knuggi schreef op 31 January 2012 - 19:39 #3778049
Avatar
70 berichten
Noob
Hey gameluxers ;)

Ik had eergister een computer gekocht via marktplaats

OS : Windows XP Home 32bit
Processor : Processor : Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83 GHz
RAM : 4,00 GB Dual Kanaal DDR 2 @ 400 MHz ( 5-5-5-15 )
Videokaart : GeForce 330 GT 768MB ( ACER AL 1916W 1440x900 60HZ )
HDD : 625 GB Western Digital WDC WD6400AAKS-22A7B2 (SATA)
Audio : Realtek High Definition Audio


Screenshot van me CPU warmte :
http://www.speedyshare.com/file/zaXuZ/PC-WARMTE.JPG

HiJackThis logfile :
http://www.speedyshare.com/file/3XZvy/logfile.txt

En wat ik raar vind als ik rechter muisknop op Deze Computer > Beheren > Logboeken > Systeem zie ik vaak : rode kruis met Fout SideBySide

Als ik counterstrike open en in-game ga flikkert me counterstrike zie ik soort lijnen steeds om de xx seconden en dan hangt me hele counterstrike en kan ik niks meer doen dan moet ik me pc uitdoen via me knop

Wat kan dat zijn? is die misschien overgeclocked ? weet iemand mij te helpen kan echt niet relax counterstriken zo
unborNN schreef op 31 January 2012 - 21:15 #3778092
Avatar
2209 berichten
Te enthousiast
Wat is een windows xp?

OT:

Geen idee, win7 installeren helpt altijd :)
En nee, hij is niet overgelocked, 2.83 is normale snelheid van die processor.
En dat boeit ook vrij weinig want heb dezelfde processor, wel overclocked tot 3.9Ghz ;)

Gewoon Win7 Installen dus!


Laatst gewijzigd op 31 January 2012 - 21:17

knuggi schreef op 31 January 2012 - 21:31 #3778102
Avatar
70 berichten
Noob
unborNN schreef:
Wat is een windows xp?

OT:

Geen idee, win7 installeren helpt altijd :)
En nee, hij is niet overgelocked, 2.83 is normale snelheid van die processor.
En dat boeit ook vrij weinig want heb dezelfde processor, wel overclocked tot 3.9Ghz ;)

Gewoon Win7 Installen dus!

Ik had W7 Prof (64 bit) en W7 Home (32bit) ook zelfde probleem

Me cs freezed gewoon na 10min ofzo ..
bathurst schreef op 1 February 2012 - 09:06 #3778197
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
Je cs of ook de hele pc ?.. en waarom draait je ram op 400 mhz ? is dat niet veel te laag.
legendareN schreef op 1 February 2012 - 09:10 #3778199
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
nee ddr2, 800mhz wssk

installeer je de moederbord drivers wel correct?
bathurst schreef op 1 February 2012 - 09:33 #3778202
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
legendareN schreef:
nee ddr2, 800mhz wssk

installeer je de moederbord drivers wel correct?

Dacht ik ook al 2x 2 gb maar zet hem dan is op 667 geheugen wil het nog weel eens verkomen.
renzal schreef op 1 February 2012 - 10:57 #3778231
Avatar
3658 berichten
Vierkante ogen
en vernietig die winxp cd. we hebben sinds eeuwen windows7
bathurst schreef op 1 February 2012 - 11:05 #3778238
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
renzal schreef:
en vernietig die winxp cd. we hebben sinds eeuwen windows7

heb windows 7 nu 2 jaar en 3 maanden :)
MeatpuppeT schreef op 1 February 2012 - 11:06 #3778240
Avatar
5486 berichten
Professional
renzal schreef op 1 February 2012 - 11:08 #3778243
Avatar
3658 berichten
Vierkante ogen
reszmOO schreef:
renzal schreef:
en vernietig die winxp cd. we hebben sinds eeuwen windows7

heb windows 7 nu 2 jaar en 3 maanden :)
je snapt wat ik bedoel. xp is zelfs voor cs te oldscool
knuggi schreef op 1 February 2012 - 12:37 #3778274
Avatar
70 berichten
Noob
legendareN schreef:
nee ddr2, 800mhz wssk

installeer je de moederbord drivers wel correct?

Ik ging op de site van Asus, en daar heb ik me moederbord gezocht maar die BIOS file is .ROM voor de rest heb ik alles van dat lijstje wel geinstalleerd
knuggi schreef op 1 February 2012 - 12:38 #3778275
Avatar
70 berichten
Noob
reszmOO schreef:
Je cs of ook de hele pc ?.. en waarom draait je ram op 400 mhz ? is dat niet veel te laag.

Ik heb niet zo'n verstand van dat .. ik zit 2 GB 2x in en ik weeet niet waarom op 400 mhz hoeveel moet t dan?
bathurst schreef op 1 February 2012 - 12:44 #3778280
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
Nja als je dat niet weet laat dan maar zitten :)

Meestal ziet de pc 400mhz per module dus 2x400mhz = 800 , 800 mhz is wel een normale veel voortkomende snelheid ipv 400.

Het idee dat je je geheugen op 667 laat draaien ipv 800 voorkomt ook vaak fouten.
maar no offence maar als je niet weet hoe dat werkt ook niet aan beginnen :)
knuggi schreef op 1 February 2012 - 12:50 #3778284
Avatar
70 berichten
Noob
reszmOO schreef:
Nja als je dat niet weet laat dan maar zitten :)

Meestal ziet de pc 400mhz per module dus 2x400mhz = 800 , 800 mhz is wel een normale veel voortkomende snelheid ipv 400.

Het idee dat je je geheugen op 667 laat draaien ipv 800 voorkomt ook vaak fouten.
maar no offence maar als je niet weet hoe dat werkt ook niet aan beginnen :)

Oke, maar aan wat kan dat liggen dat me cs freezed, kan t aan dat nvidia die moederboard niet ondersteunt ik lees veel problemen met deze moederbord ..
bathurst schreef op 1 February 2012 - 13:06 #3778294
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
Tja het kan... kan aan 10000 dingen liggen :) zou beginnen met een nieuwe windows :)
knuggi schreef op 1 February 2012 - 13:08 #3778296
Avatar
70 berichten
Noob
reszmOO schreef:
Tja het kan... kan aan 10000 dingen liggen :) zou beginnen met een nieuwe windows :)

Ik had windows 7 erop .. had ik t zelfde probleem

Win 7 prof 64 bit en Win 7 home 32bit ..
Frankeh schreef op 1 February 2012 - 13:09 #3778299
Avatar
2221 berichten
Te enthousiast
Hoezo nieuwe windows dan

xp imo nog de beste tot nu toe
op me laptop sinds kort w7 maar serieus wat een gekanker
bathurst schreef op 1 February 2012 - 13:13 #3778302
Avatar
2264 berichten
Te enthousiast
Frankeh schreef:
Hoezo nieuwe windows dan

xp imo nog de beste tot nu toe
op me laptop sinds kort w7 maar serieus wat een gekanker

Je snapt het gewoon niet. Windows 7 best windows. Ja windows xp was ook goed maar windows 7 is in alles nog net iets beter.
knuggi schreef op 1 February 2012 - 13:13 #3778303
Avatar
70 berichten
Noob
http://www.speedyshare.com/file/j7dxH/UEA.JPG

Dit is me FPS in-game nu heb ik een vraag

Eerst was me groene lijn ook niet strak en ik deed even gamebooster aan en wat scans van gamebooster prog en nu is me groene lijn strak alleen ik zie 2 andere lijnen eronder stippetjes zijn dat .. wat is dat? want op me broer ze computer is die paarse lijn benede strak ?

in-game temp van me computer : http://www.speedyshare.com/file/dkwqA/in-game-temp.JPG

is dit te hoog of?

* update

Ik heb even me config en userconfig verwijderd nu ziet het zo eruit

http://www.speedyshare.com/file/nqyS3/config-verwijderd.JPG


Laatst gewijzigd op 1 February 2012 - 13:37

knuggi schreef op 1 February 2012 - 15:39 #3778378
Avatar
70 berichten
Noob
Nou ik heb even lopen klote

en nu is alles goed in-game geen freeze etc maar soms krijg ik uit het niets van die plekke door me scherm in cs ?
H@PP@TON schreef op 1 February 2012 - 15:50 #3778385
Avatar
3097 berichten
Vierkante ogen
knuggi schreef:
Nou ik heb even lopen klote

en nu is alles goed in-game geen freeze etc maar soms krijg ik uit het niets van die plekke door me scherm in cs ?

Klinkt best wel als doei videokaart als je het mij vraagt.
renzal schreef op 1 February 2012 - 17:07 #3778433
Avatar
3658 berichten
Vierkante ogen
Cleartje schreef:
knuggi schreef:
Nou ik heb even lopen klote

en nu is alles goed in-game geen freeze etc maar soms krijg ik uit het niets van die plekke door me scherm in cs ?

Klinkt best wel als doei videokaart als je het mij vraagt.

idd had k ook, ook alleen ingame. op bureaublad heeeeeel af en toe als die flink aan de bak moest, verder alleen ingame. toen kwam monteur gelijk videokaart vervangen.

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->