mARTyy3i schreef op 11 November 2007 - 03:06 #1622934
Avatar
4952 berichten
Vierkante ogen
strak spel, en de gameplay is zeker niet verkeerd! ;)
z1PP3i schreef op 11 November 2007 - 10:45 #1622978
Avatar
10842 berichten
Honorary Gamelux Member
asdfgh schreef:
speel hem op xbox live, chille spel:)
Ik speel hem ook op xbox live pm je msn eens ofzo kunne we es xboxen.
dohmen schreef op 11 November 2007 - 10:47 #1622981
Avatar
1176 berichten
Bijna 1337
Vind alleen gaar als je net online komt, en je hebt die semi autmatic, mp5, die heavy gun en shittergun. Ben je tijdje in nadeel imo vanwege wat zwakkere wapens. Maarja met domination ga je zo levels omhoog met vlaggen overnemen enzo :B komen de aks etc van zelf wel


Laatst gewijzigd op 11 November 2007 - 10:53

needlz........ schreef op 11 November 2007 - 11:21 #1622997
Avatar
467 berichten
Hobbyist
Ben nu rank 42 :B

Vind het alleen gaar op van die drukke servers dat je je teammates met 1 burst kan killen terwijl je enemies iets van 3 bursts nodig hebben :
toucI-IER schreef op 13 November 2007 - 21:16 #1626035
Avatar
3540 berichten
Honorary Gamelux Member
cker vet ook de mp! nog geen wars gedaan ga ik zo doen, public6.mentiz.com is iptje van nederlandse server
Erasher schreef op 13 November 2007 - 21:29 #1626057
007 schreef op 13 November 2007 - 21:39 #1626078
Avatar
1645 berichten
Net 1337 geweest
raver schreef:
hehe speel het al een week :B
iets anders dan springen/
topp schreef op 13 November 2007 - 22:43 #1626168
Avatar
248 berichten
Amateur
draait dit spel lekker met deze specs?
Asus Videokaart PCI-e GeForce 8600GT 512MB Silent 2xDVI/HDCP
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6GHz AM2
Asus M2N-E SLI nForce 500 SLI MCP, SATA2 RAID
Kingston 1GB DDR2 SDRAM PC6400 CL5.0 x2
sh1ft schreef op 13 November 2007 - 22:54 #1626178
Avatar
3136 berichten
Vierkante ogen
topp schreef:
draait dit spel lekker met deze specs?
Asus Videokaart PCI-e GeForce 8600GT 512MB Silent 2xDVI/HDCP
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6GHz AM2
Asus M2N-E SLI nForce 500 SLI MCP, SATA2 RAID
Kingston 1GB DDR2 SDRAM PC6400 CL5.0 x2
moet cker wel goed te doen zijn,

kheb zelf 3800+ en een 8800GTS en draait goed met bijna alles high, soms wel 40 fps maar dat maakt niks uit in cod4 het blijft gewoon vloeiend lopen 60+ is goed zat voor dit spel, meer hoef echt net - net zoals CS
topp schreef op 13 November 2007 - 22:55 #1626180
Avatar
248 berichten
Amateur
ok mooi dankje
needlz........ schreef op 13 November 2007 - 23:09 #1626201
Avatar
467 berichten
Hobbyist
topp schreef:
draait dit spel lekker met deze specs?
Asus Videokaart PCI-e GeForce 8600GT 512MB Silent 2xDVI/HDCP
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6GHz AM2
Asus M2N-E SLI nForce 500 SLI MCP, SATA2 RAID
Kingston 1GB DDR2 SDRAM PC6400 CL5.0 x2

Heb zelf een AMD Athlon x2 4000+, Radeon x1950 en 2gb ram. Speel het op high (naja, kan niet hoger dan de 'normal' setting) met 4x AA en zit op 50min 100max.

Prima speelbaar
Dopedaap schreef op 13 November 2007 - 23:41 #1626235
Avatar
205 berichten
Amateur
Twijfel nog of ik hem op de 360 of de PC moet halen...
Erasher schreef op 13 November 2007 - 23:45 #1626237
Avatar
2310 berichten
Te enthousiast
Dopedaap schreef:
Twijfel nog of ik hem op de 360 of de PC moet halen...

schiet spellen zijn meer voor de pc in mijn mening dusja jeweet me antwoord al
Insjah schreef op 13 November 2007 - 23:49 #1626239
Avatar
549 berichten
Veel vrije tijd
team deathmatch is het vetst imo :)
milaaanz schreef op 13 November 2007 - 23:59 #1626242
Avatar
540 berichten
Veel vrije tijd
ik heb vandaga dit spelltje gekocht en het is wel vet alleen ik zie soms allemaal zwarte dingen. mijn gras is zwart en binnen is vanalles zwart, komt dit omdta het er donker is of?
needlz........ schreef op 14 November 2007 - 00:00 #1626244
Avatar
467 berichten
Hobbyist
milaaanz schreef:
ik heb vandaga dit spelltje gekocht en het is wel vet alleen ik zie soms allemaal zwarte dingen. mijn gras is zwart en binnen is vanalles zwart, komt dit omdta het er donker is of?

Naja het spel maakt veel gebruik van shadows maar ik denk dat je textures naar de klote zijn. Het is niet zo dat er hele zwarte vlakken in zitten.
Qwix schreef op 14 November 2007 - 07:29 #1626304
Avatar
1616 berichten
Net 1337 geweest
Dopedaap schreef:
Twijfel nog of ik hem op de 360 of de PC moet halen...
Liever een muis dan een controller tbh..
ENZOO schreef op 14 November 2007 - 07:40 #1626305
Avatar
3366 berichten
Vierkante ogen
COD word te echt nagemaakt...
ik wil ook wel kunnen zien dat ik een spel zit te spelen :B
Vr4nckuh schreef op 14 November 2007 - 08:43 #1626312
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
bij mij geeft windows errors als ik de game start. Komen eerst de filmpjes zeg maar, en als ik die skip dan krijg ik een error... iws3.exe heeft een fout veroorzaakt bladiebladiebla. En als ik de filmpjes niet skip, dan hangt ie tijdens het laden van de singleplayer.


echt blaat!

iemand hulp?
stiffMtjehz schreef op 14 November 2007 - 08:52 #1626314
Avatar
8180 berichten
CS1.6 Crew
Ik heb het spel net gedownload, alleen nu krijg ik het niet geopent.. tis Call-Of-Duty-Razor1911 en er staan iets van 70 bestandjes in.. HOE KRIJG IK DEZE OPEN!?>!??!?!?! (zelfde met crysis btw)
[KoZee] schreef op 14 November 2007 - 09:23 #1626320
Avatar
89 berichten
Noob
de SP is te lijp :D
needlz........ schreef op 14 November 2007 - 09:31 #1626323
Avatar
467 berichten
Hobbyist
stiffMtjehz schreef:
Ik heb het spel net gedownload, alleen nu krijg ik het niet geopent.. tis Call-Of-Duty-Razor1911 en er staan iets van 70 bestandjes in.. HOE KRIJG IK DEZE OPEN!?>!??!?!?! (zelfde met crysis btw)

1 file extracten als het goed is word/is het dan een .iso die je met bijv. daemontoolz of isoburn kan openen

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->