DownMaster schreef op 3 July 2007 - 12:57 #1485905
Avatar
109 berichten
Amateur
Heej,

Ik Moet Bij zo'n systeem instaleren, moet ik chmodden enzo, Heb ik gedaan, Maar ik Moet Ook wat invullen Bij:
Put Directory Location :

En dan geven ze als voorbeeld:
(i.e. /var/www/html/path or /home/mysoftwo/public_html don't put the ending slash)
`slnt schreef op 3 July 2007 - 12:59 #1485910
Avatar
1066 berichten
Bijna 1337
Logisch!
potag schreef op 3 July 2007 - 12:59 #1485912
Avatar
8008 berichten
Gamelux Elite
snap je punt niet echt? :X
ENZOO schreef op 3 July 2007 - 13:00 #1485914
Avatar
3366 berichten
Vierkante ogen
waar gaat het over ?
TheEnd schreef op 3 July 2007 - 13:00 #1485915
Avatar
5889 berichten
Professional
Waarom typ je op willekeurige punten in je zin hoofdletters?
erdeE schreef op 3 July 2007 - 13:00 #1485916
Avatar
514 berichten
Veel vrije tijd
Ik Zou Het Niet Weten Boyyyy
subbor schreef op 3 July 2007 - 13:02 #1485923
Avatar
1417 berichten
Net 1337 geweest
TheEnd schreef:
Waarom typ je op willekeurige punten in je zin hoofdletters?

dat is echt br33z4h ofnoh
vsn schreef op 3 July 2007 - 13:03 #1485929
Avatar
5642 berichten
Professional
dat is idd vaag

Google :D
dws schreef op 3 July 2007 - 13:08 #1485941
Avatar
861 berichten
Veel vrije tijd
vaaag
VinneH schreef op 3 July 2007 - 13:10 #1485942
Avatar
4058 berichten
Vierkante ogen
TheEnd schreef:
Waarom typ je op willekeurige punten in je zin hoofdletters?


De spellingscontrole staat weer op scherp!
TheEnd schreef op 3 July 2007 - 13:11 #1485948
Avatar
5889 berichten
Professional
VinneH schreef:
TheEnd schreef:
Waarom typ je op willekeurige punten in je zin hoofdletters?


De spellingscontrole staat weer op scherp!
De spellingscontrole ging kapot toen ik dit probeerde te begrijpen :B Vandaar dat ik maar even op het hoofdlettergebruik ging bitchen (kan moeilijk op wat anders reageren, want begrijp niet wat nou de vraag is of waar het voor is etc)
DownMaster schreef op 3 July 2007 - 14:08 #1486028
Avatar
109 berichten
Amateur
Ik wil weten wat ik moet invullen bij: Put Directory Location
TheEnd schreef op 3 July 2007 - 14:14 #1486039
Avatar
5889 berichten
Professional
DownMaster schreef:
Ik wil weten wat ik moet invullen bij: Put Directory Location
Waar zie je dat staan? :B
Waarschijnlijk is dat dus in welke map hij je bestanden moet zetten (to put).


Laatst gewijzigd op 3 July 2007 - 14:15

erdeE schreef op 3 July 2007 - 14:14 #1486040
Avatar
514 berichten
Veel vrije tijd
DownMaster schreef:
Ik wil weten wat ik moet invullen bij: Put Directory Location

www.gamelux.nl Je WeeT ToCh
zer0x schreef op 3 July 2007 - 14:18 #1486053
Avatar
914 berichten
Veel vrije tijd
Als je dat al niet begrijpt blijf dan aub met je tengels van die pc af en geef hem snel aan iemand die het wel kan fixxen,
OF
DADADADADAMMMM
Gooooooooooooooooooooooooooooogle[/url]
neonice schreef op 3 July 2007 - 14:21 #1486063
Avatar
2490 berichten
Te enthousiast
tering maak dr es een normale nederlandse zin van ... en zet dr es bij waar het over gaat ?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->