xdanny schreef op 21 November 2011 - 12:34 #3741448
Avatar
1970 berichten
Net 1337 geweest
yo,

Ik wou sinds gister weer potje 1.6 knallen naar een paar maanden nou allemaal heel leuk en aardig, dus ik ga in die mix server constant in rechterbovenhoek cl_flushentitypacket in het rood.

Ik heb nu wat opgezocht en het zou aan me internet moeten liggen maar dat snap ik niet want ik heb paar maanden geleden nog gewoon goed gespeeld. enige wat ik heb gedaan is me steam in andere schijf geinstalleert :humph:

hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen

alvast bedankt.

oplossing;

>>> Taakbeheer -> Toepassingen -> hl.exe -> rechtermuisknop -> prioriteit instellen -> naar laag verandere.

gevonden in een oud gamelux topic :D

kan slotje op wat mij betreft
Metalx schreef op 21 November 2011 - 12:36 #3741450
Avatar
3129 berichten
Vierkante ogen
flush entitypacket ken ik alleen
MeatpuppeT schreef op 21 November 2011 - 12:44 #3741456
Avatar
5486 berichten
Professional
flush en tire packet

nog nooit van gehoord... maar als dat iets met je internet te maken zou moeten hebben... kijk dan eens of je provider niet iets aan het doen is... en heb je dus alleen in CS1.6 dit probleem? of ook ergens anders (alleen in steam of alleen in games etc)
xdanny schreef op 21 November 2011 - 12:44 #3741457
Avatar
1970 berichten
Net 1337 geweest
Metalx schreef:
flush entitypacket ken ik alleen
zou ook kunnen weet ik zo niet xd
WsH schreef op 21 November 2011 - 12:45 #3741458
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
Zo, dit dingt haalt dus volledige packets wegvallen!! ENTIRE PACKETS, nohhh
xdanny schreef op 21 November 2011 - 12:45 #3741459
Avatar
1970 berichten
Net 1337 geweest
MeatpuppeT schreef:
flush en tire packet

nog nooit van gehoord... maar als dat iets met je internet te maken zou moeten hebben... kijk dan eens of je provider niet iets aan het doen is... en heb je dus alleen in CS1.6 dit probleem? of ook ergens anders (alleen in steam of alleen in games etc)
.
echt alleen in 1.6 daarom vind ik het ook zo raar..?
kayell schreef op 21 November 2011 - 12:50 #3741461
Avatar
1938 berichten
Net 1337 geweest
miss goede config met goede netsettings downloaden ofzo? ;pP
MeatpuppeT schreef op 21 November 2011 - 12:54 #3741466
Avatar
5486 berichten
Professional
Danny1234 schreef:
MeatpuppeT schreef:
flush en tire packet

nog nooit van gehoord... maar als dat iets met je internet te maken zou moeten hebben... kijk dan eens of je provider niet iets aan het doen is... en heb je dus alleen in CS1.6 dit probleem? of ook ergens anders (alleen in steam of alleen in games etc)
.
echt alleen in 1.6 daarom vind ik het ook zo raar..?

check net_graph 1/2/3
krijg je daar dikke loss/choke > check je rates instellingen.

Reïnstall CS als het niet helpt/niet het probleem is en ga dan je config overnemen (niet het bestand kopieren) en kopieer dus alleen belangrijke delen van je CS folder.
Als dat niet helpt dan ligt het toch wel aan jou internet denk ik dan


Laatst gewijzigd op 21 November 2011 - 12:54

mxs schreef op 21 November 2011 - 17:22 #3741977
Avatar
1278 berichten
Bijna 1337
MeatpuppeT schreef:
Danny1234 schreef:
MeatpuppeT schreef:
flush en tire packet

nog nooit van gehoord... maar als dat iets met je internet te maken zou moeten hebben... kijk dan eens of je provider niet iets aan het doen is... en heb je dus alleen in CS1.6 dit probleem? of ook ergens anders (alleen in steam of alleen in games etc)
.
echt alleen in 1.6 daarom vind ik het ook zo raar..?

check net_graph 1/2/3
krijg je daar dikke loss/choke > check je rates instellingen.

Reïnstall CS als het niet helpt/niet het probleem is en ga dan je config overnemen (niet het bestand kopieren) en kopieer dus alleen belangrijke delen van je CS folder.
Als dat niet helpt dan ligt het toch wel aan jou internet denk ik dan

dit zei ik je gisteren ook al danny zwabber :D
xdanny schreef op 21 November 2011 - 17:27 #3741988
Avatar
1970 berichten
Net 1337 geweest
mxs schreef:
MeatpuppeT schreef:
Danny1234 schreef:
MeatpuppeT schreef:
flush en tire packet

nog nooit van gehoord... maar als dat iets met je internet te maken zou moeten hebben... kijk dan eens of je provider niet iets aan het doen is... en heb je dus alleen in CS1.6 dit probleem? of ook ergens anders (alleen in steam of alleen in games etc)
.
echt alleen in 1.6 daarom vind ik het ook zo raar..?

check net_graph 1/2/3
krijg je daar dikke loss/choke > check je rates instellingen.

Reïnstall CS als het niet helpt/niet het probleem is en ga dan je config overnemen (niet het bestand kopieren) en kopieer dus alleen belangrijke delen van je CS folder.
Als dat niet helpt dan ligt het toch wel aan jou internet denk ik dan

dit zei ik je gisteren ook al danny zwabber :D
:(

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
CAIPI schreef op 22 November 2011 - 09:42 #3742668
Avatar
947 berichten
Veel vrije tijd
Hihihihi chopped and screwed. Ik heb er nooit een oplossing voor kunnen vinden toen ik het nog had. Ineens houd het gewoon op. Dunno why? Prioriteit op laag zetten helpt dat?

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Loc0 schreef op 22 November 2011 - 10:23 #3742677
Avatar
7091 berichten
Professional
op verzoek slot

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->