DownMaster schreef op 3 June 2007 - 18:50 #1450409
Avatar
109 berichten
Amateur
Heej,

Ik heb een mooi websiteje en als Ik hem via mIjn FTP Ga bekijken zie ik een Mooi menutje.. Ook als ik hem met dreamweaver open..

Maar als ik hem met gewone link open zie ik dit:

http://www.nicro.nl/voetbalplaza/versie1/index.php

Terwijl als ik met FTP://sever30.hosting2go.nl/httpdocs/Voetbalplaza/versie1/index.php wel het
Menu te zien krijg..


* Ik heb het over het menutje aan de rechter kant, als het goed is zien jullie die niet..
* Jullie kunnen FTP Niet zien, maar was maar ff voorbeeldje van welke link ik gebruik :P
legendareN schreef op 3 June 2007 - 18:51 #1450411
Avatar
9647 berichten
Gamelux Elite
en wat is je punt ?
keviN schreef op 3 June 2007 - 18:55 #1450416
Avatar
14218 berichten
Eindbaas
staat CMOD goed? (enigste wat ik kan bedenken)
TheEnd schreef op 3 June 2007 - 18:57 #1450418
Avatar
5889 berichten
Professional
code misschien even pasten? Lijkt het een beetje op de volgende code? of is t geen include? Wat als je het uit de file haalt? etc etc... iets meer info is wel fijn ;)
Quote:
Code
<?php include('modules/menu.php'); ?>


Laatst gewijzigd op 3 June 2007 - 19:00

AViCED schreef op 3 June 2007 - 18:57 #1450420
Avatar
6237 berichten
Professional
ik zie t niet
en dus?
Boer Fred schreef op 3 June 2007 - 18:59 #1450422
Avatar
1287 berichten
Bijna 1337
Waarom maak jij zoveel topics aan?
Ga gewoon verder in het andere topic?
TRSJEEH schreef op 3 June 2007 - 19:01 #1450423
Avatar
1857 berichten
Net 1337 geweest
achterlijke mensen doe niet zo blij "dus?" je weet best dat hij gewoon wil fixen dat iederen dat menutje kan zien..
DownMaster schreef op 3 June 2007 - 19:46 #1450458
Avatar
109 berichten
Amateur
TheEnd schreef:
code misschien even pasten? Lijkt het een beetje op de volgende code? of is t geen include? Wat als je het uit de file haalt? etc etc... iets meer info is wel fijn ;)
Quote:
Code
<?php include('modules/menu.php'); ?>

Jha, IDD, Die menu is wel Geinclude..
007 schreef op 3 June 2007 - 19:47 #1450459
Avatar
1645 berichten
Net 1337 geweest
include het menu in je page zoals die rened ZIJ
DownMaster schreef op 3 June 2007 - 19:54 #1450468
Avatar
109 berichten
Amateur
Ik heb nu gewoon hele include gebeures weg gehaald en er Gewoon tekst in gezet, Ook dat pakt die niet..

Je zou haast denken dat het aan me host licht, want normaal pakt hij 'm wel.

Deze code staat er:
Code
<table width="100%" bgcolor="#383838" cellspacing="1" cellpadding="5"> <tr> <td bgcolor="#383838"><font face="tahoma" size="1" color="#FFFFFF"><b>Nu in het nieuws:</td> </tr> <tr><td bgcolor="#8ED738"><font face="tahoma" size="1"> <? include "menu.php"; echo "<br><br>Content:"; ?> </td> </tr></table>


Laatst gewijzigd op 3 June 2007 - 19:58

Divine schreef op 3 June 2007 - 20:26 #1450530
Avatar
3288 berichten
Vierkante ogen
Broertje, je maakt echt te veel topics aan :confused:

Bega niet de zelfde fout als toen ik hier nieuw was want
ik kan je zeggen, er word dan flink ge-flamed :o
itons schreef op 3 June 2007 - 20:32 #1450542
Avatar
9124 berichten
[. ]^[ .]/
anders probeer je
Code
include("menu.php");

pannenkoek
RRR schreef op 12 June 2007 - 09:07 #1460321
Avatar
3647 berichten
Vierkante ogen
ik zie hem
Finjays schreef op 12 June 2007 - 09:47 #1460338
Avatar
13814 berichten
Eindbaas
RRR schreef:
ik zie hem


we zijn ondertussen ook al dik een week verder

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->