v1tje schreef op 16 January 2008 - 20:56 #1694650
Avatar
39 berichten
Noob
Ik klik op de knop start server ik stel de settings in en zeg maar dat ik allen maar in de map kan, dan zit ik in die map krijg ik melidngen van punkbuster enzo dat hij oud is. Als ik nu uit die map ga blijft die server dan aanstaan op mijn computer of gaat hij weer weg,, ik ben nu wel benieuwd niemand kon joinen ofzo omdat ik die optie had uitgeschakeld. Dus is die server nu weer weg of blijft hij??

v1tje


Laatst gewijzigd op 16 January 2008 - 21:08

reorx- schreef op 16 January 2008 - 20:58 #1694655
Avatar
1662 berichten
Net 1337 geweest
Als jij een server opstart via CS en CS gewoon aan laat staan dan blijft je server gewoon 'aan' of online staan.

Maar als je steeds naar bureablad gaat dan krijg wel lag
wesJJJ schreef op 16 January 2008 - 20:59 #1694656
Avatar
696 berichten
Veel vrije tijd
Update je tekst is met wat punten en kommas, en hoofletters en wat rustmomenten.
Leest wat prettiger.
Copa schreef op 16 January 2008 - 20:59 #1694657
Avatar
2719 berichten
Te enthousiast
reorx- schreef:
Als jij een server opstart via CS en CS gewoon aan laat staan dan blijft je server gewoon 'aan' of online staan.

Maar als je steeds naar bureablad gaat dan krijg wel lag

Gamelux forums / Games / Call of Duty games / Server
reorx- schreef op 16 January 2008 - 21:03 #1694665
Avatar
1662 berichten
Net 1337 geweest
Ok weer geownd DAMN moet toch echt leren lezen -_- zet dan dan ook in de post ffs :p

Maar voor Call of Duty zal dat toch wel het zelfde zijn? :p
v1tje schreef op 16 January 2008 - 21:17 #1694678
Avatar
39 berichten
Noob
nu zet ik de computer uit enzooo, en sluit cod af is de server dan ook uit anders wil ik die server weer uizetten. Weet iemand hoe dat moet??

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->