br_ce schreef op 13 November 2007 - 18:27 #1625803
Avatar
398 berichten
Hobbyist
Ik heb eigenlijk 2 vragen:

1. Weet iemand handige console commands, bijvoorbeeld zoals in cs met je rates etc.

2. Hoe kan het dat ik niemand raak met een sniper ? Hoe moet ik schieten? me crosshair is vol op ze hoofd, maar hij gaat gewoon mis! Iemand een mini-uitleg?


Laatst gewijzigd op 13 November 2007 - 18:30

bartjeuh schreef op 13 November 2007 - 18:29 #1625805
Avatar
739 berichten
Veel vrije tijd
1 = cg_drawfps 1
itons schreef op 13 November 2007 - 18:29 #1625806
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
br_ce schreef:
Ik heb eigenlijk 2 vragen:

1. Weet iemand handige console commands, bijvoorbeeld zoals in cs met je rates etc.

2. Hoe kan het dat ik gene ster raak met awp? Hoe moet ik schieten? me crosshair is vol op ze hoofd, maar hij gaat gewoon mis! Iemand een mini-uitleg?

adem in houden met shift?
br_ce schreef op 13 November 2007 - 18:30 #1625808
Avatar
398 berichten
Hobbyist
ja dat doe ik xD
legendareN schreef op 13 November 2007 - 18:31 #1625812
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
als iemand loopt en je aimt recht op em dan mis je, beetje vooruit schieten owja je miles map plaats die op je bureaublad en noem die milez.. is de BGM weg
br_ce schreef op 13 November 2007 - 18:37 #1625825
Avatar
398 berichten
Hobbyist
BGM:$?
legendareN schreef op 13 November 2007 - 21:21 #1626044
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
backgroundmusic
needlz........ schreef op 13 November 2007 - 21:53 #1626115
Avatar
467 berichten
Hobbyist
gebruik een voor je iets invoert in console anders komt het in chat

en snipers zijn een soort van gebugged, die hits willen soms niet normaal registreren
(tenminste, als de enemy stil staat, als ie beweegt ligt het ook aan de wind en range geloof ik)


Laatst gewijzigd op 13 November 2007 - 21:54

Zem schreef op 13 November 2007 - 21:57 #1626121
Avatar
1006 berichten
Bijna 1337
com_maxfps 125
cg_drawfps 1
snaps 30
cl_maxpackets 100

dat zijn standaard dingen
raver schreef op 13 November 2007 - 22:25 #1626155
Avatar
4911 berichten
Vierkante ogen
needlz........ schreef:
gebruik een voor je iets invoert in console anders komt het in chat

en snipers zijn een soort van gebugged, die hits willen soms niet normaal registreren
(tenminste, als de enemy stil staat, als ie beweegt ligt het ook aan de wind en range geloof ik)

de kogels hebben een bepaalde snelheid, dus je zal voor ze moeten schieten als de bewegen. Of het OOK nog met de wind te baplen is .. geen idee :)
vinkieee schreef op 13 November 2007 - 22:31 #1626157
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
Zem schreef:
com_maxfps 125
cg_drawfps 1
snaps 30
cl_maxpackets 100

dat zijn standaard dingen

is cod4 op q3 engine gebouwd ofzo? :o
want dan heb je nog gewoon,
/rate 10000
/cl_timenudge -10 of -15 -20 hangt van je ping af standaard is 0 dit is een soort ex_interp
/fov 100 of hoger

maar ja ik brul ook maar wat.. weet niet zeker of die in cod4 werken en dan zullen ze wel cheat beveiligd zijn.
sh1ft schreef op 13 November 2007 - 22:56 #1626183
Avatar
3136 berichten
Vierkante ogen
idd die sniper klopt echt niks van, met een mp5 schiet je nog meer raak :doh:
Zem schreef op 13 November 2007 - 22:59 #1626185
Avatar
1006 berichten
Bijna 1337
vinkieee schreef:
Zem schreef:
com_maxfps 125
cg_drawfps 1
snaps 30
cl_maxpackets 100

dat zijn standaard dingen

is cod4 op q3 engine gebouwd ofzo? :o
want dan heb je nog gewoon,
/rate 10000
/cl_timenudge -10 of -15 -20 hangt van je ping af standaard is 0 dit is een soort ex_interp
/fov 100 of hoger

maar ja ik brul ook maar wat.. weet niet zeker of die in cod4 werken en dan zullen ze wel cheat beveiligd zijn.

rate kan je veranderen maar staat al goed, Fov kan je veranderen volgens mij maar is niet echt nodig.
Quote:
idd die sniper klopt echt niks van, met een mp5 schiet je nog meer raak
Sniper moet je veel mee spelen voordat je hem doorkrijgt .. in het flamde iedereen hem en de topsnipers beginnen er nu beetje mee te bakken
needlz........ schreef op 13 November 2007 - 23:02 #1626189
Avatar
467 berichten
Hobbyist
Zem schreef:
vinkieee schreef:
Zem schreef:
com_maxfps 125
cg_drawfps 1
snaps 30
cl_maxpackets 100

dat zijn standaard dingen

is cod4 op q3 engine gebouwd ofzo? :o
want dan heb je nog gewoon,
/rate 10000
/cl_timenudge -10 of -15 -20 hangt van je ping af standaard is 0 dit is een soort ex_interp
/fov 100 of hoger

maar ja ik brul ook maar wat.. weet niet zeker of die in cod4 werken en dan zullen ze wel cheat beveiligd zijn.

rate kan je veranderen maar staat al goed, Fov kan je veranderen volgens mij maar is niet echt nodig.
Quote:
idd die sniper klopt echt niks van, met een mp5 schiet je nog meer raak
Sniper moet je veel mee spelen voordat je hem doorkrijgt .. in het flamde iedereen hem en de topsnipers beginnen er nu beetje mee te bakken

Dat is wel zo, het is niet zo dat elke random newbie een sniper pakt en gelijk een dikke streak te pakken heeft, het vereist echt moeite en concentratie.

kut quote


Laatst gewijzigd op 13 November 2007 - 23:02

CRACK schreef op 19 November 2007 - 14:11 #1632027
Avatar
13 berichten
Noob
ik raak hier ook geen zak met die sniper.
heb al alle verschillende snipers getest maar soms willen ze echt niet hitten bvb:
mannetje staat still ik aim op zen hoofd en schiet, hit nix schiet nog een weer nix en mannetje heeft nog niet eens door dat ik op hem schiet. hij blijft staan en ik schiet nog een weer nix dan moved hij een beetje en schiet ik langs voor op zen hoofd en dan raakt ie wel 1 schot en hij was dood headshot :s. het lijkt wel of ik hem niet kon raken langs opzij. spijtig want in cod2 vond ik het echt leuk om te snipen en in cod4 zal het niets zijn als dat zo blijft :( ik hoop dat er een patch komt wat het probleem oplost
beaM-- schreef op 19 November 2007 - 14:17 #1632035
Avatar
697 berichten
Veel vrije tijd
hmm ik sniper nu best vaak en raak echt veel meer dan in het begin, zoals al eerder is gezegd je moet er gewoon wat handigheid in krijgen.
bbs schreef op 19 November 2007 - 14:17 #1632037
Avatar
4465 berichten
Honorary Gamelux Member
CRACK schreef:
ik raak hier ook geen zak met die sniper.
heb al alle verschillende snipers getest maar soms willen ze echt niet hitten bvb:
mannetje staat still ik aim op zen hoofd en schiet, hit nix schiet nog een weer nix en mannetje heeft nog niet eens door dat ik op hem schiet. hij blijft staan en ik schiet nog een weer nix dan moved hij een beetje en schiet ik langs voor op zen hoofd en dan raakt ie wel 1 schot en hij was dood headshot :s. het lijkt wel of ik hem niet kon raken langs opzij. spijtig want in cod2 vond ik het echt leuk om te snipen en in cod4 zal het niets zijn als dat zo blijft :( ik hoop dat er een patch komt wat het probleem oplost
vergeet het maar, eens een vertiefte netcode, altijd een vertiefde netcode, net als cs: source
CRACK schreef op 19 November 2007 - 14:20 #1632038
Avatar
13 berichten
Noob
beaM-- schreef:
hmm ik sniper nu best vaak en raak echt veel meer dan in het begin, zoals al eerder is gezegd je moet er gewoon wat handigheid in krijgen.

ok bedankt zal eens wat meer oefenen :D
espeeiks schreef op 19 November 2007 - 14:27 #1632042
Avatar
1743 berichten
Net 1337 geweest
Met die sniper ligt het aan de wind en afstand. Het is dus realistischer zou je zeggen - je moet er gewoon aan wennen klein beetje ervoor mikken en hij is kapot.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->