docciej2k7 schreef op 6 January 2007 - 15:55 #1274199
Avatar
1582 berichten
Net 1337 geweest
Goedenmiddag luitjes, ik heb ff vraag

ik krijg nu ineens elke x als ik ie open de foutmelding dat ie c:secure32 niet kan openen.

bij extra -> internet opties staat dat ook als startpagina en ik kan dat niet veranderen ofzo :s

weet iemand hoe je dat veranderd?

-xxx-
dbm schreef op 6 January 2007 - 16:02 #1274209
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
google: iefix

die fixed veel (is een programmatje van hitmanpro geloof ik)


Laatst gewijzigd op 6 January 2007 - 16:02

Nappa schreef op 6 January 2007 - 16:02 #1274210
Avatar
11202 berichten
Eindbaas
Welke internet? Internet Explorer en welke versie? of Firefox?
dbm schreef op 6 January 2007 - 16:03 #1274212
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
Nappa schreef:
Welke internet? Internet Explorer en welke versie? of Firefox?

hij zegt ie (IE, Internet Explorer)
Nappa schreef op 6 January 2007 - 16:04 #1274214
Avatar
11202 berichten
Eindbaas
dbm schreef:
Nappa schreef:
Welke internet? Internet Explorer en welke versie? of Firefox?

hij zegt ie (IE, Internet Explorer)
versie ?
Rez_ schreef op 6 January 2007 - 16:04 #1274216
Avatar
2083 berichten
Te enthousiast
ik heb ff gegoogled en het blijkt dat het een soort spyware is,

1e hit op google: http://labs.paretologic.com/spyware.aspx?remove=Secure32
dbm schreef op 6 January 2007 - 16:05 #1274217
Avatar
7005 berichten
Honorary Gamelux Member
Nappa schreef:
dbm schreef:
Nappa schreef:
Welke internet? Internet Explorer en welke versie? of Firefox?

hij zegt ie (IE, Internet Explorer)
versie ?

boeiend ;) gewoon IEfix runnen, die haalt al die wazige startpagina locks eraf, en registry entries fixed ie en nog meer onzin haalt ie weg.. prima ding :)

als je dit doet kan je beter eerst ook hitmanpro draaien, dan is het programmatje wat dit gedaan heeft ook weg, en daarna dus iefix


Laatst gewijzigd op 6 January 2007 - 16:08

docciej2k7 schreef op 6 January 2007 - 17:02 #1274299
Avatar
1582 berichten
Net 1337 geweest
dat IEfix fixt geen ene flikker ,

@Rez , heb je proggie dat ik et ook kan verwijderen? ik kan alleen scannen nu.
legendareN schreef op 6 January 2007 - 17:07 #1274307
Avatar
9647 berichten
Gamelux Elite
nouja probeer es hitman enzo, anders firefox downloaden ?
kareltjeftw schreef op 6 January 2007 - 17:09 #1274311
Avatar
3565 berichten
Vierkante ogen
dat van rez deed het wel bij mij ik had het tijdje geleden.
norretix schreef op 6 January 2007 - 17:27 #1274338

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->