Brahim schreef op 1 May 2012 - 15:41 #3817424
Avatar
1400 berichten
Net 1337 geweest
ewa boys,

Als ik op mijn keyboard ctrl~shift druk dan veranderd mijn toetsenbord functies.
Als je onderandere een vraagteken (?) wilt maken krijg je een = teken. Nu is dit niet echt een groot drama maar het begint onderhand wel een beetje te irriteren. En als je dit uit kan zetten, waarom dan niet?

Weet iemand ook hoe je dit uit kan zetten, dus als je ctrl+shift drukt dat je toetsenbord combinatie niet veranderd. Enig idee iemand?

Groetjes
bathurst schreef op 1 May 2012 - 15:44 #3817427
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
Heb het zelfde maar leer er mee leven :)


Laatst gewijzigd op 1 May 2012 - 15:44

xe0Me schreef op 1 May 2012 - 15:51 #3817432
Avatar
2282 berichten
Te enthousiast
24qil4w.jpg
Brahim schreef op 1 May 2012 - 15:54 #3817437
Avatar
1400 berichten
Net 1337 geweest
reszmOO schreef:
Heb het zelfde maar leer er mee leven :)

doe ik al, maar er is toch wel een oplossing
xe0Me schreef op 1 May 2012 - 16:16 #3817452
Avatar
2282 berichten
Te enthousiast
Brahim schreef:
reszmOO schreef:
Heb het zelfde maar leer er mee leven :)

doe ik al, maar er is toch wel een oplossing

kijk dat screenshotje
xLs schreef op 1 May 2012 - 16:24 #3817455
Avatar
6071 berichten
Professional
Verander de combo gewoon? Google is your friend

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->