Yuna schreef op 29 March 2008 - 18:53 #1780011
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
beste gluxxers

ik heb soms fps drops met cod4 en wanneer ik mijn pc herstart heeft hij dit niet meer
als ik eenmaal 125 fps heb blijft hij ook gewoon constant dus gaat hij niet droppen
alleen wil ik gewoon ff csen en dan terug cod en maar dan krijg ik fps drops zou echt niet weten aan wat het ligt
mijn pc specs :

intel e6600
2gig
8600gts 256mb

heb al andere cfg geprobeert had ik hetzelfde mee


Laatst gewijzigd op 29 March 2008 - 18:56

legan schreef op 29 March 2008 - 19:00 #1780017
Avatar
3163 berichten
Vierkante ogen
Wat je even moet proberen is.

anisotropic filtering op 2x te zetten.( via nvidia panel ) en die in game uit te zetten.
Yuna schreef op 29 March 2008 - 19:03 #1780023
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
helpt niet krijg ik 20 fps
kaitr schreef op 29 March 2008 - 19:06 #1780028
Avatar
4266 berichten
Vierkante ogen
ik heb ook wel eens dikke drops, en heb bijna hetzelfde als jij

mijn specs:

intel e6600
8800 GTS 614mb
2gig
legendareN schreef op 29 March 2008 - 19:08 #1780031
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
het is geen cs oid he, als je naar de ene kant kijkt met meer details, en je hebt 70 fps en je draait je om naar een gebied met weinig details en je hebt dan ineens 150 fps.. dat is de engine :D
Yuna schreef op 29 March 2008 - 19:09 #1780033
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
kaitr schreef:
ik heb ook wel eens dikke drops, en heb bijna hetzelfde als jij

mijn specs:

intel e6600
8800 GTS 614mb
2gig
nja maar ik heb geen fps drops in game , gewoon als ik het opstart als mijn pc al ff aanstaat dan heb ik gewoon fps van 0-20 als ik dan pc herstart en meteen speel heb ik dit niet meer
dat is het rare .. :D
legendareN schreef op 29 March 2008 - 19:11 #1780040
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
moet je ff bij cpu kijken, misschien als je je pc een tijdje aanhebt dat iets 100% in beslag neemt door een virus/spyware oid
Yuna schreef op 29 March 2008 - 19:13 #1780042
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
legendareN schreef:
moet je ff bij cpu kijken, misschien als je je pc een tijdje aanhebt dat iets 100% in beslag neemt door een virus/spyware oid
jah mijn systeem komt dan op 50% te staan voor de rest lijkt alles nrml
PHYTE schreef op 29 March 2008 - 19:30 #1780063
Avatar
68 berichten
Noob
kaitr schreef:
ik heb ook wel eens dikke drops, en heb bijna hetzelfde als jij

mijn specs:

intel e6600
8800 GTS 614mb
2gig
bijna hetzelfde? :B

8600gts en 8800gts is wel een wereld van verschil

@ ts: zou het spel sowieso niet op high spelen als je voor de fps wil gaan, aangezien je pc daar gewoon niet goed genoeg voor is

verder even wat spyware checken enzo idd
Yuna schreef op 29 March 2008 - 19:32 #1780067
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
PHYTE schreef:
kaitr schreef:
ik heb ook wel eens dikke drops, en heb bijna hetzelfde als jij

mijn specs:

intel e6600
8800 GTS 614mb
2gig
bijna hetzelfde? :B

8600gts en 8800gts is wel een wereld van verschil

@ ts: zou het spel sowieso niet op high spelen als je voor de fps wil gaan, aangezien je pc daar gewoon niet goed genoeg voor is

verder even wat spyware checken enzo idd
waarom zou ik dat doen ? ik kan het vlot spelen .. alleen als de pc al ff opstaat en ik ga dan spelen heb ik fps drops anders niet
maar van spyware / virusscan gebruik altijd alleen kaspersky
ze hebben me eens vertelt dat de programma's van hitmanpro elkaar tegenwerken
wil het anders wel eens proberen welke is de laatste versie fso ?
of raden jullie me iets anders aan
legendareN schreef op 29 March 2008 - 19:40 #1780081
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
je cpu komt op 50% te staan met niks aan? dat is niet best :b
Yuna schreef op 29 March 2008 - 19:53 #1780093
Avatar
7651 berichten
Gamelux Elite
legendareN schreef:
je cpu komt op 50% te staan met niks aan? dat is niet best :b
ja met cod4 voor de rest nx :D denk spyware fso heb ff ad-aware eropgeplaatst

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->