bl4de schreef op 23 December 2007 - 12:48 #1666478
Avatar
7 berichten
Noob
hey ik zit met een probleem als ik cod4 speel en alleen met ts aan en dan loopt me game helemaal vast en moet ik me pc restarten het lykt alsof het komt doordat ik soms 2 of 3 knopjes tegelyk indruk. Iets met sneltoetsen ofzo van windows? want met cod2 heb ik het niet en het gebeurt ook vaak als ik op ts alt indruk om te praten.

Iemand een idee?
legendareN schreef op 23 December 2007 - 12:59 #1666482
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
pc specs?
kaizen schreef op 23 December 2007 - 13:55 #1666518
Avatar
1704 berichten
Net 1337 geweest
legendareN schreef:
pc specs?

idd, geef effe wat info?
bl4de schreef op 23 December 2007 - 14:20 #1666536
Avatar
7 berichten
Noob
das ut probleem niet

amd athlon 3400+ duel core
sap x1950 pro
1g ram

kep fps van 125 op 1280x1024 dus>_<?
Dabljoe schreef op 23 December 2007 - 14:50 #1666560
Avatar
478 berichten
Hobbyist
5 x shift ingedrukt perhaps?


Laatst gewijzigd op 23 December 2007 - 14:51

legendareN schreef op 23 December 2007 - 14:52 #1666562
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
bestaat 3400+ in dual core? :O

maarja niet erg sterke pc, maarja zou er niet aan moeten liggen neem ik aan, install cod en teamspeak es ff opnieuw :)
bl4de schreef op 23 December 2007 - 16:05 #1666617
Avatar
7 berichten
Noob
kheb ut al gefixed kijk ik heb zon ding IE window maximizer ofzo
en als ik op ctrl alt w druk (de hotkey) danne uuh vergroot ie IE window maximizer en crasht ie dus heb ik de hotkey anders gedaan en viola:D
bl4de schreef op 23 December 2007 - 17:20 #1666702
Avatar
7 berichten
Noob
oja en ik bedoelde 4200+ x2 duelcore:p
Erasher schreef op 23 December 2007 - 17:59 #1666785
Avatar
2310 berichten
Te enthousiast
opgelost slotje

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->