xeNtre schreef op 14 November 2007 - 16:44 #1626769
Avatar
1259 berichten
Bijna 1337
Kan ik met de volgende specs COD4 draaien?

2.4 ghz
gforce 6600
1gig ram.

thanks. :)
TJEm schreef op 14 November 2007 - 16:45 #1626770
Avatar
5428 berichten
Professional
Ik denk het niet, wel vet spel trouwens heb het op de X360 :)
BlinkiEEE schreef op 14 November 2007 - 16:48 #1626776
Avatar
638 berichten
Veel vrije tijd
Kan wel maar dan speel je met alles op uberlow rond 20 fps online

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported
RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)
Harddrive: 8GB of free hard drive space
Video card (generic): NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

google ftw
xeNtre schreef op 14 November 2007 - 16:49 #1626779
Avatar
1259 berichten
Bijna 1337
hmm ok , eerst dan maar op xbox kopen. Tijd voor een nieuwe pc dus.
krabbieH schreef op 14 November 2007 - 16:49 #1626781
Avatar
39 berichten
Noob
denk het niet :D
espeeiks schreef op 14 November 2007 - 16:50 #1626783
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
www.systemrequirementslab.com

"Can you run it"

dan CoD4 aanklikken, java toepassing downloaden en testen maar! Erg handige site om te checken of je PC het aan kan, of juist niet... Het geeft ook weer in hoe verre hij het aankan etc[/url]
TJEm schreef op 14 November 2007 - 16:51 #1626784
Avatar
5428 berichten
Professional
Had hem gekocht voor de X360 voor €49 is zeker mooi spel :D
VinneH schreef op 14 November 2007 - 16:51 #1626785
Avatar
4058 berichten
Vierkante ogen
hehe @ espeeiks oid die shit klopt niet helemaal want bij mij zei die dat ik em niet op max detail kon draaien maar draai em er wel op alles highest en draait perfekt : )

raver schreef op 14 November 2007 - 16:53 #1626792
Avatar
4911 berichten
Vierkante ogen
Mijn specs:
2800+
1.6GHZ
Radeon 9800 XT
1.5 GB ram

Ik run hem onder de maat, maar wel goed te spelen opzich ! Op de meeste plekken rond de 40/50 FPS. Echte combat 30 fps, en in huisen vaak 70 fps.

Dus bij jou moet lukken
espeeiks schreef op 14 November 2007 - 16:54 #1626798
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
VinneH schreef:
hehe @ espeeiks oid die shit klopt niet helemaal want bij mij zei die dat ik em niet op max detail kon draaien maar draai em er wel op alles highest en draait perfekt : )

Kan wel kloppen, hij kan ook nooit PRECIES kijken of hij full-detailed enzo kan draaien :)
Maar zeer handig voor richtlijnen
xeNtre schreef op 14 November 2007 - 16:57 #1626807
Avatar
1259 berichten
Bijna 1337
raver schreef:
Mijn specs:
2800+
1.6GHZ
Radeon 9800 XT
1.5 GB ram

Ik run hem onder de maat, maar wel goed te spelen opzich ! Op de meeste plekken rond de 40/50 FPS. Echte combat 30 fps, en in huisen vaak 70 fps.

Dus bij jou moet lukken

hmm oke zal het proberen, maar ik heb ook nog een laptop.
Hier zijn de specs :

Intel Duo 1.6 ghz
1gig ram
gforce 7300

Maar op laptops draaien games zeker bagger? ( nog nooit een game op mn laptop geinstalleerd)
cruZerrrr schreef op 14 November 2007 - 16:59 #1626814
Avatar
2333 berichten
Te enthousiast
xeNtre schreef:
raver schreef:
Mijn specs:
2800+
1.6GHZ
Radeon 9800 XT
1.5 GB ram

Ik run hem onder de maat, maar wel goed te spelen opzich ! Op de meeste plekken rond de 40/50 FPS. Echte combat 30 fps, en in huisen vaak 70 fps.

Dus bij jou moet lukken

hmm oke zal het proberen, maar ik heb ook nog een laptop.
Hier zijn de specs :

Intel Duo 1.6 ghz
1gig ram
gforce 7300

Maar op laptops draaien games zeker bagger? ( nog nooit een game op mn laptop geinstalleerd)
Hier draait ie wss btr op dan op je pc :')
ZyntraX schreef op 2 June 2008 - 13:57 #1865915
Avatar
6 berichten
Noob
Hey iedereen

Ik heb cod4 gekocht voor pc.
Maar nu blijkbaar is mijn pc net iets te traag voor dit speelbaar te kunnen spelen.

PC nu:
2.2 GHz
512 mb ram
128 video memory

Nu mag ik van mijn vader een nieuwe computer aanschaffen.
Nu had ik de pc van in de aldi op het oog:

AMD Phenom™ X4 9500 quad-core processor ( 4x 2.2 GHz )
3072 MB DDR2 Dual Channel ( RAM )
NVIDIA® GeForce® 9500 GT high-performance: 256 MB DDR3 SDRAM,
DirectX® 10 en HDCP ondersteuning

Nu is mijn vraag of dat ik dit spel dan beter ga kunnen draaien?

MVG
ZyntraX
Scrtz schreef op 2 June 2008 - 14:00 #1865919
Avatar
9614 berichten
Honorary Gamelux Member
ZyntraX schreef:
Hey iedereen

Ik heb cod4 gekocht voor pc.
Maar nu blijkbaar is mijn pc net iets te traag voor dit speelbaar te kunnen spelen.

PC nu:
2.2 GHz
512 mb ram
128 video memory

Nu mag ik van mijn vader een nieuwe computer aanschaffen.
Nu had ik de pc van in de aldi op het oog:

AMD Phenom™ X4 9500 quad-core processor ( 4x 2.2 GHz )
3072 MB DDR2 Dual Channel ( RAM )
NVIDIA® GeForce® 9500 GT high-performance: 256 MB DDR3 SDRAM,
DirectX® 10 en HDCP ondersteuning

Nu is mijn vraag of dat ik dit spel dan beter ga kunnen draaien?

MVG
ZyntraX
LOL natuurlijk alleen is die RAM beetje sloom heb die PC van aldi gezien is 667 mhz dacht ik
ZyntraX schreef op 2 June 2008 - 14:02 #1865920
Avatar
6 berichten
Noob
Dus ik kan met die pc dit spel dan wel vlotjes spelen?
Wow! Bangelijk ^^

ik heb altijd op 512 mb ram gewerkt dus 3GB Ram zal wel een grote verandering zijn zeker?

Bedankt voor het snel antwoorden ;)[/quote]
Scrtz schreef op 2 June 2008 - 14:04 #1865922
Avatar
9614 berichten
Honorary Gamelux Member
ja zeker alleen kan die gkaart beter en dat geheugen kan sneller maar je kan daar zeker wel hoog COD4 op spelen
ZyntraX schreef op 2 June 2008 - 14:06 #1865925
Avatar
6 berichten
Noob
Oké bedankt ;)
Hiermee weet ik wel genoeg.

COD4 is zowat het zwaarste soel dat ik hier heb liggen, dus ...

Nog eens bedankt voor het snel antwoorden. Dan sta ik om half 9 nu zaterdag aan de Aldi in Schilde ^^

MVG
patrick schreef op 2 June 2008 - 14:06 #1865926
Avatar
2154 berichten
Te enthousiast
gaat brak lopen imo, te trage vga en cod4 zuipt echt gpu vermogen:D
ZyntraX schreef op 2 June 2008 - 14:15 #1865933
Avatar
6 berichten
Noob
en nu in het nederlands?
rajino schreef op 2 June 2008 - 15:04 #1865978
Avatar
1630 berichten
Net 1337 geweest
als die raver hem kan draaien kan hij hem zeker wel draaien met de aldi pc..
remmeh schreef op 2 June 2008 - 15:15 #1866001
Avatar
2942 berichten
Te enthousiast
Maar das echt een vage site, want ik heb 7600 GT, 1024 mb ram, en 1.86 ghz, dus allemaal onder de maat, maar ik draai met textures en models op high en schaduwen aan op 80 fps...en die site zegt dat ik net mininum requirements haal.. :/


Laatst gewijzigd op 2 June 2008 - 15:17

exite schreef op 2 June 2008 - 15:20 #1866007
Avatar
4336 berichten
Vierkante ogen
kword gek van die random kogels die mensen door me hoofd jassen met zo'n machinegeweer 2 kogels en je bent dood
neonice schreef op 2 June 2008 - 16:02 #1866066
Avatar
2490 berichten
Te enthousiast
Datum: 14 Nov 2007 .....

Zet es in de regels voor nieuwe mensen GEEN eeuwen oude topics openen lol
semigear schreef op 2 June 2008 - 16:18 #1866090
Avatar
3549 berichten
Vierkante ogen
Link van die aldi pc?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->