b00mer schreef op 8 December 2014 - 20:29 #3969932
Avatar
2279 berichten
Te enthousiast
mede glux0rs.
sinds enkele dagen heb ik hetvolgende probleem:

druk me computer aan. na enkele seconde alle lichtjes uit, fans uit, computer uit.
3 tellen ofzo daarna springt hij weer aan en begint alsnog met booten van de pc.

wat ik heb gedaan om het op te lossen:

ram's verwisselt en 1 voor 1 geprobeerd. (geen effect)

ik kan trouwens niet bij dat kleine batterijtje komen van me moederboard.

heeft iemand hier ervaring mee of?
V1RT schreef op 8 December 2014 - 20:34 #3969934
Avatar
3525 berichten
Vierkante ogen
b00mer schreef:
mede glux0rs.
sinds enkele dagen heb ik hetvolgende probleem:

druk me computer aan. na enkele seconde alle lichtjes uit, fans uit, computer uit.
3 tellen ofzo daarna springt hij weer aan en begint alsnog met booten van de pc.

wat ik heb gedaan om het op te lossen:

ram's verwisselt en 1 voor 1 geprobeerd. (geen effect)

ik kan trouwens niet bij dat kleine batterijtje komen van me moederboard.

heeft iemand hier ervaring mee of?

ooit overclocked ?
je kan proberen je bios instellingen op default/optimized zetten.
b00mer schreef op 8 December 2014 - 20:37 #3969935
Avatar
2279 berichten
Te enthousiast
ok ga ik proberen kijken wat dat doet

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
b00mer schreef op 8 December 2014 - 20:41 #3969936
Avatar
2279 berichten
Te enthousiast
heeft geen effect

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
deMan schreef op 8 December 2014 - 22:26 #3969941
Avatar
2926 berichten
Honorary Gamelux Member
b00mer schreef:
mede glux0rs.
sinds enkele dagen heb ik hetvolgende probleem:

druk me computer aan. na enkele seconde alle lichtjes uit, fans uit, computer uit.
3 tellen ofzo daarna springt hij weer aan en begint alsnog met booten van de pc.

wat ik heb gedaan om het op te lossen:

ram's verwisselt en 1 voor 1 geprobeerd. (geen effect)

ik kan trouwens niet bij dat kleine batterijtje komen van me moederboard.

heeft iemand hier ervaring mee of?
Doet de mijne ook, is geen probleem. (asus moederbord)
JelluN schreef op 9 December 2014 - 08:26 #3969949
Avatar
168 berichten
Amateur
BIOS flashen?
Xiru schreef op 9 December 2014 - 08:41 #3969950
Avatar
3570 berichten
Vierkante ogen
Probeer eens zonder videokaart op te starten
b00mer schreef op 9 December 2014 - 08:51 #3969951
Avatar
2279 berichten
Te enthousiast
heb ik ook al geprobeerd xiru dat hielp ook niet

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
MeatpuppeT schreef op 9 December 2014 - 09:52 #3969952
Avatar
5512 berichten
Professional
Geeft BIOS geen melding dat iets fout is gegaan? Kan moeilijk te zien zijn omdat het te snel gaat
Bij overclocken doet die dat iig bij mij wel.
lehtotjehz schreef op 9 December 2014 - 11:01 #3969954
Avatar
841 berichten
Veel vrije tijd
Heb exact hetzelfde probleem gehad. Bleek een combinatie van kapot moederboard/ kapotte voeding
Breekbaar schreef op 9 December 2014 - 12:53 #3969955
Avatar
57 berichten
Noob
droog opstarten als dat niet werkt, naar de computerboer
ROBIN schreef op 11 December 2014 - 16:34 #3969999
Avatar
652 berichten
Veel vrije tijd
Als je opstart zie je iets? Geraak je in je bios?
b00mer schreef op 11 December 2014 - 16:36 #3970000
Avatar
2279 berichten
Te enthousiast
kan slotje op.

bleek een overheatings protection te zijn omdat de aansluitinf op me moederboard waar de cpu fan op zat aangesloten niet meer naar behoren werkte. aansluiting ernaast werkt nog prima en pc doet het weer als vanouds

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->