Raaaabin schreef op 7 February 2007 - 21:51 #1316570
Avatar
5 berichten
Noob
Heee mensen.

Ik heb een probleem met mijn fps,
en wil daar graag van af.

Mijn fps verschilt nog wel is met servers.
In de ene server is mijn fps 60 maar in
een andere server is mijn fps 333.
Iedereen die daar een beetje van af weet
weet natuurlijk dat spelen met een fps van
333 veel gunstiger is.
Je raakt mensen sneller, en beter ect ect.

Maar ik wil van dit probleem af, en wil dat mijn
fps altijd op 333 staat.
De codes van /com_maxfps enzo weet ik al,
die staat al op 333. Alleen nu wil ik nog dat ie
daar ook werkelijk op blijft.
Want als ik aan het spelen ben, en ik die code invoer
in mijn console, staat er gewoon dat ie op 333 staat
ingestelt.

Wie kan me daar mee helpen?
Alvast bedankt.

Bedankt voor het lezen,

Vriendelijke groet; Robin.

xfire = robinmk
msn = wazzupchatbox@hotmail.com

Of reply gewoon even.


Laatst gewijzigd op 8 February 2007 - 10:05

KeyboardCowboy[L]Lynsey schreef op 7 February 2007 - 21:53 #1316573
Avatar
6751 berichten
Professional
Raaaabin schreef:
Heee mensen.

Ik heb een probleem met mijn fps,
en wil daar graag van af.

Mijn fps verschilt nog wel is met servers.
In de ene server is mijn fps 60 maar in
een andere server is mijn fps 333.
Iedereen die daar een beetje van af weet
weet natuurlijk dat spelen met een fps van
333 veel gunstiger is.
Je raakt mensen sneller, en beter ect ect.

Maar ik wil van dit probleem af, en wil dat mijn
fps altijd op 333 staat.
De codes van /com_maxfps enzo weet ik al,
die staat al op 333. Alleen nu wil ik nog dat ie
daar ook werkelijk op blijft.
Want als ik aan het spelen ben, en ik die code invoer
in mijn console, staat er gewoon dat ie op 333 staat
ingestelt.

Wie kan me daar mee helpen?
Alvast bedankt.

Bedankt voor het lezen,

Vriendelijke groet; Robin.

xfire = robinmk
msn = wazzupchatbox@hotmail.com

Of reply gewoon even.
ff voor de duidelijkheid met 333 fps raak je niet strakker / gunstiger :) 100 fps is standaard
Drago schreef op 7 February 2007 - 22:00 #1316579
Avatar
57 berichten
Noob
aan meer dan 100 fps heb je toch niets....
ik speel dan wel css maar het verschil voor de 100, bijv tussen 60 en 100 merk je, maar na de 100 is het verschil in tijd zo danig klein dat je dat niet merkt..
Raaaabin schreef op 7 February 2007 - 22:07 #1316585
Avatar
5 berichten
Noob
Ja maar toch speel ik beter met fps van 333,
weet niet hoe dat komt.
Ik kan sneller schieten met m1grand enzo,
snap je?

Laat
legendareN schreef op 7 February 2007 - 23:16 #1316672
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
driver bug? ene x vsync andere x niet:D?
whizzer schreef op 7 February 2007 - 23:21 #1316677
Avatar
593 berichten
Veel vrije tijd
ligt dat niet aan de server zelf? btw, cod2 = 125 fps plz
kareltjeftw schreef op 8 February 2007 - 00:10 #1316703
Avatar
3565 berichten
Vierkante ogen
het menselijk oog onderscheid nix boven de 70 fps dus 70 fps is genoeg.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beelden_per_seconde

staat in dat vanaf 60 alles als vloeiend word ontvangen door het menselijk oog


Laatst gewijzigd op 8 February 2007 - 00:12

legendareN schreef op 8 February 2007 - 02:39 #1316760
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
kareltjeftw schreef:
het menselijk oog onderscheid nix boven de 70 fps dus 70 fps is genoeg.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beelden_per_seconde

staat in dat vanaf 60 alles als vloeiend word ontvangen door het menselijk oog

je voelt wel dat het anders is, iig ik voel of mn fps capped op 70 of op 100is
xintaa schreef op 8 February 2007 - 07:58 #1316772
Avatar
552 berichten
Veel vrije tijd
maak je kast eens schoon van binnen
legan schreef op 8 February 2007 - 08:00 #1316773
Avatar
3163 berichten
Vierkante ogen
:|

333 fps

dat betekend dat je dus 300 procent harder rend :D

( als dit zo zou zijn )

het is nep dus het is niet zo :D

mja 100fps is goed

als je aleen 60 fps hebt doe ff je verticale sync uit

voor de rest dnno

Deejah schreef op 8 February 2007 - 08:11 #1316779
Avatar
2333 berichten
Te enthousiast
Drago schreef:
aan meer dan 100 fps heb je toch niets....
ik speel dan wel css maar het verschil voor de 100, bijv tussen 60 en 100 merk je, maar na de 100 is het verschil in tijd zo danig klein dat je dat niet merkt..

Truth.


Waarom heb je btw je vraag opschreven als een gedicht ? xD
Maxom schreef op 8 February 2007 - 10:02 #1316837
Avatar
1301 berichten
Bijna 1337
Deejah schreef:
Drago schreef:
aan meer dan 100 fps heb je toch niets....
ik speel dan wel css maar het verschil voor de 100, bijv tussen 60 en 100 merk je, maar na de 100 is het verschil in tijd zo danig klein dat je dat niet merkt..

Truth.


Waarom heb je btw je vraag opschreven als een gedicht ? xD

hij is een poëtisch iemand :d
Shun-li schreef op 8 February 2007 - 10:05 #1316839
Avatar
6033 berichten
Professional
kareltjeftw schreef:
het menselijk oog onderscheid nix boven de 70 fps dus 70 fps is genoeg.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beelden_per_seconde

staat in dat vanaf 60 alles als vloeiend word ontvangen door het menselijk oog

het oog mag het dan wel niet registreren maar de smoothness verschil tussen 100 fps en 70 fps is er duidelijk wel. Test maar uit.
kareltjeftw schreef op 8 February 2007 - 10:39 #1316879
Avatar
3565 berichten
Vierkante ogen
legendareN schreef:
kareltjeftw schreef:
het menselijk oog onderscheid nix boven de 70 fps dus 70 fps is genoeg.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beelden_per_seconde

staat in dat vanaf 60 alles als vloeiend word ontvangen door het menselijk oog

je voelt wel dat het anders is, iig ik voel of mn fps capped op 70 of op 100is

Je merkt het wel maar het hoort geen verschil te maken, maar ik denk dat het voor gamers op de lange duur wel verschil uit kan maken
Quote:
re: re: Probleem met mijn fps.

KareltjeFTW wrote:
het menselijk oog onderscheid nix boven de 70 fps dus 70 fps is genoeg.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Beelden_per_seconde

staat in dat vanaf 60 alles als vloeiend word ontvangen door het menselijk oog


het oog mag het dan wel niet registreren maar de smoothness verschil tussen 100 fps en 70 fps is er duidelijk wel. Test maar uit.

Ja idd kwa smoothnes misschien maar daar word je niet veel beter van heb ik zo het gevoel.


Laatst gewijzigd op 8 February 2007 - 10:40

Krezy schreef op 8 February 2007 - 12:18 #1316978
Avatar
107 berichten
Amateur
delete alle mods, lock je fps op 125 (250 is max op clanbase)

Bij cod2 maakt het wel uit of je je fps op max 100 zet of 125, het gebruikt nog steeds de quake 3 engine
whizzer schreef op 8 February 2007 - 12:25 #1316985
Avatar
593 berichten
Veel vrije tijd
Krezy schreef:
delete alle mods, lock je fps op 125 (250 is max op clanbase)

Bij cod2 maakt het wel uit of je je fps op max 100 zet of 125, het gebruikt nog steeds de quake 3 engine

idd, zelfs de hoogte van je jumps is anders als je meer of minder fps hebt dan 125
gilded schreef op 8 February 2007 - 13:46 #1317099
Avatar
785 berichten
Veel vrije tijd
Quote:
en beter ect ect

What the hack is ect?

Ontopic:
In ieder geval, als je constant 100 fps wilt hebben, wat het beste is, moet je betere hardware aanschaffen. Anders haal je niet meer, de waarde van je FPS kan je niet zelf bepalen, dat doet je hardware. Draai hem anders eens op DirectX 7.0.
VIL schreef op 8 February 2007 - 17:29 #1317470
Avatar
29 berichten
Noob
het probleem met cod2 is dat hij niet lockt op 100, vandaar de rare getallen 333 en 125, er zijn nog meerdere. Maar bij cod2 gaat het bij hem om hoe soepel hij speelt.
Misschien de oplossing voor je probleem:
Probeer niet in servers me fog aan in te gaan, daar kan je fps nogal van droppen. En lock je FPS niet op 333 als je CB speelt, against the rules!
Krezy schreef op 8 February 2007 - 17:35 #1317483
Avatar
107 berichten
Amateur
VIL schreef:
het probleem met cod2 is dat hij niet lockt op 100, vandaar de rare getallen 333 en 125, er zijn nog meerdere. Maar bij cod2 gaat het bij hem om hoe soepel hij speelt.
Misschien de oplossing voor je probleem:
Probeer niet in servers me fog aan in te gaan, daar kan je fps nogal van droppen. En lock je FPS niet op 333 als je CB speelt, against the rules!
je kan je fps gewoon locken op 100 hoor, tis alleen slimmer om hem op 125 te zitten. Dan kan je speciale jumps maken.
Deejah schreef op 8 February 2007 - 18:11 #1317564
Avatar
2333 berichten
Te enthousiast
Krezy schreef:
VIL schreef:
het probleem met cod2 is dat hij niet lockt op 100, vandaar de rare getallen 333 en 125, er zijn nog meerdere. Maar bij cod2 gaat het bij hem om hoe soepel hij speelt.
Misschien de oplossing voor je probleem:
Probeer niet in servers me fog aan in te gaan, daar kan je fps nogal van droppen. En lock je FPS niet op 333 als je CB speelt, against the rules!
je kan je fps gewoon locken op 100 hoor, tis alleen slimmer om hem op 125 te zitten. Dan kan je speciale jumps maken.

jup, en als je 4x schiet met een AK en 3 rondjes draait en dan roger that roept dan krijg je een jetpack en kan je vliegen, uhuh.. sure ! :humph:
legendareN schreef op 8 February 2007 - 18:33 #1317609
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
Deejah schreef:
Krezy schreef:
VIL schreef:
het probleem met cod2 is dat hij niet lockt op 100, vandaar de rare getallen 333 en 125, er zijn nog meerdere. Maar bij cod2 gaat het bij hem om hoe soepel hij speelt.
Misschien de oplossing voor je probleem:
Probeer niet in servers me fog aan in te gaan, daar kan je fps nogal van droppen. En lock je FPS niet op 333 als je CB speelt, against the rules!
je kan je fps gewoon locken op 100 hoor, tis alleen slimmer om hem op 125 te zitten. Dan kan je speciale jumps maken.

jup, en als je 4x schiet met een AK en 3 rondjes draait en dan roger that roept dan krijg je een jetpack en kan je vliegen, uhuh.. sure ! :humph:

dat is zo bij cod hoor.. quake engine iig dat was bij cod1 wel zo
Deejah schreef op 8 February 2007 - 19:01 #1317683
Avatar
2333 berichten
Te enthousiast
legendareN schreef:
Deejah schreef:
Krezy schreef:
VIL schreef:
het probleem met cod2 is dat hij niet lockt op 100, vandaar de rare getallen 333 en 125, er zijn nog meerdere. Maar bij cod2 gaat het bij hem om hoe soepel hij speelt.
Misschien de oplossing voor je probleem:
Probeer niet in servers me fog aan in te gaan, daar kan je fps nogal van droppen. En lock je FPS niet op 333 als je CB speelt, against the rules!
je kan je fps gewoon locken op 100 hoor, tis alleen slimmer om hem op 125 te zitten. Dan kan je speciale jumps maken.

jup, en als je 4x schiet met een AK en 3 rondjes draait en dan roger that roept dan krijg je een jetpack en kan je vliegen, uhuh.. sure ! :humph:

dat is zo bij cod hoor.. quake engine iig dat was bij cod1 wel zo


ohja 't is CoD xD
Raaaabin schreef op 8 February 2007 - 19:21 #1317738
Avatar
5 berichten
Noob
tJa, maar weet nog steeds niet wat ik moet doen..
Casp0r schreef op 8 February 2007 - 19:41 #1317793
Avatar
4550 berichten
Vierkante ogen
zeg kareltje waar je al die waardes weg haalt van 70 fps haha -_-
tis gewoon 25.weetik wat fps, net zoals PAL ... anders zou tv er ook niet vloeiend uit zien of wel.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->