Divine schreef op 25 March 2008 - 22:03 #1775581
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Hallo Gluxes,

Ik heb nu net windows opnieuw geinstalleerd op me acer travelmate 650 laptop,
en alle bijhorende drivers via de acer site gedownload/geinstalleerd.
Vervolgens heb k de laptop opnieuw opgestart en ik wil inloggen op me windows-account merk ik dat zowel muis als toetsenbord OP de laptop het niet doen.
Sluit ik een externe muis/toetsenbord aan, doet ie het wel ..

Ben ik eennmaal ingelogd en wil ik afsluiten, blijft hij de heletijd hangen op 'Windows is shuting down...'

/edit ik kan nog wel met onboard toetsenbord in bios komen .. dan doet ie het nog wel

iemand hulp plz? :cry:



/Edit 2
heb deze ACER cd's gevonden:

* Acer Travel Mate 650 Series Recovery CD Disk 2-1
* Acer Travel Mate 650 Series Recovery CD Disk 2-2
* Acer Norton Antivirus 2003
* Acer Travel Mate 650 Series System CD Disk 1


Okee, misschien is dit een uitweg?
Eerst windows opnieuw erop dan system cd? of gelijk system cd? of eerst recovery?
zeg ut maar ...


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 16:22

barnixx schreef op 25 March 2008 - 22:06 #1775584
Avatar
3943 berichten
Vierkante ogen
hmm raar, dus je onboard shit doet t niet, en externe units wel...

Misschien firmware update van acer ofzo? kweenie heb weinig verstand van dit soort dingen.
Ydereen schreef op 25 March 2008 - 22:41 #1775625
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
Je batterij of accu heeft nog voldoende power? Haal anders eens alle voeding van je laptop af, dus geen netspanning en de batterij er uit. Wacht 30 seconden en sluit dan alleen de netspanning aan. Helpt dat ook niet, haal dan de netspanning er af, wacht 30 seconden en doe de alleen batterij er in. Werkt het nu wel?

I hope soo :$
Ydereen schreef op 25 March 2008 - 22:45 #1775635
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
Darion schreef:
stuur dat ding gewoon op boeiend ^_^
Nutteloze reactie, moet je niet slapen?

-PazQuato
Waarschijnlijk moet je voldoende geven aan de eerder gegeven comment door mij.
Heb het probleem 1 keer eerder gehad op me werk, ook kwam dit probleem voor bij een ACER laptop. Het kan ook zijn dat je ACCU niet meer goed functioneert, dat je een nieuwe moet kopen.
dbm schreef:
heb je windows geinstalleerd met een normale windows cd, of met een restore cd?

Ik denk toch echter dat het aan je accu ligt, want tijdens het afsluiten, kan hij zijn stroom niet goed kwijt op 1 of andere manier. Dus hij blijft maar stroom leveren, dus ontstaat er soort van complicatie in jou laptop, zodat hij blijft draaien, aldus blijft hangen.


Laatst gewijzigd op 25 March 2008 - 23:13

dbm schreef op 25 March 2008 - 23:11 #1775680
Avatar
7004 berichten
Honorary Gamelux Member
heb je windows geinstalleerd met een normale windows cd, of met een restore cd?
Divine schreef op 25 March 2008 - 23:12 #1775683
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
dbm schreef:
heb je windows geinstalleerd met een normale windows cd, of met een restore cd?

normale cd :)

Ydereen schreef:
Je batterij of accu heeft nog voldoende power? Haal anders eens alle voeding van je laptop af, dus geen netspanning en de batterij er uit. Wacht 30 seconden en sluit dan alleen de netspanning aan. Helpt dat ook niet, haal dan de netspanning er af, wacht 30 seconden en doe de alleen batterij er in. Werkt het nu wel?

I hope soo :$

Zonder batterij, met netspanning doet ie het wel gewoon weer :confused:
t probleem was ook al dat de laptop sowieso niet opstarte zonder netspanning, batterij is kapot/laad niet meer op :sucky:

/Edit ... net laptop weer opgestart en nu doen ze ut weer niet .


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 13:16

Ydereen schreef op 25 March 2008 - 23:19 #1775692
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
Divine schreef:
dbm schreef:
heb je windows geinstalleerd met een normale windows cd, of met een restore cd?

normale cd :)

Ydereen schreef:
Je batterij of accu heeft nog voldoende power? Haal anders eens alle voeding van je laptop af, dus geen netspanning en de batterij er uit. Wacht 30 seconden en sluit dan alleen de netspanning aan. Helpt dat ook niet, haal dan de netspanning er af, wacht 30 seconden en doe de alleen batterij er in. Werkt het nu wel?

I hope soo :$

Zonder batterij, met netspanning doet ie het wel gewoon weer :confused:
t probleem was ook al dat de laptop sowieso niet opstarte zonder netspanning, batterij is kapot/laad niet meer op :sucky:

Tijd voor een nieuwe ACCU.
Heb je nog enkele garantie?
Dan kan je het eventueel terug brengen/sturen.

Anders word het een nieuwe kopen, informeer wel even bij de PCzaak, oftewel bestel zelf wel de juiste. Al schaf je eenverkeerde aan, dan kan je helemaal gedag zeggen tegen je laptop.
Divine schreef op 25 March 2008 - 23:22 #1775695
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Ydereen schreef:
Divine schreef:
dbm schreef:
heb je windows geinstalleerd met een normale windows cd, of met een restore cd?

normale cd :)

Ydereen schreef:
Je batterij of accu heeft nog voldoende power? Haal anders eens alle voeding van je laptop af, dus geen netspanning en de batterij er uit. Wacht 30 seconden en sluit dan alleen de netspanning aan. Helpt dat ook niet, haal dan de netspanning er af, wacht 30 seconden en doe de alleen batterij er in. Werkt het nu wel?

I hope soo :$

Zonder batterij, met netspanning doet ie het wel gewoon weer :confused:
t probleem was ook al dat de laptop sowieso niet opstarte zonder netspanning, batterij is kapot/laad niet meer op :sucky:

Tijd voor een nieuwe ACCU.
Heb je nog enkele garantie?
Dan kan je het eventueel terug brengen/sturen.

Anders word het een nieuwe kopen, informeer wel even bij de PCzaak, oftewel bestel zelf wel de juiste. Al schaf je eenverkeerde aan, dan kan je helemaal gedag zeggen tegen je laptop.

Okee, hoeveel kost een accu ongeveer? En bedankt voor je hulp
:D
Ydereen schreef op 25 March 2008 - 23:26 #1775698
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
acerbtp650_50.jpg
Acer travelmate 650 , 660 , 6000 , 800 , 8000 etc. Acer BTP-650
125,00 EUR

http://www.accu-shop.nl/assets/s2dmain.html?http://www.accu-shop.nl/laptopsnotebooks/acer/

Weet niet zeker of deze website betrouwbaar is, mensen ervaringen mee?
kuipoe schreef op 25 March 2008 - 23:53 #1775729
Avatar
1027 berichten
Bijna 1337
oh, je muis heeft het toch niet opgegeten, sorry
barnixx schreef op 25 March 2008 - 23:59 #1775741
Avatar
3943 berichten
Vierkante ogen
kuipoe schreef:
oh, je muis heeft het toch niet opgegeten, sorry

Nominee meest humorloze opmerking 2008.
Vr4nckuh schreef op 26 March 2008 - 08:17 #1775846
Avatar
3717 berichten
Vierkante ogen
Ydereen schreef:
acerbtp650_50.jpg
Acer travelmate 650 , 660 , 6000 , 800 , 8000 etc. Acer BTP-650
125,00 EUR

http://www.accu-shop.nl/assets/s2dmain.html?http://www.accu-shop.nl/laptopsnotebooks/acer/

Weet niet zeker of deze website betrouwbaar is, mensen ervaringen mee?


bestel er al mn accu's.. Camera, video, laptop.

gewoon goeie kwaliteit site is betrouwbaar. je kunt betalen met Ideal (vind ik tegenwoordig een must). en goede support
Divine schreef op 26 March 2008 - 13:15 #1776142
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Okeee .. toetsenbord en muis deden het ff nu ik de batterij er uit had gehaald, maar k start um zonet weer op en doen ze ut weer niet .. ook met batterij niet :humph:

word er gek van .. iemand hulp?
Darion schreef op 26 March 2008 - 13:23 #1776147
Avatar
1495 berichten
Net 1337 geweest
ik zou hem gewoon opsturen toch shitty verneukt dit hoe erg heb je dat ding nodig?
Divine schreef op 26 March 2008 - 13:36 #1776159
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Darion schreef:
ik zou hem gewoon opsturen toch shitty verneukt dit hoe erg heb je dat ding nodig?

Ga hem niet opsturen, gebruik hem ook voor school .. er moet toch wel een oplossing zijn?
Darion schreef op 26 March 2008 - 13:38 #1776161
Avatar
1495 berichten
Net 1337 geweest
Tja het zou software kunnen zijn omdat het na je instal is gebeurt weet je cker dat je alle drivers hebt geinstalleert en dan lijkt het me toch echt hardware en zou je hem misschien open moeten schroeven.

misschien opnieuw instal ofzo anders weet ik het ook niet
dennix1k schreef op 26 March 2008 - 14:05 #1776201
Avatar
735 berichten
Veel vrije tijd
barnixx schreef:
kuipoe schreef:
oh, je muis heeft het toch niet opgegeten, sorry

Nominee meest humorloze opmerking 2008.
agrea
Nemi schreef op 26 March 2008 - 14:10 #1776207
Avatar
4575 berichten
Vierkante ogen
Hoe oud is je laptop? Als het garantie is zou ik het zeker daarop spelen. Lijkt me eerder een foutje in je moederbord. Batterij maakt echt het verschil niet hoor haha... Ydereen joker.

Laptop aan netstroom zonder of met accu is imo no deal.

Ik zou:

1) Kijken of je niet nog apparatuur hebt dat niet goed geinstalleerd is, dmv een ? in apparaatbeheer.
2) Chipset drivers up to date brengen.
3) Bios controleren / resetten.
4) Mits garantie laten maken, anders kom je keer langs bij mij... Kijk er voor een prikkie na.


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 14:11

Divine schreef op 26 March 2008 - 14:15 #1776210
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Nemi schreef:
Hoe oud is je laptop? Als het garantie is zou ik het zeker daarop spelen. Lijkt me eerder een foutje in je moederbord. Batterij maakt echt het verschil niet hoor haha... Ydereen joker.

Laptop aan netstroom zonder of met accu is imo no deal.

Ik zou:

1) Kijken of je niet nog apparatuur hebt dat niet goed geinstalleerd is, dmv een ? in apparaatbeheer.
2) Chipset drivers up to date brengen.
3) Bios controleren / resetten.
4) Mits garantie laten maken, anders kom je keer langs bij mij... Kijk er voor een prikkie na.


1) Een usb-device en de Synaptic pointing device zijn driver-loos volgens het apparaat beheer maar waar vind k drivers voor beide?
2) Chipset drivers geinstalleerd van ACER site gisteren .. zullen wel de nieuwste zijn.
3) Hoe bios controleren/resetten?
4) Geen garantie
Ydereen schreef op 26 March 2008 - 14:23 #1776220
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
Nemi schreef:
Hoe oud is je laptop? Als het garantie is zou ik het zeker daarop spelen. Lijkt me eerder een foutje in je moederbord. Batterij maakt echt het verschil niet hoor haha... Ydereen joker.

Laptop aan netstroom zonder of met accu is imo no deal.

Ik zou:

1) Kijken of je niet nog apparatuur hebt dat niet goed geinstalleerd is, dmv een ? in apparaatbeheer.
2) Chipset drivers up to date brengen.
3) Bios controleren / resetten.
4) Mits garantie laten maken, anders kom je keer langs bij mij... Kijk er voor een prikkie na.

Waarom joker?
Gaat meneer maar even google, veel mensen hebben problemen met een acer en het ligt dan uiteindelijk aan de accu.
Zelfde probleem gehad hier op me werk, nieuwe accu gekocht geen probleem meer. Klant ook niet meer gehoord over dat toetsenbord/muis niet meer werkt.

Maarja het kan nu ook ander probleem zijn omdat je het weer hebt zonder ACCU erin. Maar het is nu nog steeds niet uitgesloten dat het niet of wel aan de ACCU lag.
Divine schreef:
Zonder batterij, met netspanning doet ie het wel gewoon weer :confused:
t probleem was ook al dat de laptop sowieso niet opstarte zonder netspanning, batterij is kapot/laad niet meer op :sucky:

Waarom sowieso geen nieuwe accu halen, als ie toch al niet meer naar behoren werkt. Ik ben er 80% van overtuigt al heb jij een nieuwe ACCU, dat je toetsenbord en touchpad gewoon weer normaal functioneert.


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 14:28

Nemi schreef op 26 March 2008 - 14:37 #1776237
Avatar
4575 berichten
Vierkante ogen
Ik zeg niet dat hij geen nieuwe accu moet halen. Ik zeg dat het probleem daar niet aan ligt.

Drivers voor je touchpad vind je hier: http://drivers.synaptics.com/Synaptics_Driver_v10_1_8_XP32.exe

Bios resetten kan je gewoon simpel doen door load defaults.


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 14:38

Ydereen schreef op 26 March 2008 - 14:49 #1776260
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
Nemi schreef:
Ik zeg niet dat hij geen nieuwe accu moet halen. Ik zeg dat het probleem daar niet aan ligt.

Drivers voor je touchpad vind je hier: http://drivers.synaptics.com/Synaptics_Driver_v10_1_8_XP32.exe

Bios resetten kan je gewoon simpel doen door load defaults.

http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=313896

Hier had ik toen op me werk het probleem gevonden, en dit werkte in dat geval. Nieuwe Accu en alles was goed. Ik had ook in 1 van me eerdere posts, een stukje tekst gekopieerd, wat je meost doen. Dat kwam van de bovenstaande website.(hihi wat er al is ga ik natuurlijk niet opnieuw opschrijven)


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 14:52

Divine schreef op 26 March 2008 - 14:56 #1776286
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Bij apparaat beheer staan bij deze 2 apparaten een uitroepteken:

Muizen en andere aanwijsaparaten:

Synaptics PS/2 Port Pointing Device

Overige apparaten:

Intelligent ISDN_TA


hoe kan ik drivers regelen hiervoor, kan op google niet vinden?

:humph:
Ydereen schreef op 26 March 2008 - 15:00 #1776295
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
http://www.synaptics.com/support/index.cfm
BTW is het niet van je externe toetsenbord?

Divine schreef op 26 March 2008 - 15:02 #1776299
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Ydereen schreef:
http://www.synaptics.com/support/index.cfm
BTW is het niet van je externe toetsenbord?

heb geen extern toetsenbord aangesloten, alleen muis :)
Ydereen schreef op 26 March 2008 - 15:04 #1776306
Avatar
4235 berichten
Vierkante ogen
Divine schreef:
Ydereen schreef:
http://www.synaptics.com/support/index.cfm
BTW is het niet van je externe toetsenbord?

heb geen extern toetsenbord aangesloten, alleen muis :)

Foutje, ik bedoel is het niet je muis ;)
Nemi schreef op 26 March 2008 - 15:04 #1776307
Avatar
4575 berichten
Vierkante ogen
Divine schreef:
Bij apparaat beheer staan bij deze 2 apparaten een uitroepteken:

Muizen en andere aanwijsaparaten:

Synaptics PS/2 Port Pointing Device

Overige apparaten:

Intelligent ISDN_TA


hoe kan ik drivers regelen hiervoor, kan op google niet vinden?

:humph:


isdn is je modem. En nee dat is synaps is een vast keyboard/muis.

Tevens XP of vista?


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 15:06

Divine schreef op 26 March 2008 - 15:07 #1776312
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen
Nemi schreef:
Divine schreef:
Bij apparaat beheer staan bij deze 2 apparaten een uitroepteken:

Muizen en andere aanwijsaparaten:

Synaptics PS/2 Port Pointing Device

Overige apparaten:

Intelligent ISDN_TA


hoe kan ik drivers regelen hiervoor, kan op google niet vinden?

:humph:


isdn is je modem. En nee dat is synaps is een vast keyboard/muis.

Tevens XP of vista?


XP Media Center ... daarvoor Coropereted (ofzo) Edition gebruikt .. zelfde probleem


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 15:11

Nemi schreef op 26 March 2008 - 15:13 #1776317
Divine schreef op 26 March 2008 - 15:14 #1776318
Avatar
3280 berichten
Vierkante ogen

Okee ga ut proberen, laat zo weten wat het resultaat is :) bedankt!


/Edit
Zie geen verandering..
toetsenbord/muis werken nog steeds niet en bij computer afsluiten blijft hij hangen op 'windows word afgesloten ...' nog steeds :mad:


Laatst gewijzigd op 26 March 2008 - 15:23

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->