semigear schreef op 27 May 2016 - 14:55 #3987661
Avatar
3542 berichten
Vierkante ogen
Joo boys,

Ik heb sinds een aantal weken het probleem dat mijn half wegvalt. Ik kan dan geen webpagina's openen, csgo servers joinen etc, maar op teamspeak kan ik wel gezellig kletsen.
Als ik op chrome een webpagina probeer te openen geeft die een DNS foutmelding.

Dus ik dacht misschien zijn de DNS servers van UPC/Ziggo gewoon brak maar met de Google DNS heb ik hetzelfde probleem.

Dat mijn internet/dns wegvalt gebeurt vaak wanneer ik een serverlijst (csgo bv) open, maar eigenlijk nooit wanneer ik max speed aan het downloaden ben bijvoorbeeld. (Dus alleen wanneer die IP's ophaalt ofzo)

Iemand een clue? Zelfs na re-install van het Windows 10 het probleem en ook op andere devices.

EDIT: Het lost zichzelf vaak vanzelf op zonder reboot na een paar minuten (en soms wanneer ik 192.168.0.1 wil benaderen en dan knalt die na 15 sec weer aan ofzo en kan ik 't modem weer in.. Alsof het modem zichzelf restart dus)
k1Nzoo schreef op 27 May 2016 - 15:12 #3987662
Avatar
812 berichten
Veel vrije tijd
Ik heb precies t zelfde als ik een IP list via CS:GO ophaal, pleurt me internet er voor een tijdje uit en daarna doet tie t weer..

Gaben fix pls?
TmK schreef op 27 May 2016 - 15:23 #3987663
Avatar
13506 berichten
Eindbaas
heb je er een crap router tussen die aantal verbinden niet aankan ?
fRe schreef op 27 May 2016 - 15:25 #3987664
Avatar
2223 berichten
Te enthousiast
Wss een dns probleem met je modem/router, provider contacteren.
k1Nzoo schreef op 27 May 2016 - 15:27 #3987665
Avatar
812 berichten
Veel vrije tijd
Gewoon instant lan kabeL van modem/router naar PC.
TmK schreef op 27 May 2016 - 15:28 #3987666
Avatar
13506 berichten
Eindbaas
gewoon je modem uitzetten > bellen naar provider zeg je ja modem is kapot > ze checken op afstand ofdie aanstaat > nee oke we sturen nieuwe > je zet modem weer aan tot je nieuwe er is
k1Nzoo schreef op 27 May 2016 - 15:40 #3987667
Avatar
812 berichten
Veel vrije tijd
TmK schreef:
gewoon je modem uitzetten > bellen naar provider zeg je ja modem is kapot > ze checken op afstand ofdie aanstaat > nee oke we sturen nieuwe > je zet modem weer aan tot je nieuwe er is


:')))))))))))
MeatpuppeT schreef op 27 May 2016 - 16:06 #3987668
Avatar
5494 berichten
Professional
Zelfde gehad, maar is niet meer voorgekomen.
Heb je toevallig een sitecom router? Kun je eens kijken naar hun cloud instelling over beveiliging > uitzetten en kijken of dat helpt


Laatst gewijzigd op 27 May 2016 - 16:07

Kontbijtkoekje schreef op 27 May 2016 - 21:07 #3987684
Avatar
252 berichten
Hobbyist
ik heb daar ook last van de laatste tijd, ook ziggo :hmm:

De link met het serverlijst openen heb ik nog niet gelegd, gebeurd eerder gewoon random bij mij


Laatst gewijzigd op 27 May 2016 - 21:08

P6NATOR schreef op 29 May 2016 - 10:43 #3987698
Avatar
57 berichten
Noob
TmK schreef:
gewoon je modem uitzetten > bellen naar provider zeg je ja modem is kapot > ze checken op afstand ofdie aanstaat > nee oke we sturen nieuwe > je zet modem weer aan tot je nieuwe er is

Werkt altijd goed inderdaad!
nick__FISH schreef op 30 May 2016 - 15:26 #3987715
Avatar
6077 berichten
Professional
lastig te zeggen zonder je config van je router/modem te weten.
Waarschijnlijk is dat het namelijk.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->