tZeL schreef op 24 February 2007 - 18:56 #1335788
Avatar
472 berichten
Hobbyist
He,

is er een addon/mod voor het onderscheiden van verschillende news categoryen op de mainpage van je website?

dus dat je Team News en Scene News kan onderscheiden van elkaar in een aparte php include ofzo
TJEm schreef op 24 February 2007 - 18:56 #1335789
Avatar
5428 berichten
Professional
ja want gamelux heeft dat :confused:
tZeL schreef op 24 February 2007 - 18:57 #1335791
Avatar
472 berichten
Hobbyist
TJEm schreef:
ja want gamelux heeft dat :confused:

alsof gamelux alles moet hebben wat je op de forums post ...

ik vraag gewoon of iemand deze addon heeft/kent
spilo schreef op 24 February 2007 - 18:58 #1335795
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
Je kan gwn al die news dingetjes kopieren met andere naam, zou techtnisch gezien moeten werken...

Alle, bv die hd_news of hoe het ook noemt (ook die .html) kopieren en plakken en hernoemen naar hd_scenenews en dan in de .php gwn de SQL query om te selecteren ook aanpassen


Laatst gewijzigd op 24 February 2007 - 18:59

tZeL schreef op 25 February 2007 - 19:21 #1336839
Avatar
472 berichten
Hobbyist
das egt vet veel werk volgens mij, iemand mischien een mod hiervoor gevonden?
spilo schreef op 25 February 2007 - 21:23 #1336937
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
is niet vet veel werk?

mysql:
@ die table van news voeg je toe:
scene

PHP:
kopieer die header van news sc_news.php normaal, en hernoem die kopie naar sc_scenenews.php

in sc_scenenews.php zie je ergens een MYSQL SELECT query, daar voeg je dan gwn aan toe WHERE `scene` = 1

en dan bij news.php voeg je bij die eerste if (dus if $action = new) dit toe aan die insertquery:
Code
safe_query("UPDATE ".PREFIX."news SET rubric='$rubric', lang1='$lang1', headline1='".mysql_escape_string($headline1)."', content1='".mysql_escape_string($message)."', lang2='$lang2', headline2='".mysql_escape_string($headline2)."', content2='".mysql_escape_string($content2)."', link1='$link1', url1='$url1', window1='$window1', link2='$link2', url2='$url2', window2='$window2', link3='$link3', url3='$url3', window3='$window3', link4='$link4', url4='$url4', window4='$window4', saved='1', intern='$intern', comments='$comments', scenenews='$scenenews' WHERE newsID='$newsID'");

En daarnet boven voeg je toe: $scenenews = $_POST["scenenews"];

en dan in de news_add.html voeg je gwn een kadertje toe Scenenews en je geeft ze waarde 1 en 0.

KLAAR.
xect schreef op 25 February 2007 - 21:59 #1336957
Avatar
709 berichten
Veel vrije tijd
als je dat veel werk noemt denk ik dat je niet helemaal weet waar je mee bezig bent :sucky: :evil:
spilo schreef op 25 February 2007 - 22:12 #1336979
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
Inderdaad... Kga zo ook nieuwe site aanpasse met scene news... Mss als je heel lief vraagt mag je mss ook me code hebben.
legan schreef op 26 February 2007 - 08:34 #1337298
Avatar
3163 berichten
Vierkante ogen
Ik heb het hier klaar liggen voor je

pm me @ irc

heet pui|legan /q ! :D

Maar zoals spilo zegt tis super simpel :)

Aleen bij de mijne zit ie ook in dat post news dingentje.
kan je kiezen wat je wilt posten en scene news word nooit op de main page gepost.
aleen team news


Laatst gewijzigd op 26 February 2007 - 08:35

spilo schreef op 26 February 2007 - 09:09 #1337311
Avatar
5074 berichten
Honorary Gamelux Member
Heb mijne gemaakt.

Bij news toevoegen select je: scene yes/no

hij komt gwn bij news erbij, maar niet in de sc_headlines.php

Mja, gisteren 2 mensen me geadd, praat met me en ik geef je zo de zip door (k)
tZeL schreef op 26 February 2007 - 20:48 #1338074
Avatar
472 berichten
Hobbyist
het is gelukt, bedankt legina voor de hulp

slotje
tZeL schreef op 26 February 2007 - 22:49 #1338253
Avatar
472 berichten
Hobbyist
post farmers ...

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->