp. DPP3510J.86A.0293.2007.1002.1519
Total Memory : 1.98GB DDR2

http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm

Het moederbord.

En ben nu bezig met updates van de bios en allerlei troep.

En ik heb het spel origineel gekocht. ;)


Laatst gewijzigd op 11 April 2008 - 19:38

stLpt. schreef op 11 April 2008 - 19:35 #1796312
Avatar
9653 berichten
Gamelux Elite
Bios en moederbord drivers even updaten idd.
hoeksemad schreef op 11 April 2008 - 20:00 #1796351
Avatar
7 berichten
Noob
Alle updates binnen gehaalt en geinstalleerd.

Ik kon een schone 10 minuten spelen voordat de het weer begon.

Toen ik de 300 Watt erin zat, kon ik nog niet eens 2 minuten spellen. En nu met de 500 Watt ongeveer kwartier a half uurtje voordat hij weer begint.

Zou de watt nog steeds niet genoeg zijn?
-Sai- schreef op 11 April 2008 - 20:27 #1796387
Avatar
1369 berichten
Net 1337 geweest
zou de koeling wel genoeg zijn?
Vasta schreef op 11 April 2008 - 20:28 #1796388
Avatar
7488 berichten
Professional
check idd ff je temperaturen...

heb je zelf je pc in elkaar gezet? pasta niet vergeten?
hoeksemad schreef op 11 April 2008 - 20:36 #1796398
Avatar
7 berichten
Noob
Ik heb em besteld via een website, maar ik heb voor morgen een afspraak gemaakt met de dealer van waar ik het moest afhalen. Ze zouden dan een hardware check doen en dergelijke.

Ik zal laten weten wat er aan de hand is, als ik de pc terug heb.


Laatst gewijzigd op 11 April 2008 - 20:59

tabrrr schreef op 11 April 2008 - 21:23 #1796460
Avatar
1947 berichten
Net 1337 geweest
Ik zal het je vertellen...

als je shift+ctrl
of shift+alt tegelijk indrukt..
loopt het spel compleet vast, je kan geen alt+tab meer doen gen alt - f4 helemaal niks.. het enige wat je dan kan doen is de computer uitdoen.

check dus ff welke binds je hebt op shift en ctrl... want die kan je niet tegelijk indrukken want dan staat je beeld stil en crashed hij dus :)

grtzzz
legendareN schreef op 11 April 2008 - 21:28 #1796470
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
tabrrr schreef:
Ik zal het je vertellen...

als je shift+ctrl
of shift+alt tegelijk indrukt..
loopt het spel compleet vast, je kan geen alt+tab meer doen gen alt - f4 helemaal niks.. het enige wat je dan kan doen is de computer uitdoen.

check dus ff welke binds je hebt op shift en ctrl... want die kan je niet tegelijk indrukken want dan staat je beeld stil en crashed hij dus :)

grtzzz


eh dat doe/deed ik zovaak bij cod4 hier, dat is gewoon je windows instellingen/keyboard
hoeksemad schreef op 12 April 2008 - 18:53 #1797161
Avatar
7 berichten
Noob
Nou ik heb de pc terug, de man heeft een complete hardware check uitgevoerd. Geen fouten nergens te vinden.

Heeft daar een het spel voor uur laten spelen door een medewerker. Niks gebeurd. Ik denk jeuj!

Kom ik thuis, zet de kast terug op z'n plaats en spelen maar. Maar dan komt het. Het gebeurt weer. :hmm:

De man zei dat het miss ook zou kunnen liggen aan het beeldscherm of andere hardware.

Nou de enigste dingen aan waar het dan aan zou kunnen liggen zijn. Toetsenbord/Muis/Beeldscherm (met een vga uitgang, hiervoor een transformator plug gekocht zodat ik deze kon aansluiten op de DVI uitgang).


Quote:
Dus ik ben nu op zoek naar een programma om de temp te controleren iemand een voorstel voor wat ik hiervoor goed kan gebruiken?

tabrrr schreef:
Ik zal het je vertellen...

als je shift+ctrl
of shift+alt tegelijk indrukt..
loopt het spel compleet vast, je kan geen alt+tab meer doen gen alt - f4 helemaal niks.. het enige wat je dan kan doen is de computer uitdoen.

check dus ff welke binds je hebt op shift en ctrl... want die kan je niet tegelijk indrukken want dan staat je beeld stil en crashed hij dus :)

grtzzz

Om alles maar eens even goed nakijken, waar kan ik dit vinden om te veranderen?


Laatst gewijzigd op 12 April 2008 - 19:07

sniksnik0 schreef op 2 September 2008 - 16:26 #1954198
Avatar
1 berichten
Noob
Hi jongens ik heb een raar probleem!!!!! :cry: :cry:
Ik heb COD4 al bijna een half jaar en ik kon het normaal spelen. Maar na een tijdje kreeg ik dus dat mijn pc uitviel. Toen ging ik mijn hele pc nakijken en toen bleek dat mijn videokaart koeler eruit was geknald!!! :confused: :confused:. Dus ik een nieuwe kaart gekogt en nu heb ik het probleem dat als ik ongveer een 25 minuten online ben reageert COd4 niej meer hij is gewoon gefreezed!!! :confused: . Wat moet ik nu doen ik heb het internet helemaal over gezogt en kon niks vindn!!! En op www.canirunit.org/com bleek dat mijn pc het gewoon aan kon hoe kan het nou dat COD4 telkens freezed??????? help me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->