Mr.Smith schreef op 6 May 2012 - 15:46 #3819548
Avatar
23 berichten
Noob
Hallo luitjes! Onlangs heb ik een (goedkope) nieuwe pc gekocht met de volgende spec's:

Behuizing HKC 4670GD Ultra Modern Design
Voeding 430W (stille) power supply
Processor AMD BullDozer FX-4100 Quad-Core BlackEdition (AM3+, 4 x 3.6 Ghz , boxed)
Moederbord Asus M5A78L-M LE AM3+ (ondersteunt 8GB werkgeheugen)
Videokaart -ATI Radeon HD 3000 GPU 1024MB
Hardeschijf 500GB S-ata 3GB/s 7200RPM
Geheugen KINGSTON HyperX 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800

Toen bedacht ik me dat het leuk zo zijn om Skyrim te gaan spelen. Zo gezegd, zo gedaan, ik heb skyrim gekocht, maar wanneer ie geinstalleerd is, meld het spel dat ie op Medium moet. Uiteraard, dit doe ik dan, maar wanneer ik het spel ga spelen, zijn er de hele tijd lag's, fps-drops en dat terwijl ik met deze spec's het spel gewoon zou moeten kunnen spelen! Heeft iemand een idee?
fenna schreef op 6 May 2012 - 15:57 #3819563
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
Radeon HD 3000 is denk ik je bottleneck
nerveH schreef op 6 May 2012 - 16:20 #3819581
Avatar
1037 berichten
Bijna 1337
fenna schreef:
Radeon HD 3000 is denk ik je bottleneck

dit dus
TmK schreef op 6 May 2012 - 16:26 #3819583
Avatar
13500 berichten
Eindbaas
nerveH schreef:
fenna schreef:
Radeon HD 3000 is denk ik je bottleneck

dit dus
yep
ChasM schreef op 6 May 2012 - 16:28 #3819586
Avatar
2556 berichten
Te enthousiast
Mr.Smith schreef:
Hallo luitjes! Onlangs heb ik een (goedkope) nieuwe pc gekocht met de volgende spec's:

Behuizing HKC 4670GD Ultra Modern Design
Voeding 430W (stille) power supply
Processor AMD BullDozer FX-4100 Quad-Core BlackEdition (AM3+, 4 x 3.6 Ghz , boxed)
Moederbord Asus M5A78L-M LE AM3+ (ondersteunt 8GB werkgeheugen)
Videokaart -ATI Radeon HD 3000 GPU 1024MB
Hardeschijf 500GB S-ata 3GB/s 7200RPM
Geheugen KINGSTON HyperX 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800

Toen bedacht ik me dat het leuk zo zijn om Skyrim te gaan spelen. Zo gezegd, zo gedaan,ik heb skyrim gekocht, maar wanneer ie geinstalleerd is, meld het spel dat ie op Medium moet. Uiteraard, dit doe ik dan, maar wanneer ik het spel ga spelen, zijn er de hele tijd lag's, fps-drops en dat terwijl ik met deze spec's het spel gewoon zou moeten kunnen spelen! Heeft iemand een idee?

wtf? hoezo zou je een singleplayer kopen terwijl je het gratis kan downloaden :
veriii schreef op 6 May 2012 - 16:30 #3819588
Avatar
437 berichten
Hobbyist
ChasM schreef:

wtf? hoezo zou je een singleplayer kopen terwijl je het gratis kan downloaden :

Zodat het bedrijf gemotiveerd blijft om meer epische spellen uit te brengen? :)
Vr4nckuh schreef op 6 May 2012 - 16:37 #3819591
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
maar om ontopic te blijven,

die grafische kaart is echt de bottleneck, ten tijde van het Direct X 10.1 tijdperk.....

oude rotzooi dus, en totaal niet geschikt voor spellen als skyrim.
fenna schreef op 6 May 2012 - 16:48 #3819599
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
ChasM schreef:
Mr.Smith schreef:
Hallo luitjes! Onlangs heb ik een (goedkope) nieuwe pc gekocht met de volgende spec's:

Behuizing HKC 4670GD Ultra Modern Design
Voeding 430W (stille) power supply
Processor AMD BullDozer FX-4100 Quad-Core BlackEdition (AM3+, 4 x 3.6 Ghz , boxed)
Moederbord Asus M5A78L-M LE AM3+ (ondersteunt 8GB werkgeheugen)
Videokaart -ATI Radeon HD 3000 GPU 1024MB
Hardeschijf 500GB S-ata 3GB/s 7200RPM
Geheugen KINGSTON HyperX 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800

Toen bedacht ik me dat het leuk zo zijn om Skyrim te gaan spelen. Zo gezegd, zo gedaan,ik heb skyrim gekocht, maar wanneer ie geinstalleerd is, meld het spel dat ie op Medium moet. Uiteraard, dit doe ik dan, maar wanneer ik het spel ga spelen, zijn er de hele tijd lag's, fps-drops en dat terwijl ik met deze spec's het spel gewoon zou moeten kunnen spelen! Heeft iemand een idee?

wtf? hoezo zou je een singleplayer kopen terwijl je het gratis kan downloaden :

Waarom een nieuwe pc kopen als je er ook 1 kan jatte?
ChasM schreef op 6 May 2012 - 16:58 #3819600
Avatar
2556 berichten
Te enthousiast
Omdat ik geen zin hebt om vast te zitten :(
Mr.Smith schreef op 6 May 2012 - 17:10 #3819603
Avatar
23 berichten
Noob
Welke videokaart raden jullie me dan aan voor deze pc?
bathurst schreef op 6 May 2012 - 17:14 #3819609
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
8 gb ramm en een gtx560 :D
Mr.Smith schreef op 6 May 2012 - 17:18 #3819616
Avatar
23 berichten
Noob
Om eerlijk te zijn is dat op het moment nét iets te prijzig voor mij. Wat is een goedkoop alternatief?

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->