exit1 schreef op 26 November 2006 - 18:36 #1224904
Avatar
1817 berichten
Net 1337 geweest
hoi gluxers,

Ik heb net cod2 gekregen en alles gaat goed totdat ik hem opstart dan word mn scherm zwart en gaat ern een tekst door mn scherm met:

input signal out of range


hoe los ik dit op?
Gaat om single player mode btw

ty

noflame plz (ik heb dit btw ook met andere games namelijk GTA vice city)


Laatst gewijzigd op 26 November 2006 - 18:43

itons schreef op 26 November 2006 - 18:39 #1224906
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
betekend dat je een te hoge herz hebt. wss je refresh rates te hoog gezet voor die resolutie met refreshlock?
efkaem_ schreef op 26 November 2006 - 18:39 #1224907
Avatar
445 berichten
Hobbyist
Dat heb ik altijd als ik me pc opstart, maar binnen 5 sec is het weer weg. :confused:
exit1 schreef op 26 November 2006 - 18:40 #1224908
Avatar
1817 berichten
Net 1337 geweest
itons schreef:
betekend dat je een te hoge herz hebt. wss je refresh rates te hoog gezet voor die resolutie met refreshlock?

ja hoe weet ik waar ik het op moet zetten en welke reso moet ik dan proberen?
itons schreef op 26 November 2006 - 18:42 #1224913
Avatar
9127 berichten
[. ]^[ .]/
exit1 schreef:
itons schreef:
betekend dat je een te hoge herz hebt. wss je refresh rates te hoog gezet voor die resolutie met refreshlock?

ja hoe weet ik waar ik het op moet zetten en welke reso moet ik dan proberen?

door je hersens te gebruiken. :B

je kan bv de specs van je monitor opzoeken en kijken welke herz die aankan op welke resolutie
of je test het gewoon even uit. en de resolutie moet natuurlijk overeen komen met de resolutie waarop je cod speelt.

knap staaltje denk werk zet ik weer neer hier!
_Pyro_ schreef op 26 November 2006 - 18:42 #1224914
Avatar
1632 berichten
Net 1337 geweest
nee heel simpel.
je moet ff een cfg downloaden www.dm-gaming.com.

je hebt namelijk cod2 geinstalleerd en een of ander manier staat de resolutie te hoog. een resolutie die je monitor niet aan kan.

dus ff een ander cfg en het is klaar.

TheEnd schreef op 26 November 2006 - 18:42 #1224915
Avatar
5889 berichten
Professional
of te hoge reso / breedbeeld reso..
abz schreef op 26 November 2006 - 18:45 #1224920
Avatar
1535 berichten
Net 1337 geweest
Of je hebt een te hoge resolutie, of je hebt je hertz te hoog staan. je kan in de CFG van Call of duty de resolutie instellen. Of call of duty in save mode opstarten.

Nee ik speel niet call of duty, ja ik krijg dagelijks 394003 pc's met call of duty problemen binnen. :p
exit1 schreef op 26 November 2006 - 18:51 #1224930
Avatar
1817 berichten
Net 1337 geweest
_Pyro_ schreef:
nee heel simpel.
je moet ff een cfg downloaden www.dm-gaming.com.

je hebt namelijk cod2 geinstalleerd en een of ander manier staat de resolutie te hoog. een resolutie die je monitor niet aan kan.

dus ff een ander cfg en het is klaar.
in welke map moet k dit paatsen? het cfg


TheEnd schreef:
of te hoge reso / breedbeeld reso..

ja en hoe verander ik dit ik vat er namelijk vrij weinig cvan wat jullie allemaal bedoelen ik snap alleen wel hoe je de reso moet veranderen maatr de hern waar naar hoger/lager etc leg plz ff uit stap voor stap hoe je dit fix :S
Hustlarr schreef op 26 November 2006 - 19:00 #1224945
Avatar
394 berichten
Hobbyist
koop xbox 360 met cod2/3 en niks aant handje ;)
exit1 schreef op 26 November 2006 - 19:07 #1224954
Avatar
1817 berichten
Net 1337 geweest
slotje plz tis gefixt

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->