Brahim schreef op 19 August 2012 - 21:31 #3858800
Avatar
1400 berichten
Net 1337 geweest
Ik probeer het zo helder mogelijk uit te leggen:

Ik heb een laptop, een DELL XPS.
Nu gaat mijn toetsenbord standaard op een instelling als ik shift+? druk, er geen ? komt maar een =
Geen probleem, druk ctrl+shift en de toetsencombinatie is weer oke.
het probleem
Herstard ik firefox (of wat dan ook) en ik begin weer te typen. Is hij weer versprongen op een andere taal setting. Dus ik moet telkens ctrl+shiften om een "normaa" toetsenbord instelling te krijgen.

Wat ik wil is (wat overal is) de settings normaal hebben, dus als ik shift+? druk er ook daadwerkelijk een vraagteken komt standaard, en niet standaard een =.

Hoe fix is dit?

ps; ik ben volkomen bekend met de toetsenbord settings bij talen, wat je wel en niet moet hebben. Alleen het probleem is dat hij continu terug springt.
Vasta schreef op 19 August 2012 - 23:40 #3858819
Avatar
7489 berichten
Professional
Hoe veel kostte deze laptop?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
sigmund schreef op 19 August 2012 - 23:41 #3858820
Avatar
44 berichten
Noob
Dit komt vrij veel voor. Je Windows is Engels (eigenlijk Amerikaans) en hij ziet er Nederlands uit want je hebt een Nederlandse taal ingesteld. Windows denkt dat er soms ook Nederlands toetsenbord is, die worden echter nooit gebruikt. Een USA toetsenbord heeft onder de 2 een @ en een Nederlandse een “ – Nederlandse toetsenborden worden nauwelijks gebruikt.

Je kunt het probleem verhelpen door naar je configuratie scherm te gaan – klik op configuratie.
Zet de weergave rechts boven op KLEINE PICTOGRAMMEN
Ga dan naar LAND en TAAL
Klik dan op TOETSENBORDEN en TALEN
Klik dan op TOETSENBORDEN WIJZIGEN
Verwijder dan de Engelse taal en de Engelse of USA toetsenborden.
Er moet 1 overblijven:
TAAL NL en toetsenbord VS Internationaal

Nu krijg je het probleem ook niet weer.
Optikkk schreef op 20 August 2012 - 09:19 #3858872
Avatar
724 berichten
Veel vrije tijd
sigmund schreef:
Dit komt vrij veel voor. Je Windows is Engels (eigenlijk Amerikaans) en hij ziet er Nederlands uit want je hebt een Nederlandse taal ingesteld. Windows denkt dat er soms ook Nederlands toetsenbord is, die worden echter nooit gebruikt. Een USA toetsenbord heeft onder de 2 een @ en een Nederlandse een “ – Nederlandse toetsenborden worden nauwelijks gebruikt.

Je kunt het probleem verhelpen door naar je configuratie scherm te gaan – klik op configuratie.
Zet de weergave rechts boven op KLEINE PICTOGRAMMEN
Ga dan naar LAND en TAAL
Klik dan op TOETSENBORDEN en TALEN
Klik dan op TOETSENBORDEN WIJZIGEN
Verwijder dan de Engelse taal en de Engelse of USA toetsenborden.
Er moet 1 overblijven:
TAAL NL en toetsenbord VS Internationaal

Nu krijg je het probleem ook niet weer.
brendanxd schreef op 20 August 2012 - 09:38 #3858875
Avatar
3047 berichten
Honorary Gamelux Member
Heb hetzelfde probleem (ook de XPS) Ik kan het nederlandse toetsenbord niet verwijderen =[ Die knop staat dan uit
Brahim schreef op 20 August 2012 - 14:47 #3858925
Avatar
1400 berichten
Net 1337 geweest
Jep dat heb ik dus ook, kan nl niet verwijderen

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
f1xxr schreef op 20 August 2012 - 17:04 #3858959
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
oh lol niet goed gelezen


Laatst gewijzigd op 20 August 2012 - 17:06

faxity schreef op 20 August 2012 - 17:13 #3858961
Avatar
5422 berichten
Professional
Andere taal toevoegen, kan je nl wel verwijderen

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->