daams87 schreef op 22 January 2007 - 10:55 #1294970
Avatar
8 berichten
Noob
Ik heb mijn eigen server al helemaal af en weet 100% dat hij goed is.
maar als ik hem start krijgt hij 192.168.1.100 als ip adres ik heb er een sitecom router tussen zitten en heb de poorten al forward.

kan iemand mij a.u.b. helpen ?????? :cry:

hier een shotje van mijn ipconfig.


http://www.opsclan.eu/ipconfig.JPG


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 11:27

nilis schreef op 22 January 2007 - 10:58 #1294972
Avatar
622 berichten
Veel vrije tijd
voor zover ik kan zien is je ip iig goed
kan je toevallgi wat meer info geven ?
welk spel enz

en beter zet je je ip op Statisch voor een server !


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 10:59

junn schreef op 22 January 2007 - 10:59 #1294973
Avatar
3547 berichten
Vierkante ogen
idd meer info, ftp en rcno gegevens?
daams87 schreef op 22 January 2007 - 11:00 #1294974
Avatar
8 berichten
Noob
Het gaat over call of duty 2 v1.3.
heb em op dedicated internet staan dus dat moet goed zijn.
Gebruik ftp van mijn site ftp.opsclan.eu


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 11:02

itons schreef op 22 January 2007 - 11:02 #1294978
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
H@H@ b@L3N

+ip <externip>

hoooi
Dossy schreef op 22 January 2007 - 11:02 #1294980
Avatar
183 berichten
Amateur
dat ip is gewoon goed hoor , daarna zou je gewoon op je IP kunnen joinen (whatismyip.com) of op je lokale ip.

en voor die 2 noobs na zn eigen post , tjek zn startmenu :B


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 11:03

nilis schreef op 22 January 2007 - 11:02 #1294981
Avatar
622 berichten
Veel vrije tijd
heb je de juiste poort voor dat spel open gezet ?
heb je de juiste poort voor de juiste pc open gezet ?

Anders moet je ff gaan google ken COD verder ook niet.
daams87 schreef op 22 January 2007 - 11:03 #1294984
Avatar
8 berichten
Noob
dat is het em juist ik kan alleen joinen met de computers die op mijn router zitten buitenstaanders kunnen niet joinen.
en de poorten heb ik ook juist opengezet

alvast bedankt


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 11:04

Dossy schreef op 22 January 2007 - 11:05 #1294987
Avatar
183 berichten
Amateur
dan zit er toch echt wat verkeerd of in je firewall of in je portforward , en anders probeer je UDP en TCP open te zetten :hmm:

en ik weet niet of COD zoiets heeft van een sv_lan 0 iets ofzo :B


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 11:05

nilis schreef op 22 January 2007 - 11:07 #1294990
Avatar
622 berichten
Veel vrije tijd
Sommige routers moet je btw ook rebooten als je zoiets hebt ingesteld.
Kijk even of hij dat aangeeft.

Anders zou het gewoon moeten werken.
daams87 schreef op 22 January 2007 - 11:07 #1294991
Avatar
8 berichten
Noob
heb ik gedaan hier een ss.

http://www.opsclan.eu/sitecom.JPG
nilis schreef op 22 January 2007 - 11:11 #1294994
Avatar
622 berichten
Veel vrije tijd
probeer de service port eens op hetzelfde te zetten dus bijv. gewoon een range van 27015 ~ 27015 (dit is voor cs dan he) want nu zit je met variable ports en hoe kan de andere persoon dan weten op welke port hij moet inloggen ?
daams87 schreef op 22 January 2007 - 11:12 #1294996
Avatar
8 berichten
Noob
bij cod is het standaard 28960 bij vrijwel elke server.
en die andere zijn voor gamespy

alvast bdankt iedereen.


Laatst gewijzigd op 22 January 2007 - 11:12

Dossy schreef op 22 January 2007 - 11:19 #1295000
Avatar
183 berichten
Amateur
ik weet niet of je ook nog bij die sitecom public of private kan aanvinken , maar bij mijn goedkope sweex router kan dat allemaal wel en ik snap niet waarom je die perse moet triggeren :hmm:
daams87 schreef op 22 January 2007 - 11:24 #1295003
Avatar
8 berichten
Noob
nee dat kan niet dit is de enige manier helaas :mad:

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->