NoobstaR` schreef op 29 February 2008 - 19:47 #1746053
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Hoi allemaal,

Heb vanmiddag het spel ff gekocht, maar het loopt echt ontzettend bagger! Eerst had ik met een bepaalde config maar 15 fps, nu heb ik buiten zo'n 30 fps en binnen 125 (capped) fps.

Moederbord: Asus A8V-Deluxe
Processor: AMD Athlon 4400+
Videokaart: Ati x1950 Pro, 512MB-GDDR3
Geheugen: 2048MB Samsung, PC3200

Dit is nog gewoon het AGP-platform, kan het daar aan liggen?
Ben ik nu echt toe aan een nieuwe PC?

Alvast bedankt,
NoobstaR*


Laatst gewijzigd op 29 February 2008 - 19:48

RRR schreef op 29 February 2008 - 19:48 #1746057
Avatar
3647 berichten
Vierkante ogen
Nieuwe videokaart!!:D btw al nieuwe drivers geprobeerd oid?
NoobstaR` schreef op 29 February 2008 - 19:49 #1746061
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Heb de nieuwste (Catalyst 8.2) geprobeerd, nieuwe videokaart is echt niet nodig.
De x1950 is een van de snelste AGP-videokaarten.
PCM schreef op 29 February 2008 - 19:50 #1746062
Avatar
823 berichten
Veel vrije tijd
iedereen is toch altijd toe een een nog betere en nieuwere computer?:D
NoobstaR` schreef op 29 February 2008 - 19:53 #1746070
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Moet er trouwens bij zeggen dat ik op 1024x768 (kut resolutie) speel met alles op LOW.
Op de ideale resolutie (1440x900) heb ik niet meer dan 15fps buiten.
ufear schreef op 29 February 2008 - 20:04 #1746087
Avatar
2944 berichten
The Hacker
Vergelijkbare specs hier, 1950XTX en 125fps nagenoeg constant, ligt dus ergens in je drivers/windows/antivirus lijkt me.
Shun-li schreef op 29 February 2008 - 20:08 #1746093
Avatar
6033 berichten
Professional
ufear schreef:
Vergelijkbare specs hier, 1950XTX en 125fps nagenoeg constant, ligt dus ergens in je drivers/windows/antivirus lijkt me.

met een highfps cfg?
heb namelijk ook zowat de zelfde opstelling maar mijn fps is ook niet echt super
NoobstaR` schreef op 29 February 2008 - 20:09 #1746096
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Ik heb Windows XP Professional (zowel 32- als 64bit) vers geïnstalleerd, incl. drivers.
Ook staat er geen firewall/antivirus op (schone installatie, geen rotzooi).
Nappa schreef op 29 February 2008 - 20:13 #1746099
Avatar
11202 berichten
Eindbaas
ik speel kleinste reso en alles low en ATI settings ook allemaal LOW gezet

Nu draai ik constants 125 fps ;D
NoobstaR` schreef op 29 February 2008 - 20:26 #1746108
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Leuk, maar weet je ook hoe ik mijn fps kan verbeteren?
semmeH schreef op 29 February 2008 - 22:00 #1746209
Avatar
576 berichten
Veel vrije tijd
Welke directx run je hem ?
Erasher schreef op 29 February 2008 - 22:57 #1746247
Avatar
2310 berichten
Te enthousiast
door alles op low the zetten en de commands voor in de config zoeken die ervoor zorgen dat je wat beter loopt
needlz........ schreef op 29 February 2008 - 22:59 #1746248
Avatar
467 berichten
Hobbyist
RRR schreef:
Nieuwe videokaart!!:D btw al nieuwe drivers geprobeerd oid?

Onzin, probeer een CPU upgrade, x1950 is meer genoeg voor COD4
eagle schreef op 29 February 2008 - 22:59 #1746250
Avatar
2918 berichten
Te enthousiast
Trekt die Athlon het wel? Mijn videokaart is vergelijkbaar maar staat wel naast een C2D E6600.
shepherd schreef op 29 February 2008 - 23:33 #1746269
Avatar
6990 berichten
Professional
Ik speel op 1680x1050 met alles op max en ik heb 90 fps constant, binnen en buiten.. ik bemoei me niet met de config want het loopt prima.. wellicht moet je maar met minder genoegen nemen of je pc formateren oO
expor schreef op 29 February 2008 - 23:37 #1746270
Avatar
604 berichten
Veel vrije tijd
Hmm hoe kan het zo bagger lopen met zo'n setup idd, ik gebruik zelf een AMD3800, 1gb ram en ati9800pro en draai alles op med-high(mixed) op 1280x1024. Iig 30fps steady, minimaal
NoobstaR` schreef op 1 March 2008 - 11:58 #1746516
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Heb nu binnen dik 125 fps, maar buiten nog steeds te weinig (30~45 fps).
Gebruik nu de config van tek9.Davy, welke een van de beste configs is.

Wil gewoon minimaal 60 fps halen, zodat ik geen last heb van drops. ;)
tabrrr schreef op 1 March 2008 - 12:05 #1746521
Avatar
1947 berichten
Net 1337 geweest
hoe kan je zien hoeveel fps je hebt dan? :( ik zie dat nerges
dummy schreef op 1 March 2008 - 12:14 #1746531
Avatar
1624 berichten
Net 1337 geweest
Het is al gevraagd maar je hebt nog geen antwoord gegeven. Op welke DirectX draai je cod4?
shadoN3i schreef op 1 March 2008 - 12:17 #1746533
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
Geld ook voor mij

Intel Core 2 Duo E6750
XFX GeForce 7600GT-XT 256MB
Crucial 1GB DDR2 800MHz (soon 2GB)
Asus P5KPL-VM
Western Digital 250GB

dikke fps drops naar 30/40.. 169.21 drivers (speciale CoD4 versie oid)

dxlevel laagste..

beetje jammer :)!!!
Urandor schreef op 1 March 2008 - 12:17 #1746535
Avatar
4744 berichten
Vierkante ogen
tabrrr schreef:
hoe kan je zien hoeveel fps je hebt dan? :( ik zie dat nerges
cg_drawfps 1 als ik het goed heb.
Nappa schreef op 1 March 2008 - 13:17 #1746577
Avatar
11202 berichten
Eindbaas
/cg_drawfps 1
False schreef op 1 March 2008 - 14:11 #1746622
Avatar
1420 berichten
Net 1337 geweest
Je pc is zeker goed genoeg om cod4 te draaien , zelfs ik heb met een bagger systeem nog wel 30 fps buiten
shepherd schreef op 1 March 2008 - 14:56 #1746669
Avatar
6990 berichten
Professional
shadoN3i schreef:
Geld ook voor mij

Intel Core 2 Duo E6750
XFX GeForce 7600GT-XT 256MB
Crucial 1GB DDR2 800MHz (soon 2GB)
Asus P5KPL-VM
Western Digital 250GB

dikke fps drops naar 30/40.. 169.21 drivers (speciale CoD4 versie oid)

dxlevel laagste..

beetje jammer :)!!!
ik heb iets betere specs en ik draai 125 binnen en buiten.. ik denk dat het aan mij ligt `:D:D:~:D~:~D:D
shadoN3i schreef op 1 March 2008 - 14:59 #1746671
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
shepherd schreef:
shadoN3i schreef:
Geld ook voor mij

Intel Core 2 Duo E6750
XFX GeForce 7600GT-XT 256MB
Crucial 1GB DDR2 800MHz (soon 2GB)
Asus P5KPL-VM
Western Digital 250GB

dikke fps drops naar 30/40.. 169.21 drivers (speciale CoD4 versie oid)

dxlevel laagste..

beetje jammer :)!!!
ik heb iets betere specs en ik draai 125 binnen en buiten.. ik denk dat het aan mij ligt `:D:D:~:D~:~D:D

share config + driver info + pc sepcs.
angeleyes schreef op 1 March 2008 - 15:19 #1746692
Avatar
2257 berichten
Te enthousiast
Videokaart: Ati x1950 Pro, 512MB-GDDR3

Ik heb de videokaart ook en geen problemen.
shepherd schreef op 1 March 2008 - 16:31 #1746758
Avatar
6990 berichten
Professional
shadoN3i schreef:
shepherd schreef:
shadoN3i schreef:
Geld ook voor mij

Intel Core 2 Duo E6750
XFX GeForce 7600GT-XT 256MB
Crucial 1GB DDR2 800MHz (soon 2GB)
Asus P5KPL-VM
Western Digital 250GB

dikke fps drops naar 30/40.. 169.21 drivers (speciale CoD4 versie oid)

dxlevel laagste..

beetje jammer :)!!!
ik heb iets betere specs en ik draai 125 binnen en buiten.. ik denk dat het aan mij ligt `:D:D:~:D~:~D:D

share config + driver info + pc sepcs.
Tek9.Davy's config.. latest drivers.. specs zoals jij maar 2x 1gb ddr2 800mhz en gf 8800gt

zoiets :_:
NoobstaR` schreef op 3 March 2008 - 22:24 #1750004
Avatar
657 berichten
Veel vrije tijd
Heb nu max. 250 fps binnen en 60 fps buiten, heel gek.
shadoN3i schreef op 3 March 2008 - 22:48 #1750033
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
shepherd schreef:
shadoN3i schreef:
shepherd schreef:
shadoN3i schreef:
Geld ook voor mij

Intel Core 2 Duo E6750
XFX GeForce 7600GT-XT 256MB
Crucial 1GB DDR2 800MHz (soon 2GB)
Asus P5KPL-VM
Western Digital 250GB

dikke fps drops naar 30/40.. 169.21 drivers (speciale CoD4 versie oid)

dxlevel laagste..

beetje jammer :)!!!
ik heb iets betere specs en ik draai 125 binnen en buiten.. ik denk dat het aan mij ligt `:D:D:~:D~:~D:D

share config + driver info + pc sepcs.
Tek9.Davy's config.. latest drivers.. specs zoals jij maar 2x 1gb ddr2 800mhz en gf 8800gt

zoiets :_:

die gf 8800gt doet het hem imo
legendareN schreef op 4 March 2008 - 01:35 #1750141
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
videokaart is niet super, als je wat settings op high gooit dropt ie ook nogal snel :)

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->