bl4de schreef op 17 December 2007 - 14:27 #1659493
Avatar
7 berichten
Noob
hallo,

ik heb de laatste tijd een erge fps drop met cod2
ik heb de x1950 pro 512mbddr3 en 1024 ram

mijn fps was altijd 250 strax
en nu istie steeds 150/200:S

ik weet dat het nog wel hoog is maar ik had altijd ook 333 strak wat nu niet meer kan omdat ik altijd jumps daarmee deed

ik heb niks aan me graphics gedaan ofzo

weet iemand een oplossing?
miss een programmatje wat drops geeft ofzo:S

groetjes


Laatst gewijzigd op 17 December 2007 - 16:37

vinkieee schreef op 17 December 2007 - 14:34 #1659503
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
probeer eens ccleaner, scannen op spyware, defragmenteren, computer van binnen schoonmaken..

doe dat is allemaal en als dat niet helpt even melden..
decatj schreef op 17 December 2007 - 14:41 #1659510
Avatar
135 berichten
Amateur
mss zwaardere processen afsluiten? Dit zou goed kunnen dat je een zwaarder programma op de achtergrond hebt lopen die voor die fps drops zorgen
Hidde schreef op 17 December 2007 - 14:48 #1659516
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
fps 150/200 is toch niks mee........
VinneH schreef op 17 December 2007 - 16:18 #1659623
Avatar
4058 berichten
Vierkante ogen
zie het probleem ook niet helemaal maagoed hoe zie je je fps eigelek ? : $$
jahooor schreef op 17 December 2007 - 16:49 #1659676
Avatar
115 berichten
Amateur
Gewoon com_maxfps 125 in console en niet meer naar omkijken. Dat is fps zat
Jstum schreef op 17 December 2007 - 17:12 #1659731
Avatar
6971 berichten
Professional
VinneH schreef:
zie het probleem ook niet helemaal maagoed hoe zie je je fps eigelek ? : $$
cg_drawfps
Zem schreef op 17 December 2007 - 17:58 #1659841
Avatar
1006 berichten
Bijna 1337
die jumps mogen toch niet meer aangezien fps gelocked is op max 250 :p
mark aka mh schreef op 17 December 2007 - 18:30 #1659915
Avatar
4857 berichten
Vierkante ogen
egt waar maak je druk om ... :S
- John schreef op 17 December 2007 - 18:45 #1659950
Avatar
3517 berichten
Vierkante ogen
mark aka mh schreef:
egt waar maak je druk om ... :S

En dat vroeg ik me dus ook al af :)
Of dat niet genoeg fps is :cry:
bl4de schreef op 17 December 2007 - 20:07 #1660049
Avatar
7 berichten
Noob
jonge zeik niet zo en beantwoord gewoon me vraag

is tog een beetje raar als ik eerst 250 strak heb en nu opeens 150..
en ik jump graag in jumpservers en in me eigen server waar 333 is toegestaan..

bijv. je kan niet op brit spawmroof komen op toujane zonder 333

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->