MeatpuppeT schreef op 3 July 2012 - 17:54 #3845112
Avatar
5486 berichten
Professional
Ik heb dus gisteren mijn SSD geplaatst en windows weer geinstalleerd.

Alleen ben ik dus als sinds gisteren bezig om mijn instellingen goed te krijgen zoals ik eerst had.

Als ik nu dus speel en de refresh (-freq) op 100 zet krijg ik zo'n gare refresh balk door m'n scherm heen
Ik heb gezocht op het forum en kwam uit op een topic met muis hertz. Maar ik gebruik de logitech g500 en op de drivers daarvan heb ik ingesteld dat die altijd 500 hertz moet gebruiken. Als ik dan een programma gebruik om te kijken hoeveel hertz de muis gebruikt komt die ook gewoon zoals normaal bij de 500

Als ik de refresh op 120 zet heb ik geen problemen.

Ook mijn muis lijkt sneller te gaan naarmate ik hem langzamer beweeg. (omgekeerde muis acceleratie)

Iemand enig idee?

Ik ga het zometeen in andere games proberen (eerst eten :X) kijken hoe het daar is.

Meat
xLs schreef op 3 July 2012 - 17:56 #3845114
Avatar
6071 berichten
Professional
Meld even dat je launch options ed ook al gebruikt heb ;)
Mouse accel in windows uitgezet?
de filosoof schreef op 3 July 2012 - 18:02 #3845120
Avatar
9643 berichten
Gamelux Elite
RInput.exe om je accel te fixen.

fps_max 99/98 en hz op 100 dan heb je die balk niet meer.
tazzie schreef op 3 July 2012 - 18:34 #3845127
Avatar
3677 berichten
Honorary Gamelux Member
wat jij hebt, is normaal. Als je 100 HZ speelt + je vsync aanzet, heb je ook niet meer die "blurr", probeer maar is
MeatpuppeT schreef op 3 July 2012 - 19:57 #3845157
Avatar
5486 berichten
Professional
Ik kon zweren dat ik voor de herinstallatie ook met 100 hertz heb gespeeld en dan die balk niet had :X

met v-sync aan heb ik het idd niet, en met fps max onder de 100 ook niet (normaal zet ik het op 101)

Dus dat is niet zo'n probleem.


Als ik RInpunt.exe gebruik dan kan ik niks in menu doen (hoort dat zo?) dan ga ik over een menu optie en dan in plaats van 1x dat geluidje te horen dat ik op die knop zit hoor ik het 100x en kan ik ook niks aanklikken. Kan dit zijn omdat ik al een andere mousefix aan heb? (Normaal gebruik ik MarkC W7 mousefix)

Maar zodra ik in-game zit is het wel goed. Dat kan ik wel spelen zoals ik gewend ben.
Kvind het maar een beetje raar ..


Laatst gewijzigd op 3 July 2012 - 19:58

NellyFurtado schreef op 3 July 2012 - 20:26 #3845164
Avatar
6515 berichten
Professional
dat hoort bij rinput :p eerst naar server connecten, dan rinput.exe en hl.exe intype
MeatpuppeT schreef op 3 July 2012 - 20:30 #3845166
Avatar
5486 berichten
Professional
NellyFurtado schreef:
dat hoort bij rinput :p eerst naar server connecten, dan rinput.exe en hl.exe intype

ja ok :P

Maar ook met RInput.exe heb ik toch nog niet (dacht eerst wel) de muis goed.
Kan zijn dat ik altijd verkeerd heb gespeeld dat kan natuurlijk ook...
Ik heb nu met RInput.exe iig het gevoel alsof elke bewegen die ik maak verdubbeld word. Wel 1 constante snelheid maar wel "krachtiger"... moeilijk te verwoorden :X

Ik ga nog ff aankloten
de filosoof schreef op 4 July 2012 - 00:50 #3845592
Avatar
9643 berichten
Gamelux Elite
Die bug heeft idd niet iedereen bij RInput, maar veel mensen vaak wel.
MeatpuppeT schreef op 4 July 2012 - 01:04 #3845623
Avatar
5486 berichten
Professional
de filosoof schreef:
Die bug heeft idd niet iedereen bij RInput, maar veel mensen vaak wel.

mja ik heb het voor voorlopig opgegeven.. heb maar volledige mousefix nu waarvan ik spierballen krijg met mijn mouse sens..

heb de sens wat omhoog gedaan.. denk dat ik daar maar aan moet gaan wennen :(

Speelde voorheen altijd met een kleine muis acceleratie waarbij ik dichtbij heel goed kon aimen zonder acceleratie maar als ik een halve draai moest maken ik ook altijd precies goed kwam met de acceleratie (wss omdat ik daaraan gewend was)

Ik krijg dat nu helaas niet meer goed dus :(
Aangezien ik geen D3 meer speel omdat ze er een kut spel van gemaakt hebben heb ik veel tijd om te wennen hieraan :P

Topic mag van mij gesloten worden mits er anderen een discussie willen voeren/vragen hebben
xLs schreef op 4 July 2012 - 01:15 #3845656
Avatar
6071 berichten
Professional
Ik weet nog wel een discussie, iets met admins ofzo, schijnt een hippe discusse te zijn!~
fuuv schreef op 4 July 2012 - 12:41 #3846015
Avatar
571 berichten
Veel vrije tijd
zet het volgende bestand in notepad en sla het op als rinput.bat:

start E: backslash temp backslash rinput backslash rinput.exe hl.exe
exit

hierdoor kan je daarna gewoon na het starten van de batch cs starten. hoef je niet meer hl.exe te typen.
artist schreef op 4 July 2012 - 13:39 #3846062
Avatar
2836 berichten
Te enthousiast
xLs schreef:
Ik weet nog wel een discussie, iets met admins ofzo, schijnt een hippe discusse te zijn!~

je bent echt kansloos he :cool: glux is je leven

OT:

GL met oplossing vinden meat

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->