combination4.nl schreef op 31 July 2005 - 15:16 #525293
Avatar
11 berichten
Noob
Ben jij bekend met pre-/ reviews schrijven? Of ben jij super in verslagen maken van matches, belangrijke gebeurtenissen rond gamen of wil je gewoon graag iets doen rond gamen,

Combination4.nl is nog op zoek naar deze mensen. Als je in ons team komt ontvang je een aantal procent van de winst (dit kan snel oplopen..).

Interesse?

mail naar sander@combination4.nl of laat hier ff een berichtje achter
Solewon schreef op 31 July 2005 - 15:21 #525295
Avatar
518 berichten
Veel vrije tijd
doe maar niet
Inf1nitY schreef op 31 July 2005 - 15:22 #525298
Avatar
418 berichten
Hobbyist
curve schreef op 31 July 2005 - 15:58 #525322
Avatar
3062 berichten
Vierkante ogen
lol altijd met zn winst :) als hij het nou is zou uitleggen dan zou ik er over nadenken
triks schreef op 31 July 2005 - 16:43 #525355
Avatar
4403 berichten
Vierkante ogen
jE KrIjGt GeEn SuCcEsVoLlE CoMmUnItTy En oOk GeEn WiNsT !i!i!i!
curve schreef op 31 July 2005 - 16:49 #525359
Avatar
3062 berichten
Vierkante ogen
wss mag je ook in de kosten delen en die lopen ook erug snel op
iLiaSsSsSsSsSsSsSsSsS schreef op 31 July 2005 - 16:49 #525363
Avatar
2614 berichten
Te enthousiast
laat m tog doen wat die wilt zonder m te flamen
zemik schreef op 31 July 2005 - 17:17 #525378
Avatar
6054 berichten
Professional
iliass schreef:
laat m tog doen wat die wilt zonder m te flamen
combination4.nl schreef op 1 August 2005 - 14:07 #526163
Avatar
11 berichten
Noob
wat is er nou niet duidelijk?

een aantal procent van de winst ja..

En er zijn dingen die jullie (nog) niet weten die ik wel weet, en die misschien wel goed gaan aanslaan..
p0ent schreef op 1 August 2005 - 14:15 #526194
Avatar
8848 berichten
Gamelux Elite
nou leuk idee tog !?
FanciePants schreef op 1 August 2005 - 14:16 #526201
Avatar
964 berichten
Veel vrije tijd
combination4.nl schreef:
wat is er nou niet duidelijk?

een aantal procent van de winst ja..

En er zijn dingen die jullie (nog) niet weten die ik wel weet, en die misschien wel goed gaan aanslaan..

verassings element
chielb schreef op 1 August 2005 - 14:18 #526207
Avatar
589 berichten
Veel vrije tijd
waar gaat die winst vandaan komen en op hoeveel kunnen we rekenen
FanciePants schreef op 1 August 2005 - 14:19 #526209
Avatar
964 berichten
Veel vrije tijd
chielb schreef:
waar gaat die winst vandaan komen en op hoeveel kunnen we rekenen

wederom een verassings element
Bl!ng schreef op 1 August 2005 - 14:23 #526215
Avatar
1751 berichten
Net 1337 geweest
soms
chielb schreef op 1 August 2005 - 14:23 #526216
Avatar
589 berichten
Veel vrije tijd
ooit
combination4.nl schreef op 1 August 2005 - 14:39 #526263
Avatar
11 berichten
Noob
winst kan je nooit vantevoren zeggen idd,

maar alle bedrijven beginnen klein, en kunnen gigantisch worden:P.

Als jij ook maar 0.0001 procent van de winst van Microsoft kreeg;) .

Maar zover wij weten hebben we nu ideeen die nog nergens anders zijn uitgewerkt, die misschien wel erg gaan aanslaan.
porthofax schreef op 1 August 2005 - 14:48 #526277
Avatar
2418 berichten
Te enthousiast
curve schreef:
wss mag je ook in de kosten delen en die lopen ook erug snel op
tonail schreef op 1 August 2005 - 14:51 #526286
Avatar
987 berichten
Veel vrije tijd
Betaal mij maar gewoon per maand dan doe ik mee.
chielb schreef op 1 August 2005 - 14:54 #526289
Avatar
589 berichten
Veel vrije tijd
combination4.nl schreef:
winst kan je nooit vantevoren zeggen idd,

maar alle bedrijven beginnen klein, en kunnen gigantisch worden:P.

Als jij ook maar 0.0001 procent van de winst van Microsoft kreeg;) .

Maar zover wij weten hebben we nu ideeen die nog nergens anders zijn uitgewerkt, die misschien wel erg gaan aanslaan.

ook hier weer ... je stelt je veel te veel voor, microsoft heeft producten op de markt die ingrijpende gevolgen had, jij met je site gaat dat niet halen aangezien je waarschijnlijk de zoveelste wordt. ookal heb je ideeen die nog niet gebruikt zijn op het internet ga je daar geen bakken met geld mee verdienen ... ik gok op een communitie site met ditjes en datjes aangezien je (p)reviewers zoekt
kansloos schreef op 1 August 2005 - 14:57 #526296
Avatar
177 berichten
Amateur
google maar eens combination4

ziet er leuk uit, zou wel mee willen doen eraan, heb alleen teweinig tijd.

Succes!
combination4.nl schreef op 1 August 2005 - 15:00 #526305
Avatar
11 berichten
Noob
mmm/..dat review/preview gedeelte is eiglk maar een klein stukje van de site...
opzich niet eens een idee van mijn kant.

en ik denk bij lange na niet dat wij gelijk kunnen komen met Microsoft (dat komt niet eens in me op...).
chielb schreef op 1 August 2005 - 15:01 #526311
Avatar
589 berichten
Veel vrije tijd
haha dan is het goed

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->