donovan schreef op 23 April 2012 - 15:18 #3813469
Avatar
1216 berichten
Bijna 1337
ik en me maat hebben wc3 gekocht, nu willen we beide een custom game hosten maar lukt dit niet ,we kunnen beiden niet naar elkaar toe connecten, weet iemand de oplossing? zo ja, vertel even in stappen wat ik moet doen, geen verstand van routers etc, HEBBEN beide een sitecom router!
kden1m schreef op 23 April 2012 - 15:21 #3813471
Avatar
8009 berichten
Gamelux Elite
HAMACHI
bathurst schreef op 23 April 2012 - 15:22 #3813472
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
kden1m schreef:
HAMACHI

Werkt ook vaak niet.
zyrixx schreef op 23 April 2012 - 15:22 #3813473
Avatar
2009 berichten
Te enthousiast
google port forwarding
kden1m schreef op 23 April 2012 - 15:27 #3813476
Avatar
8009 berichten
Gamelux Elite
reszmOO schreef:
kden1m schreef:
HAMACHI

Werkt ook vaak niet.
heeft iig bij mij altijd gewerkt..
donovan schreef op 23 April 2012 - 15:31 #3813478
Avatar
1216 berichten
Bijna 1337
Ik heb gehoord dat me poort niet open staat, nu geef je programmas maar hoe zet ik simpel weg gwn me port open, kan niet overweg met deze programms bvd ty xx
xe0Me schreef op 23 April 2012 - 15:31 #3813480
Avatar
2282 berichten
Te enthousiast
wc3opties> zorgen dat die op port 6112 (gewoon de standaard wc3 port)
windows firewall uit
port 6112 forwarden, http://portforward.com/help/portforwarding.htm
Xiru schreef op 23 April 2012 - 15:32 #3813482
Avatar
3570 berichten
Vierkante ogen
xe0Me schreef:
wc3opties> zorgen dat die op port 6112 (gewoon de standaard wc3 port)
windows firewall uit
port 6112 forwarden, http://portforward.com/help/portforwarding.htm

of gewoon die port toevoegen bij windows firewall?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
zyrixx schreef op 23 April 2012 - 15:33 #3813483
Avatar
2009 berichten
Te enthousiast
xe0Me schreef:
wc3opties> zorgen dat die op port 6112 (gewoon de standaard wc3 port)
windows firewall uit
port 6112 forwarden, http://portforward.com/help/portforwarding.htm
als ie had gegoogled had ie precies hierop uitgekomen, portforwarding is geen programma is gwn in je router komen dmv je ip in je browser te typen JAMIE homo
xe0Me schreef op 23 April 2012 - 15:57 #3813500
Avatar
2282 berichten
Te enthousiast
Xiru schreef:
xe0Me schreef:
wc3opties> zorgen dat die op port 6112 (gewoon de standaard wc3 port)
windows firewall uit
port 6112 forwarden, http://portforward.com/help/portforwarding.htm

of gewoon die port toevoegen bij windows firewall?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile

wil het zo makkelijk mogelijk houden voor hem.

@gino ik weet dat je me wilt
JimMASSIVE schreef op 23 April 2012 - 15:57 #3813501
Avatar
237 berichten
Amateur
DMZ host aanzetten. Ben je klaar.
MeatpuppeT schreef op 23 April 2012 - 16:06 #3813508
Avatar
5482 berichten
Professional
gewoon je windows firewall uitzetten en/of je virusscanner uitzetten
donovan schreef op 23 April 2012 - 16:38 #3813520
Avatar
1216 berichten
Bijna 1337
MeatpuppeT schreef:
gewoon je windows firewall uitzetten en/of je virusscanner uitzetten
heb ik beide niet.
Nathanc schreef op 23 April 2012 - 20:19 #3813692
Avatar
418 berichten
Hobbyist
6112-6119 forwarden
fenna schreef op 23 April 2012 - 22:05 #3813745
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
Gameranger (soort van hamachi) werkt heel lekker.

Wat je ook kan doen is je tcp/ip 6 uitzetten en je number metric ofzo veranderen in 0 en niet automatisch (heeft bij mijn windows 7 gewerkt). Ik kan het niet meer terug vinden zo 1 2 3 op google maar zoiets was het (of tcp/ip 4 uitzetten, 1 van de 2 was het :p).
MeatpuppeT schreef op 23 April 2012 - 23:29 #3813789
Avatar
5482 berichten
Professional
fenna schreef:
Gameranger (soort van hamachi) werkt heel lekker.

Wat je ook kan doen is je tcp/ip 6 uitzetten en je number metric ofzo veranderen in 0 en niet automatisch (heeft bij mijn windows 7 gewerkt). Ik kan het niet meer terug vinden zo 1 2 3 op google maar zoiets was het (of tcp/ip 4 uitzetten, 1 van de 2 was het :p).

wss ipv6 dan ;) want bijna niks werkt nog hiermee voor de "normale persoon". Heb toevallig bij D3 een optie ervoor gezien (dacht dat het bij D3 was... misschien bij WoW .. kan ook :P) maar verder nog nergens
dat andere wat je zegt ken ik niet

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->