v1tje schreef op 23 January 2008 - 15:57 #1702992
Avatar
39 berichten
Noob
We hebben sinds vandaag een server nu hebben we al wat pprblemen,, Wij willen graag dat we onze custom slots kunnen gebruiken maar dat kan dus neit we kunnen daar neit uit kiezen, weet iemand dus een rcon code zodat je dat aan kan zetten. En we willen de vote knop ook aan kunnen zetten, hoe moet dat??

Alvast bedankt.
flexEhh schreef op 23 January 2008 - 16:00 #1703001
Avatar
2519 berichten
Te enthousiast
www.game-hosting.com staat bij downloads een rcon uitleg dacht ik
PERFECT LEGEND schreef op 23 January 2008 - 16:22 #1703030
Avatar
1758 berichten
Net 1337 geweest
slotje is al opgelost die van flexehh is goed. moet je wel acrobat reader hebben omdat het een pdf bestand is.
Sjraar schreef op 23 January 2008 - 16:26 #1703035
Avatar
2052 berichten
Te enthousiast
of PM iemand van een serverbedrijf ofzo hun weten dat ook wel :) is misschien makkelijker als die ander tijd heeft tenminste
v1tje schreef op 23 January 2008 - 16:29 #1703040
Avatar
39 berichten
Noob
weet iemand ngo een link ofzoo voor die commands zou mooii zijn ik wil graag dat je je custom slot kan gebruiken enzoo wil nog neit lukken weet iemand een code daarvoor
PERFECT LEGEND schreef op 23 January 2008 - 16:34 #1703050
Avatar
1758 berichten
Net 1337 geweest
Getting rcon acess
rcon_password <admin rcon password>
Enter the admin rcon password

Useful rcon commands

rcon say <message>
Sends a message to all players on the server

rcon sv_password <password>
Set the server password which the players need to set to be able to join the server

rcon changelevel <mapname>
This changes the map on the server to mapname, e.g. rcon changelevel de_dust2.

rcon map <mapname>
Changes map and kicks everybody off the server(use rcon changelevel most of the times).

rcon sv_restartround <seconds>
Restarts the game in number <seconds> time.

rcon users
Show the users on the server

rcon kick <steamid>
Kick the player with steamid .

rcon kick #<playerid>
Kick the player with player id(from the rcon users command)

rcon ban <minutes> <steamid> kick
Bans the player for <minutes> with steamid <steamid>


Misc useful rcon commands

rcon mp_autoteambalance <1/0>
Set to 1 if you want to balance the teams, set to 0 if you dont want this.

rcon mp_friendlyfire <1/0>
Set to 1 if you want friendly fire on, set to 0

rcon mp_timelimit <minutes>
Set timelimit to <minutes> for each map in the game

rcon mp_roundtime <seconds>
Set the time in seconds before the map starts in each round of the game


ZONDER DE < > NIET VERGETEN


Laatst gewijzigd op 23 January 2008 - 16:35

XANNC schreef op 23 January 2008 - 16:47 #1703068
Avatar
4631 berichten
Vierkante ogen
PERFECT LEGEND schreef:
Getting rcon acess
rcon_password <admin rcon password>
Enter the admin rcon password

Useful rcon commands

rcon say <message>
Sends a message to all players on the server

rcon sv_password <password>
Set the server password which the players need to set to be able to join the server

rcon changelevel <mapname>
This changes the map on the server to mapname, e.g. rcon changelevel de_dust2.

rcon map <mapname>
Changes map and kicks everybody off the server(use rcon changelevel most of the times).

rcon sv_restartround <seconds>
Restarts the game in number <seconds> time.

rcon users
Show the users on the server

rcon kick <steamid>
Kick the player with steamid .

rcon kick #<playerid>
Kick the player with player id(from the rcon users command)

rcon ban <minutes> <steamid> kick
Bans the player for <minutes> with steamid <steamid>


Misc useful rcon commands

rcon mp_autoteambalance <1/0>
Set to 1 if you want to balance the teams, set to 0 if you dont want this.

rcon mp_friendlyfire <1/0>
Set to 1 if you want friendly fire on, set to 0

rcon mp_timelimit <minutes>
Set timelimit to <minutes> for each map in the game

rcon mp_roundtime <seconds>
Set the time in seconds before the map starts in each round of the game


ZONDER DE < > NIET VERGETEN
werkt dit ook bij Call of Duty ?
tazzie schreef op 23 January 2008 - 16:58 #1703090
Avatar
3671 berichten
Honorary Gamelux Member
niet precies het zelfde bij CoD
v1tje schreef op 23 January 2008 - 17:13 #1703126
Avatar
39 berichten
Noob
heel erg bedankt voor de codes maar nu weet ik nog 2 niet. Hoe kan ik vote aan zetten en hoe kan ik de custom slots kiezen in het begin. Ik kan nu alleen een paar wapens kiezen. Weet iemand hier de code voorr? alvast bedankt.

en oja, hoe maak je een server ranked??


Laatst gewijzigd op 23 January 2008 - 17:16

eagle schreef op 23 January 2008 - 17:22 #1703142
Avatar
2918 berichten
Te enthousiast
CoD heeft waarschijnlijk 100% andere commands dan CS/CSS.

Even zoeken.
PERFECT LEGEND schreef op 23 January 2008 - 17:23 #1703147
Avatar
1758 berichten
Net 1337 geweest
oeps sorry ik zag niet goed dat het over cod ging :P lol maar die staat ook op die website en dan downloads en dan zie je van zelf staan w8 effe link droppen
edit
http://www.game-hosting.com/tiki-download_file.php?fileId=7 cod 1
http://www.game-hosting.com/tiki-download_file.php?fileId=16 cod 2


Laatst gewijzigd op 23 January 2008 - 17:24

v1tje schreef op 23 January 2008 - 17:24 #1703150
Avatar
39 berichten
Noob
ik ben ook heel goed in zoek uhuhm maar ik akn het nog niet vinden maar kwil graagt weten hoe ik de custom slots kan gebruiken dat is ff het belangrijkste.
PERFECT LEGEND schreef op 23 January 2008 - 17:25 #1703151
Avatar
1758 berichten
Net 1337 geweest
uhm dat weet ik niet ik speel het spel niet :P
v1tje schreef op 23 January 2008 - 17:33 #1703188
Avatar
39 berichten
Noob
okeee, kan het iets te maken hebben met de pm mod
PERFECT LEGEND schreef op 23 January 2008 - 17:51 #1703221
Avatar
1758 berichten
Net 1337 geweest
wat houd dat in custom slots wat doet het, kan ik het mischien effe opzoeken
Mannekino schreef op 23 January 2008 - 17:52 #1703225
Avatar
4461 berichten
Honorary Gamelux Member
Ik denk dat hij bedoeld private (reserved) slots.
v1tje schreef op 23 January 2008 - 17:53 #1703226
Avatar
39 berichten
Noob
je kunt dan je eigen wapens samenstellen
v1tje schreef op 23 January 2008 - 22:03 #1703605
Avatar
39 berichten
Noob
hier kan een lokje op. Pam mod is er af gehaald nu werkt hij goed.
spilo schreef op 23 January 2008 - 22:07 #1703608
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
Ok slotje ;)

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->