VUZiN schreef op 20 November 2013 - 21:15 #3945454
Avatar
156 berichten
Amateur
jeeps

ik heb vandaag een xbox 360 gekocht, ik wil COD openen en ik zie onder aan Nattype Strich staan, hoe kan ik die naar OPEN krijgen

greets
Brahim schreef op 20 November 2013 - 21:19 #3945457
Avatar
1400 berichten
Net 1337 geweest
waarom nu een xbox 360 kopen in vredesnaam ???
RALPHiEHAHA schreef op 20 November 2013 - 21:24 #3945458
Avatar
1107 berichten
Bijna 1337
proberen in je router UPNP of PNP aan te zetten lukt in meeste gevallen wel...
Of je gaat naar de call of duty website en kijkt wat je poorten zijn iets met 20 op het einde was het
VUZiN schreef op 20 November 2013 - 21:28 #3945459
Avatar
156 berichten
Amateur
RALPHiEHAHA schreef:
proberen in je router UPNP of PNP aan te zetten lukt in meeste gevallen wel...
Of je gaat naar de call of duty website en kijkt wat je poorten zijn iets met 20 op het einde was het

steam: gilles9222
xinneh schreef op 20 November 2013 - 21:50 #3945463
Avatar
6547 berichten
Professional
VUZiN schreef:
RALPHiEHAHA schreef:
proberen in je router UPNP of PNP aan te zetten lukt in meeste gevallen wel...
Of je gaat naar de call of duty website en kijkt wat je poorten zijn iets met 20 op het einde was het

steam: gilles9222

Oh

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
VUZiN schreef op 20 November 2013 - 22:03 #3945467
Avatar
156 berichten
Amateur
xinneh schreef:
VUZiN schreef:
RALPHiEHAHA schreef:
proberen in je router UPNP of PNP aan te zetten lukt in meeste gevallen wel...
Of je gaat naar de call of duty website en kijkt wat je poorten zijn iets met 20 op het einde was het

steam: gilles9222

Oh

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

snap niet wat hem bedoeld
Gerrit Gemberkoek schreef op 20 November 2013 - 22:15 #3945469
Avatar
986 berichten
Veel vrije tijd
VUZiN schreef:
xinneh schreef:
VUZiN schreef:
RALPHiEHAHA schreef:
proberen in je router UPNP of PNP aan te zetten lukt in meeste gevallen wel...
Of je gaat naar de call of duty website en kijkt wat je poorten zijn iets met 20 op het einde was het

steam: gilles9222

Oh

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

snap niet wat hem bedoeld

ik niet weet hem bedoeld het
vinkieee schreef op 21 November 2013 - 20:42 #3945571
Avatar
3983 berichten
Vierkante ogen
xbox in een dmz zetten..

google en gij zult vinden
TERRORAAP schreef op 21 November 2013 - 20:58 #3945573
Avatar
2714 berichten
Te enthousiast
DNS instellingen wijzigen
SpheX schreef op 21 November 2013 - 21:29 #3945575
Avatar
486 berichten
Hobbyist
Je moet je NAT aan zetten op je router en de porten van xbox live forwarden naar het ip dat je xbox heeft. Dat zijn deze porten:

Poort 88 (UDP)
Poort 3074 (UDP en TCP)
Poort 53 (UDP en TCP)
Poort 80 (TCP)

Je kan op je xbox bij netwerkinstellingen je ip vinden dit is vaak 192.168.1.x of 192.168.0.x

Google gewoon op de termen die ik gebruik en alles komt goed ;)


Laatst gewijzigd op 21 November 2013 - 21:30

ilosoxx schreef op 22 November 2013 - 05:43 #3945602
Avatar
132 berichten
Amateur
Google op portforwarding

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
ROBIN schreef op 23 November 2013 - 19:54 #3945755
Avatar
652 berichten
Veel vrije tijd
vusin add me gbmarti :d kzalt u uitleggen

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->