krcdjah schreef op 26 November 2007 - 11:39 #1639003
Avatar
6 berichten
Noob
hey iedereen ik heb een vraag over cod4,
ik heb mijn pc afgelope nacht overnieuw geinstalleerd waarbij cod 4 er natuurlijk
vanaf is gegaan,.... het enige probleem is nu ik alles opnieuw heb geinstalleerd ben ik al mijn online ranks kwijt waarbij ik opnieuw moet beginnen,, is er een enige manier om die terug te krijgen ? graag een berichtje terug of kom op mijn teamspeak server en kijk of ik er zit :)

greeting krcdjah :)

teamspeak.bcis.nl
pas: (geen)
mijn naam: Krcdjah


Laatst gewijzigd op 26 November 2007 - 15:01

qezjeh schreef op 26 November 2007 - 11:46 #1639007
Avatar
5855 berichten
Professional
Ik heb totaal geen idee hoe dat werkt met Cod4, maar het lijkt mij als je inlogt je automatisch je ranks terug krijgt? Dat word toch wel op de server opgeslagen ipv op je eigen lokale PC?

Zoals bij WoW, als je dan 1 file weggooit ben je al je lvl 70 characters kwijt, zijn ze allemaal lvl1. Klopt niet echt denk ik.

Heb je al wel ingelogd e.d.?
espeeiks schreef op 26 November 2007 - 11:48 #1639008
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
Lijkt me wel dat hij al is ingelogd, anders kan hij niet zien of hij zijn ranks kwijt is. Ik geloof dat je overnieuw moet beginnen, maar dat maakt toch niet uit? Al was je 50 dan ben je dat toch zo weer :) 3 uur nodig voor lvl 30 en dan nog eens 4 uur en je bent weer 50 :p heb je wel gedaan in een weekje ;)
krcdjah schreef op 26 November 2007 - 11:52 #1639013
Avatar
6 berichten
Noob
mjaa kwas lvl 50 overnieuw beginnen zou niet zon probleem zijn maarja t is wel klote >.<
Erasher schreef op 26 November 2007 - 11:55 #1639015
Avatar
2310 berichten
Te enthousiast
qezjeh schreef:
Ik heb totaal geen idee hoe dat werkt met Cod4, maar het lijkt mij als je inlogt je automatisch je ranks terug krijgt? Dat word toch wel op de server opgeslagen ipv op je eigen lokale PC?

Zoals bij WoW, als je dan 1 file weggooit ben je al je lvl 70 characters kwijt, zijn ze allemaal lvl1. Klopt niet echt denk ik.

Heb je al wel ingelogd e.d.?

wow kan je niet vergelijken net als cod4 omdat bij wow veel meer speelt dan bij cod4

cod4 ranking bestand staat wel op je pc en dat van wow kan niet omdat het de zaken van de realms kan beschadigen
xNiveK schreef op 26 November 2007 - 12:02 #1639018
Avatar
5135 berichten
Professional
lol dus je kan gewoon je eigen rank omhoog boosten door andere files te gebruiken?
nakuu schreef op 26 November 2007 - 12:08 #1639026
Avatar
953 berichten
Veel vrije tijd
die ranks boeie me echt niet :p in war ben je tog rank55
shadoN schreef op 26 November 2007 - 12:10 #1639028
Avatar
683 berichten
Veel vrije tijd
nakuu schreef:
die ranks boeie me echt niet :p in war ben je tog rank55

1 toch :(?
espeeiks schreef op 26 November 2007 - 12:12 #1639031
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
xNiveK schreef:
lol dus je kan gewoon je eigen rank omhoog boosten door andere files te gebruiken?

Waarschijnlijk wel :B Even een rank 55 bestandje downloaden, erin gooien en je bent 55 :p
Erasher schreef op 26 November 2007 - 12:12 #1639034
Avatar
2310 berichten
Te enthousiast
espeeiks schreef:
xNiveK schreef:
lol dus je kan gewoon je eigen rank omhoog boosten door andere files te gebruiken?

Waarschijnlijk wel :B Even een rank 55 bestandje downloaden, erin gooien en je bent 55 :p

dat weet ik niet cker maar het zou wel kunnen ja omdat het niet alle cod4 servers met elkaar verbonden zijn kan het ook neit zo zijn dat het ''online'' word opgeslagen


Laatst gewijzigd op 26 November 2007 - 12:14

nakuu schreef op 26 November 2007 - 12:16 #1639042
Avatar
953 berichten
Veel vrije tijd
shadoN schreef:
nakuu schreef:
die ranks boeie me echt niet :p in war ben je tog rank55

1 toch :(?
rank1 als je kijkt.. maar je kan wel alles kieze dus eigelijk rank55 zou ik zegge :p
shadoN schreef op 26 November 2007 - 12:18 #1639043
Avatar
683 berichten
Veel vrije tijd
nakuu schreef:
shadoN schreef:
nakuu schreef:
die ranks boeie me echt niet :p in war ben je tog rank55

1 toch :(?
rank1 als je kijkt.. maar je kan wel alles kieze dus eigelijk rank55 zou ik zegge :p

je kan geen p90 kiezen hoor
Giiow schreef op 26 November 2007 - 12:26 #1639050
Avatar
1638 berichten
Net 1337 geweest
bij xbox wordt het gwn op hun server opgeslagen als ik het goed heb :P

is het op de pc zo makkelijk dan? cod4

xbox heb je gemiddeld met search and destroy 7-10 kills en 1x bom planted (teminste ik)
espeeiks schreef op 26 November 2007 - 12:29 #1639052
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
Giiow schreef:
bij xbox wordt het gwn op hun server opgeslagen als ik het goed heb :P

is het op de pc zo makkelijk dan? cod4

xbox heb je gemiddeld met search and destroy 7-10 kills en 1x bom planted (teminste ik)

Als je snel wilt ranken kan je het beste even in een free-for-all server gaan... pak je een mp5 en neem je dat je granaat dropped als je dood bent. Alleen door je lieve granaatje altijd al 1 tot 2 kills als je dood gaat - en dan nog beetje schieten met je mp5 zijn bij mij zo'n 90 kills in 30 minuten
Giiow schreef op 26 November 2007 - 12:40 #1639056
Avatar
1638 berichten
Net 1337 geweest
espeeiks schreef:
Giiow schreef:
bij xbox wordt het gwn op hun server opgeslagen als ik het goed heb :P

is het op de pc zo makkelijk dan? cod4

xbox heb je gemiddeld met search and destroy 7-10 kills en 1x bom planted (teminste ik)

Als je snel wilt ranken kan je het beste even in een free-for-all server gaan... pak je een mp5 en neem je dat je granaat dropped als je dood bent. Alleen door je lieve granaatje altijd al 1 tot 2 kills als je dood gaat - en dan nog beetje schieten met je mp5 zijn bij mij zo'n 90 kills in 30 minuten
jaja maar daar krijg je maar 5xp ofzo per kill terwijl je bij search and destroy 50xp krijg en bom planten/defusen +100exp vind ik wel een vet verschil
krcdjah schreef op 26 November 2007 - 12:42 #1639062
Avatar
6 berichten
Noob
ik denk dat je die ranks kan boosten met een file ja want je hoeft nergens een ac te maken dus er zit vast ergens een file tussen die verbinding maakt met de master server van cod 4 en daar je ranks bijhoud kzal wel eens gaan zoeken zou wel mooi zijn :P btw je kan ook ranken in lan games handig om te weten 2 pc loggen of met 1 lukt ook wel char neerzetten en jezelf boosten , je kan ook een illigale product code voor de lan (niet voor internet) dus makkelijk te boosten
espeeiks schreef op 26 November 2007 - 12:59 #1639072
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
krcdjah schreef:
ik denk dat je die ranks kan boosten met een file ja want je hoeft nergens een ac te maken dus er zit vast ergens een file tussen die verbinding maakt met de master server van cod 4 en daar je ranks bijhoud kzal wel eens gaan zoeken zou wel mooi zijn :P btw je kan ook ranken in lan games handig om te weten 2 pc loggen of met 1 lukt ook wel char neerzetten en jezelf boosten , je kan ook een illigale product code voor de lan (niet voor internet) dus makkelijk te boosten

Mja die ranks boeien eigelijk niets, dus waarom moeite doen :p Tenzij je toch alleen maar op public speelt - dan is het wel leuk als je alle functies en goodies kan gebruiken
krcdjah schreef op 26 November 2007 - 14:16 #1639146
Avatar
6 berichten
Noob
tja heb geen clan dus ja t gaat op t moment wel om ranken maarja :P das zo gedaan heb 2 potjes gespeeld met een standaart van 1000 xp ongeveer dus dat gaat wel lekker:)
Qwix schreef op 26 November 2007 - 14:30 #1639160
Avatar
1616 berichten
Net 1337 geweest
nakuu schreef:
die ranks boeie me echt niet :p in war ben je tog rank55
rank 1
reeLi schreef op 26 November 2007 - 14:38 #1639178
Avatar
4365 berichten
Vierkante ogen
ik heb 56000 xp :B
DE ENIGE ECHTE FREEZE schreef op 26 November 2007 - 14:39 #1639181
Avatar
1585 berichten
Net 1337 geweest
hoe drop je automatish je nade dan als je dood gaat ?
Jstum schreef op 26 November 2007 - 15:01 #1639220
Avatar
6971 berichten
Professional
DE ENIGE ECHTE FREEZE schreef:
hoe drop je automatish je nade dan als je dood gaat ?
moet je als buff (zeg maar) selecten
baxm schreef op 26 November 2007 - 15:17 #1639242
Avatar
1538 berichten
Net 1337 geweest
lekker boeiund die ranks :P
in wars heb je tog geen ranks
milaaanz schreef op 26 November 2007 - 15:25 #1639252
Avatar
540 berichten
Veel vrije tijd
xNiveK schreef:
lol dus je kan gewoon je eigen rank omhoog boosten door andere files te gebruiken?
dat kan idd :D pm maar als iemand het wil ^^
legendareN schreef op 26 November 2007 - 15:51 #1639282
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
nakuu schreef:
die ranks boeie me echt niet :p in war ben je tog rank55

nee je bent gewoon GEEN rank, hij zegt dan 1 maarja, je kiest toch ook niet alle perks en troep, camouf shit enzo.. tis gewoon geen rank..

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->