Xyrior schreef op 3 December 2007 - 12:22 #1645630
Avatar
136 berichten
Amateur
Naja ik heb gehoord dat in versie 1.3 de sniper beter gemaakt gaat worden, maar is er ook iets van een Sniper Config met iets andere instellingen dan een assault spelen. Ik ben namelijk de clansniper en daar wil ik graag de beste config en skills voor gaan krijgen, maar ik weet niet of er iets in die richting is. Flame maar of iets maar een serieus reactie zou ik op prijs stellen.
Yami schreef op 3 December 2007 - 12:24 #1645631
Avatar
577 berichten
Veel vrije tijd
Sniper is nu ook wel belachelijk slecht, maar goed dat is het punt niet :P

Als ik jou was zou ik gewoon een loadout kiezen die goed past bij snipen. (Juiste perks enzo. Voor zover ik weet isser geen speciale sniperconfig. Of je zou de config van een 'pro' die snipet moeten downloaden.
Xyrior schreef op 3 December 2007 - 12:27 #1645632
Avatar
136 berichten
Amateur
ja als Package heb ik de eerste sniper ( weet de naam ff niet want zit op school ) met een usp en als perks : Meer Ammo, Meer damage en Betere longen. Dit is allemaal voor wars ofc, want zoveel meer kan je daar niet kiezen. Maar oke mss komt er ooit nog een sniper config
_Pyro_ schreef op 3 December 2007 - 12:51 #1645646
Avatar
1632 berichten
Net 1337 geweest
er zijn sniperscripts.

dat je niet zoveel hoeft na te denken over het adem inhalen.
want die config haald adem in wait;wait;wait; +attack ofzo. :P.

iig ik weet dat in cod2 zulke scripts er waren, en veelvuldig werden gebruikt.
Zou je kasparov ofzo ff moeten vragen.
xilo schreef op 3 December 2007 - 13:17 #1645662
Avatar
2240 berichten
Te enthousiast
hahaha betere longen, geef mij die ook plSSS tEIIEIEIE
kan je ook van die gympies nemen ofzo dat je sneller kan rennen
koenneok schreef op 3 December 2007 - 13:18 #1645664
Avatar
141 berichten
Amateur
gister 3on3 gedaan
speelde tege een sniper die echt alles raakte, geen een keer mis :confused:
ook vet vage nades en maffe schoten door de muur

dikke hacks dus
valium` schreef op 3 December 2007 - 13:39 #1645688
Avatar
3496 berichten
Vierkante ogen
koenneok schreef:
gister 3on3 gedaan
speelde tege een sniper die echt alles raakte, geen een keer mis :confused:
ook vet vage nades en maffe schoten door de muur

dikke hacks dus

of je bent dik ge-eunt :)
Shun-li schreef op 3 December 2007 - 13:41 #1645689
Avatar
6033 berichten
Professional
koenneok schreef:
gister 3on3 gedaan
speelde tege een sniper die echt alles raakte, geen een keer mis :confused:
ook vet vage nades en maffe schoten door de muur

dikke hacks dus

of 't waren HiGHSkiLLAT Enemies! :cry:
Xyrior schreef op 3 December 2007 - 13:43 #1645691
Avatar
136 berichten
Amateur
Door de muur schieten is neit vreemd.. Alles is wallbangbaar en als jij schiet dan zien zij dat op de radar en weten ze waar ze door de muur moeten schieten? Maar als je een goede sniper in je team hebt dan kan dat veel uitmaken ( ik ben nog niet pro :( ) dus daarom zou zo iets wel handig zijn maar Kasparov zit ook op dit forum?
Liquidjah schreef op 3 December 2007 - 13:45 #1645692
Avatar
559 berichten
Veel vrije tijd
Xyrior, weet niet je kan hem vinden in #cod4.wars.

En anders moet je Blitzkrg's config vragen, die sniped ook aardig wat af in #wave-esports
patrick schreef op 3 December 2007 - 13:56 #1645709
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
wat bedoel je met een sniper config??? want ik zie niet in wat het verschil is tussen een sniper en een ander ventjes op de scope na =/


Laatst gewijzigd op 3 December 2007 - 13:56

Xyrior schreef op 3 December 2007 - 13:57 #1645711
Avatar
136 berichten
Amateur
Nou sniper is 1 shot 1 kill als je een beetje kunt aimen, langere range en gewoon ook goede spotter. Is op sommige mappen toch wel de hiel van een team want ik schiet af en toe op mid wel 2-3 man af meteen aan het begin van de map en die kan goed spotten of het een A of een B word met S&D wordt.
rikz0r schreef op 3 December 2007 - 14:48 #1645741
Avatar
1952 berichten
Net 1337 geweest
Volgens mij weet hij ook wel wat een sniper is, hij vraagt wat het verschil is tussen een normale (assault config) en een sniperconfig.
xeNomm schreef op 3 December 2007 - 15:00 #1645743
Avatar
1283 berichten
Bijna 1337
lol met de barret schiet ik alles raak hoor. Gister in war zelf boven aan met .50 barret. Iron Longs > adem inhouden en schieten yoo :D
Zem schreef op 3 December 2007 - 15:32 #1645764
Avatar
1006 berichten
Bijna 1337
is geen verschil. enige wat je kunt doen is sniperscript adden aan je config maar dat is illegaal.
AViCED schreef op 3 December 2007 - 16:19 #1645844
Avatar
6237 berichten
Professional
WAAR KRIJG JE COD4 LKKR GOEDKOOP :D?
xaid schreef op 3 December 2007 - 16:50 #1645916
Avatar
13001 berichten
Honorary Gamelux Member
zijn er ook .nl war/mix channel voor cod4 ?
legendareN schreef op 3 December 2007 - 16:53 #1645921
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
heuj ik snipe altijd ;( gewoon std config, 800x600 alles low en high quality op videokaart en bossen, jumpshots is np :p

imp bullet dmg + ironlungs en een smoke grenade :D

@ xenom speel maar es met normale sniper, is tenminste niet voor noobs :)

autosniper wordt toch weggehaald


Laatst gewijzigd op 3 December 2007 - 16:54

sh1ft schreef op 3 December 2007 - 17:06 #1645948
Avatar
3136 berichten
Vierkante ogen
legendareN schreef:
heuj ik snipe altijd ;( gewoon std config, 800x600 alles low en high quality op videokaart en bossen, jumpshots is np :p

imp bullet dmg + ironlungs en een smoke grenade :D

@ xenom speel maar es met normale sniper, is tenminste niet voor noobs :)

autosniper wordt toch weggehaald
hej waar speel je ?
legendareN schreef op 3 December 2007 - 17:07 #1645950
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
#mentiz
Xyrior schreef op 4 December 2007 - 12:20 #1646739
Avatar
136 berichten
Amateur
xai'i schreef:
zijn er ook .nl war/mix channel voor cod4 ?

#cod4.wars is algemeen Channel voor wars met 1800+ Users maar ik zou het wel chill vinden als er een NL scene channel zou komen voor mixjes zoals #wars.nl het nu goed doet.. Iemand up voor plan? Maja dan wacht ik wel tot een "pro sniper" zijn config gaat posten :P
edwinrrR schreef op 4 December 2007 - 12:52 #1646758
Avatar
344 berichten
Hobbyist
Vet kun je ook config bouwen met cod4, dan ga ik het toch maar eens proberen :]
AViCED schreef op 4 December 2007 - 13:24 #1646796
Avatar
6237 berichten
Professional
als iemand wil pubben pm ;d
moekieh schreef op 4 December 2007 - 13:42 #1646817
Avatar
285 berichten
Hobbyist
cs > cod4 ..
legendareN schreef op 4 December 2007 - 13:54 #1646836
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
Xyrior schreef:
xai'i schreef:
zijn er ook .nl war/mix channel voor cod4 ?

#cod4.wars is algemeen Channel voor wars met 1800+ Users maar ik zou het wel chill vinden als er een NL scene channel zou komen voor mixjes zoals #wars.nl het nu goed doet.. Iemand up voor plan? Maja dan wacht ik wel tot een "pro sniper" zijn config gaat posten :P

kan je lang wachten, alle cfg's zijn hetzelfde, besides er zijn geen pros in cod4.
patrick schreef op 4 December 2007 - 14:11 #1646853
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
Zem schreef:
is geen verschil. enige wat je kunt doen is sniperscript adden aan je config maar dat is illegaal.
juistem dat bedoelde ik :), er IS geen sniperconfig, gewoon raak schiete
sh1ft schreef op 4 December 2007 - 14:59 #1646908
Avatar
3136 berichten
Vierkante ogen
patrick schreef:
Zem schreef:
is geen verschil. enige wat je kunt doen is sniperscript adden aan je config maar dat is illegaal.
juistem dat bedoelde ik :), er IS geen sniperconfig, gewoon raak schiete
dat is het um juist, hij regt gewoon niet, je aimed gewoon 10sec op zen borstkast en hij staat stil ect. en hij gaat gewoon mis.

patrick schreef op 6 December 2007 - 18:21 #1649402
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
sh1ft schreef:
patrick schreef:
Zem schreef:
is geen verschil. enige wat je kunt doen is sniperscript adden aan je config maar dat is illegaal.
juistem dat bedoelde ik :), er IS geen sniperconfig, gewoon raak schiete
dat is het um juist, hij regt gewoon niet, je aimed gewoon 10sec op zen borstkast en hij staat stil ect. en hij gaat gewoon mis.
http://www.gamelux.nl/news/4780/Call_of_Duty_4_v1_3/
legendareN schreef op 6 December 2007 - 19:26 #1649481
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
sh1ft schreef:
patrick schreef:
Zem schreef:
is geen verschil. enige wat je kunt doen is sniperscript adden aan je config maar dat is illegaal.
juistem dat bedoelde ik :), er IS geen sniperconfig, gewoon raak schiete
dat is het um juist, hij regt gewoon niet, je aimed gewoon 10sec op zen borstkast en hij staat stil ect. en hij gaat gewoon mis.

kvind dat zwaar overdrevne, ok je mist soms wat, maar speel maar es langer tegen GOEDE enemies en je merkt vanzelf dat je zometeen vaker raakschiet. beter laten ze de sniper zo, kunnen de pubheros tenminste niet achteraan de map zitten met een sniper in een bosje..
PERFECT LEGEND schreef op 6 December 2007 - 20:20 #1649556
Avatar
1758 berichten
Net 1337 geweest
zijn scripts alowed in cod4?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->