Knorpix schreef op 18 November 2007 - 10:40 #1630554
Avatar
4 berichten
Noob
We hebben een probleem met het starten van een dedicated cod4 server via remote desktop. We krijgen de volgende error:

Naamloos1.jpg

Ik vermoed dat dit komt doordat de server heel even full-screen werkt en dan pas de console weergeeft. Weet iemand hoe dit op te lossen? Hoe starten andere mensen hun server bijvoorbeeld op?

Hiervoor hadden we een cod2 server draaien die we zonder problemen via remote desktop konden starten.[/img]

p.s.
alle nodige directX bestanden zijn gewoon aanwezig en de server draait wel gewoon als je hem "op locatie" start. Zelfs een tweede spel starten op de server en daarmee de server joinen en spelen gaat goed. Het probleem is dus puur het starten via remote desktop


Laatst gewijzigd op 2 December 2007 - 15:10

_Pyro_ schreef op 18 November 2007 - 11:07 #1630566
Avatar
1632 berichten
Net 1337 geweest
dit probleem krijg ik meestal als ik xfire aan het terwijl ik een mod warfare server wil joinen.

this een veelvoorkomende error.
br_ce schreef op 18 November 2007 - 11:13 #1630570
Avatar
398 berichten
Hobbyist
itons schreef op 18 November 2007 - 11:55 #1630593
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
Call of Duty 4 - Modern Warfareiw3mp.exe" +set fs_game "mods/modwarfare" +set dedicated 2 +exec server.cfg +map_rotate
Knorpix schreef op 18 November 2007 - 12:02 #1630601
Avatar
4 berichten
Noob
De 1.1 patch zullen we proberen, bedankt voor de tip 'p0rnst*r'

@itons: Dat hadden we zelf ook al wel door....we hebbenhievoor al tijden een cod2 server gedraaid en hebben alleen problemen met remote desktop in cod4.

@ _Pyro_: Een server heeft meestal geen xfire.... die van ons althans niet ;) . Verder hebben we geen problemen als we de server op de computer zelf starten maar alleen als we gebruik maken van remote desktop.

@admin: geen slotje aub...het is probleem is namelijk nog niet opgelost. Zodra dit wel zo is (bijvoorbeeld door het toepassen van de 1.1-patch) dan posten we het hier en kan er daarna een slotje op.
RRR schreef op 18 November 2007 - 12:19 #1630619
Avatar
3647 berichten
Vierkante ogen
Zoals er al staat check de readme =) mischien staat daar wat in?
Knorpix schreef op 18 November 2007 - 12:20 #1630624
Avatar
4 berichten
Noob
Zelfde probleem met de 1.1 patch... De patch doet vast goede dingen maar lost dit probleem niet op.
baxm schreef op 18 November 2007 - 13:14 #1630691
Avatar
1538 berichten
Net 1337 geweest
Knorpix schreef:
Zelfde probleem met de 1.1 patch... De patch doet vast goede dingen maar lost dit probleem niet op.

de patch is alleen om het ranking systeem te fixen
_Pyro_ schreef op 18 November 2007 - 13:21 #1630696
Avatar
1632 berichten
Net 1337 geweest
Knorpix schreef:
@ _Pyro_: Een server heeft meestal geen xfire.... die van ons althans niet ;) . Verder hebben we geen problemen als we de server op de computer zelf starten maar alleen als we gebruik maken van remote desktop.

het is niet alleen bij xfire.
Zo MOET een vriend van mij Skype aan hebben staan anders heeft hij fps 1ofzo.
Zo zijn er meer programma's die niet goed lopen met cod4.
Sommigen geven fps lags. andere sluiten heel cod4 af met de error die jij liet zien.

Probeer op de server zoveel mogelijk programma's af te sluiten en vervolgens alleen cod4 dedicate te draaien. Als dit het doet weet je dat je server probleem heeft met 2 programma's.

zo niet zou ik het niet weten. misschien ook een skype proberen :P?
iCoN schreef op 18 November 2007 - 13:33 #1630705
Avatar
603 berichten
Veel vrije tijd
probeer het anders met je schoenen uit
eagle schreef op 18 November 2007 - 13:37 #1630709
Avatar
2918 berichten
Te enthousiast
Koop FireDaemon of een andere service manager, wat je ook start via die software - niets start ECHT op je scherm.
Knorpix schreef op 2 December 2007 - 14:48 #1644887
Avatar
4 berichten
Noob
Het probleem is ondertussen opgelost, ik ben begonnen met alle cod4-bestanden weg te gooien die niet nodig zijn om de server te draaien en nu start hij op zonder eerst fullscreen beelden te geven (en dus ook via remote desktop). Ik denk dat het verwijderen van de map "videos" ervoor gezorcht heeft maar dit kan ik niet met zekerheid zeggen.

In ieder geval bedankt voor de reacties.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->