Gamefactor schreef op 29 October 2006 - 12:27 #1186732
Avatar
12 berichten
Noob
Hallo,

Ik, eigenaar van gamefactor.be, ben op zoek naar enkele mensen want
vermits Gamefactor.be een site is die info over games brengt, kan de site niet zonder reviews, previews en specials. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die zich thuisvoelen in de Gamewereld en die graag hun mening kwijt willen over Games.

Wat wordt er verwacht van jou?
- Je minstens 1 keer per MAAND een Preview of Review post
- Je minstens 16 Jaar oud bent.
- Je een goede kennis hebt van het Nederlands
- Je een bepaalde kennis hebt van het Engels ( Voor bronnenonderzoek )
- Dat je gemotiveerd bent

Interesse?

Mail dan je gegevens en een motivatiezin naar steenhouwer.dries@gmail.com

Mvg,

Dries

PS: indien je in de crew wilt om Demo's toe te voegen of als nieuwsposter, mag je ook contact opnemen...


Laatst gewijzigd op 29 October 2006 - 12:37

nl.sheez schreef op 29 October 2006 - 12:28 #1186735
Avatar
3923 berichten
Vierkante ogen
en wat krijg je er voor terug?

games etc?
Jstum schreef op 29 October 2006 - 12:30 #1186737
Avatar
6971 berichten
Professional
nee een goedgevoel alles is vrijwillig
luxx- schreef op 29 October 2006 - 12:32 #1186745
Avatar
754 berichten
Veel vrije tijd
ik heb opzich wel interesse, maar hoe moet je games (p)reviewen?
dan bedoel ik niet het schrijven dat snap ik natuurlijk wel, maar als je alle games zelf zult moeten kopen dan is het natuurlijk niet interessant.
als het de bedoeling is dat ik ze download, dan vind ik het de moeite ook niet.
als ik echter 2 keer per maand een game via de post ontvang dan zal ik goed werk leveren ;)
deletedd schreef op 29 October 2006 - 12:35 #1186755
Avatar
815 berichten
Veel vrije tijd
1 keer per week een review schrijven doen sommige mensen als een full-time baan.
Gamefactor schreef op 29 October 2006 - 12:36 #1186756
Avatar
12 berichten
Noob
Vandaag de dag hebben wij één producer die ons games opstuurt, maar dit is er maar 1 per 3 maand! Hiervoor is de site nog te klein om naar grotere bedrijven te sturen.

Hiervoor moet de site eerst groeien, en daarom deze aanvraag, misschien dat vrijwillige mensen toch in staat zijn om te helpen en zo de site laten uitgroeien tot een succes...

Greetz,

Dries

Ok, 1 keer per week is misschien wat veel, laat er ons 1 keer per maand van maken!


Laatst gewijzigd op 29 October 2006 - 12:36

Ari Gold schreef op 29 October 2006 - 12:40 #1186772
Avatar
5094 berichten
Professional
Gamefactor schreef:
Hallo,

Ik, eigenaar van gamefactor.be, ben op zoek naar enkele mensen want
vermits Gamefactor.be een site is die info over games brengt, kan de site niet zonder reviews, previews en specials. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die zich thuisvoelen in de Gamewereld en die graag hun mening kwijt willen over Games.

Wat wordt er verwacht van jou?
- Je minstens 1 keer per MAAND een Preview of Review post
- Je minstens 16 Jaar oud bent.
- Je een goede kennis hebt van het Nederlands
- Je een bepaalde kennis hebt van het Engels ( Voor bronnenonderzoek )
- Dat je gemotiveerd bent

Interesse?

Mail dan je gegevens en een motivatiezin naar steenhouwer.dries@gmail.com

Mvg,

Dries

PS: indien je in de crew wilt om Demo's toe te voegen of als nieuwsposter, mag je ook contact opnemen...

www.Gamefactor.be

np
curve schreef op 29 October 2006 - 12:51 #1186795
Avatar
3062 berichten
Vierkante ogen
ben je reviewer en mag je a2 racer 2006 testen ofzo...vet leip!
Jstum schreef op 29 October 2006 - 12:51 #1186796
Avatar
6971 berichten
Professional
ik voorspel dat het niks word!
dator schreef op 29 October 2006 - 12:52 #1186798
Avatar
387 berichten
Hobbyist
Joostum schreef:
ik voorspel dat het niks word!

heb het altijd al gezegd: Joostum is een visionair, deze jongen weet overal alles vanaf! zijn voorspellende krachten zijn ongeloofelijk :D
gilded schreef op 29 October 2006 - 12:53 #1186800
Avatar
785 berichten
Veel vrije tijd
curve schreef:
ben je reviewer en mag je a2 racer 2006 testen ofzo...vet leip!

Gast, grachtenracer '07 komt d'r al aan ... die is pauwned :eek:
dator schreef:
Joostum schreef:
ik voorspel dat het niks word!

heb het altijd al gezegd: Joostum is een visionair, deze jongen weet overal alles vanaf! zijn voorspellende krachten zijn ongeloofelijk :D

Ik voorspel dat Joostum de functie niet krijgt, want je moest wat van Nederlands afweten. (Word = wordt :p)


Laatst gewijzigd op 29 October 2006 - 12:55

AaiGht schreef op 29 October 2006 - 13:08 #1186834
Avatar
6106 berichten
Professional
gl
dator schreef op 29 October 2006 - 13:11 #1186839
Avatar
387 berichten
Hobbyist
gilded schreef:
curve schreef:
ben je reviewer en mag je a2 racer 2006 testen ofzo...vet leip!

Gast, grachtenracer '07 komt d'r al aan ... die is pauwned :eek:
dator schreef:
Joostum schreef:
ik voorspel dat het niks word!

heb het altijd al gezegd: Joostum is een visionair, deze jongen weet overal alles vanaf! zijn voorspellende krachten zijn ongeloofelijk :D

Ik voorspel dat Joostum de functie niet krijgt, want je moest wat van Nederlands afweten. (Word = wordt :p)

oen , Joostum bedoeld natuurlijjk dat ze niks gaan typen. en waar typen de meesten in? Precies in Microsoft Word. dusss. uitgelulgd:D:DD
Maze schreef op 29 October 2006 - 13:11 #1186840
Avatar
741 berichten
Veel vrije tijd
zonder gamesponsoring werkt dit natuurlijk niet
- John schreef op 29 October 2006 - 13:12 #1186844
Avatar
3517 berichten
Vierkante ogen
Maja moet je die games zelf aanschaffen/downloaden wat is dan het idee??

Want ik denk niet dat het wat gaat worden als iemand zelf per maand minimaal 1 game moet gaan kopen omdat hij een (p)reviewer voor Gamefactor is ....

Succes :D
gilded schreef op 29 October 2006 - 13:23 #1186852
Avatar
785 berichten
Veel vrije tijd
dator schreef:
gilded schreef:
curve schreef:
ben je reviewer en mag je a2 racer 2006 testen ofzo...vet leip!

Gast, grachtenracer '07 komt d'r al aan ... die is pauwned :eek:
dator schreef:
Joostum schreef:
ik voorspel dat het niks word!

heb het altijd al gezegd: Joostum is een visionair, deze jongen weet overal alles vanaf! zijn voorspellende krachten zijn ongeloofelijk :D

Ik voorspel dat Joostum de functie niet krijgt, want je moest wat van Nederlands afweten. (Word = wordt :p)

oen , Joostum bedoeld natuurlijjk dat ze niks gaan typen. en waar typen de meesten in? Precies in Microsoft Word. dusss. uitgelulgd:D:DD

Tja, zo'n vooruitziende blik heb ik nou ook weer niet he :confused: :p


Laatst gewijzigd op 29 October 2006 - 13:38

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->